A Legjobb 10 Madzsong Új Kaszinó 2023

A mahjong egy csempe alapú játékra utal, amely onnan származik Kína. A játék meglehetősen népszerű az egész világon, de még inkább Délkelet- és Kelet-Ázsiában. Kezdetben csak meghatározott beállításokban vagy szárazföldi kaszinókban játszották. Az utóbbi években azonban az online kaszinókba illesztették, hogy hozzáférhetőbbé tegyék a játékot a játékosok számára.

Az eredmény a népszerűség növekedése volt, amelyet a rendszeresen élvezett játékosok száma magyaráz. Annak érdekében, hogy könnyebben eldönthesse, melyik kaszinóban élvezheti a mahjongot, összehasonlítottuk és összeállítottuk a legjobb kaszinókat.

A Legjobb 10 Madzsong Új Kaszinó 2023
Amit minden Punternek tudnia kell a Mahjong kaszinó játékról
Amit minden Punternek tudnia kell a Mahjong kaszinó játékról

Amit minden Punternek tudnia kell a Mahjong kaszinó játékról

Mahjong népszerűsége jelentősen megugrott az elmúlt években. Íme néhány fontos tudnivaló erről a játékról, és miért vonzza sokakat.

Amit minden Punternek tudnia kell a Mahjong kaszinó játékról
Mahjong története

Mahjong története

A mahjong legrégebbi történelmi feljegyzései az 1880 -as évekből származnak, bár meg nem erősített állítások szerint a játék körülbelül 2500 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A feljegyzések szerint a játék a kínai Kiangsu, Chekiang és Anhwei tartományokból származik. A játék hagyományos szabályai egy másik Mah-Tiae nevű játékhoz kapcsolódnak, amely hasonló lapkakészletet használ. A játék 1905 -re a legnépszerűbb játék lett Kínában. A 20. század elején a játék átlépte a kínai határokat, és gyorsan elterjedt a világ számos más részén. Ez vezetett a játék és a szabályok sok változatához.

Mahjong története
Mahjong Nincs befizetés bónusz

Mahjong Nincs befizetés bónusz

Az online kaszinók többsége általában bónuszokat kínál, hogy új játékosokat vonzzon, vagy növelje a meglévők lojalitását. Új mahjong játékosként ezt kihasználva többet megtudhat a játékról, és megtapasztalhatja a valódi pénzzel való játékot. Előnye, hogy élvezi mindezt anélkül, hogy valódi pénzét letétbe helyezné vagy bármit kockáztatna. Még a tapasztalt játékosok számára sem a befizetési bónuszok segíthetnek a Mahjong új verzióinak kipróbálásában. Bizonyos készségekkel és szerencsével a befizetési bónuszt is felhasználhatja valódi pénz megnyerésére, amelyet ezután kivonhat a számlájáról.

Mahjong Nincs befizetés bónusz
Technológia az új kaszinó oldalakon

Technológia az új kaszinó oldalakon

Kétségtelen, hogy az online kaszinójátékok fejlesztésére használt technológia eléggé meghatározza teljesítményét és felhasználói élményét. Ezért olyan kaszinót kell választania, amely mahjong játékokat kínál a legújabb technológiák felhasználásával. Több mint valószínű, hogy megtalálja a legújabb játéktechnikát a modern kaszinókban. Ez azt jelenti, hogy remek ötlet kutatni és kipróbálni néhány új, legmagasabb minősítésű kaszinót, amelyek Mahjongot kínálnak. A figyelembe veendő technológiai jellemzők például a mesterséges intelligencia, a virtuális valóság, a fejlett grafika, a mobil kompatibilitás és a kriptovaluták. Az ilyen funkciók számos előnyt és kényelmet biztosítanak a játékosoknak.

Technológia az új kaszinó oldalakon
Mahjong játékmenet

Mahjong játékmenet

A Mahjong játék 144 lapkából áll. A lapok különböző kínai szimbólumokat és karaktereket tartalmaznak. A játéknak vannak olyan változatai, amelyekben egyes lapkákat kihagynak, vagy egyedieket adnak hozzá. A játék megkezdéséhez a négy játékos mindegyike 13 lapkát kap. A játékosok ezt követően felváltva húznak új lapkákat, miközben másokat eldobnak. Ez addig tart, amíg egy jogi leosztás befejeződik, és négy meldet és egy párt alkot. A folyamatot szabályok szabályozzák, amelyek a játszott mahjong variációjától függően változhatnak. Ezután egy pontozási rendszer segítségével határozzák meg a játék nyertesét.

Alapszabályok Mahjongban

A szabályok azt írják elő, hogy minden játékosnak cserét kell húznia a falról, az óramutató járásával ellentétes irányban. A játékos ezután eldobhatja bármelyik lapkáját, így 13 lapka folyamatosan fennmarad. A 13 lapka nem tartalmaz bónusz lapkákat vagy negyedik hozzáadott kong darabokat. A szokásos játékrend megszakítható, ha bónuszlapkát húznak, ha eldobott lapkából meldet készítenek, ha kongot rabolnak, és amikor Mahjongra megyünk. A tiszta, nyerő leosztásnak 14 lapkával kell rendelkeznie, ami azt jelenti, hogy a játékos nyerhet, ha húz egy darabot a falról, vagy eldobhat egy 14 lapkás nyerő leosztást.

Alap stratégia Mahjongban

A mahjong játékosoknak stratégiainak kell lenniük. Kezdésként kerülje az első eldobást, mivel ez segíthet a többi játékosnak abban, hogy több információt találjanak a lapkáiról. Rugalmasnak is kell lenni. Ne habozzon, hogy lemondjon korábbi építési elképzeléseiről, miután látta, hogy mások elvetették a lapokat. Ne felejtse el védekezésben is játszani. Bölcsebb lehet bizonyos esetekben megakadályozni, hogy valaki más nyerjen, ahelyett, hogy a kezeden dolgozna. Tartsa szemmel a falburkolatok számát és az összes eldobott részt. Ne dobja el gondatlanul a lapkákat, ha kevés a lehúzandó lapka.

Mahjong játékmenet
Mahjong tippek

Mahjong tippek

Az első tipp az, hogy ellenálljon a csempe szétválasztásának vágyának. Ez üzenetet küld az ellenfeleknek, amikor teljes leosztást készítenek. Akár stratégiaként is használhatod az ellenfelek eldobására. Egy másik tipp az, hogy koncentráljon a rendelkezésre álló ingyenes lapkákra anélkül, hogy kihagyná a játék lehetőségét. Először nézze meg, hogy illeszkedjenek -e a verem tetején lévő lapkákhoz, hogy nagyobb esélye legyen az egyezésre, és ne kerüljön olyan csempe, amelyet csapdába akar ejteni. Ne felejtse el, hogy ne fedje túl sok kezét sem.

Mahjong tippek

Legújabb hírek

Különféle típusú új kaszinójátékok – melyik a legjobb?
2022-12-20

Különféle típusú új kaszinójátékok – melyik a legjobb?

Mivel az online kaszinók népszerűsége az utóbbi időben növekszik, folyamatosan bővülnek új játékok. Manapság sokan összezavarodnak az online kaszinóban való játék kiválasztását illetően. Mivel a kaszinóban sokféle játék található, nem lehet őket hibáztatni, ha összezavarodnak. Ha te is közéjük tartozol, akkor ne aggódj. Ebben az útmutatóban bemutatjuk az új játékok típusait és a legjobbakat.