A Legjobb 10 Rulett Új Kaszinó 2023

A rulett kétségtelenül az egyik legnépszerűbb kaszinójáték a világon. Talán az egyszerűsége miatt. Vagy az izgalom, amely a mágikus szerencsekeréken pattogó elefántcsontgolyóval jár. Akárhogy is, a rulett a kaszinójátékok királyának bizonyult.

Mindig tömeg szurkol a rulett keréken egy szárazföldi kaszinóban. Az új kaszinók online verziója pedig soha nem volt még népszerűbb. Emiatt és még sok más okból összeállítottunk egy listát a legjobb és legújabb online rulett kaszinókról.

A Legjobb 10 Rulett Új Kaszinó 2023
Rulett az új online kaszinókban: Minden, amit tudnod kell

Rulett az új online kaszinókban: Minden, amit tudnod kell

Gyors tempójú és izgalmas kaszinójátékot keresel? Ne keressen tovább, mint az online rulett. Itt van minden, amit tudnia kell, mielőtt belevágna a rulettbe új kaszinó oldalak.

A legtöbb régi online kaszinó gyakran az utolsó, amelyik új játékokat fogad be. Talán azért, mert azt akarják, hogy más kaszinók először teszteljék a vizeket. Vagy túlságosan el vannak foglalva azzal, hogy vendégeiket azzal szórakoztassák, amivel már rendelkeznek.

Az új kaszinók viszont hajlandóak kockázatot vállalni friss tartalommal. Kezdés közben ráugranak a feltörekvő trendekre, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az új változat megjelenjen. Tehát érdemes lehet a szokásos online kaszinókon túlra is tekintenie, ha most a legújabb rulettjátékokkal szeretne játszani.

Túl az európai és az amerikai rulett variációk, a játékfejlesztők előre mentek, hogy fűszerezzék a dolgokat. Például, Evolution GamingA Lucky Star a kerék nélküli rulett változattal állt elő. A játék táblája úgy néz ki, mint egy csillag, de a szabályok hasonlóak a klasszikus rulett szabályaihoz.

Hasonlóképpen, Playtech van Pinball Roulette, amely egyesíti a híres labdajátékot és a rulettet. Ennek a változatnak a fogadási képernyője egy flipper gépet tartalmaz, amellyel labdát lőhet. Ha a labda a szerencseszámon landol, akkor zsebre tesz egy díjat.

Rulett az új online kaszinókban: Minden, amit tudnod kell
A legújabb technológia a rulett online kaszinókban

A legújabb technológia a rulett online kaszinókban

A szerencsejáték-ipar komoly technikai változásokon ment keresztül az elmúlt néhány évben. A közösség pedig a legtöbbet szereti. Például néhány új online kaszinó már beugrott a concierge alkalmazás trend. Gondoljon rájuk úgy, mint egy egyablakos ügyintézésre, ahol minden apró luxusszolgáltatást kaphat, amire csak szüksége lehet. A játékosok asztalt foglalhatnak vacsorára, jegyet vásárolhatnak, és akár nyereményeket is nyerhetnek ruletten játszva az alkalmazásban.

Ott van még a virtuális és kiterjesztett valóságú játékok trend, amely viharba lendítette az ipart. Az összes nagyobb szolgáltató egy projekten dolgozik ezen a területen. És a legújabb online kaszinók már átvették ezt a technológiát.

Fedezze fel az európai rulettet

Megvan az oka annak, hogy az európai rulett olyan népszerű. Először is, a ház előnye csekély 2,63%. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak nagyobb esélyük van nyerni az amerikai ruletthez képest. 36 felosztása van, piros és fekete színben, és egy zöld slot 0-val van jelölve, így összesen 37 slot van.

A fő cél itt az, hogy megjósoljuk, hogy a labda melyik nyílásba kerül. A krupié megkéri a játékosokat, hogy helyezzék el téteiket a táblára, megpörgeti a kereket az egyik oldalon, és az ellenkező irányba dobja a labdát. Ezt követően az érintett játékosok fizetést kapnak, és a folyamat újra kezdődik.

Ismerje meg az amerikai rulett

Az amerikai rulett azon kevés asztali játékok egyike, amelyek népszerűek az Egyesült Királyságban és Ázsiában. És a fő különbség e verzió és az európai verzió között a rendelkezésre álló felosztások száma. Az amerikai rulett 38 felosztást tartalmaz, köztük 1-től 36-ig, 0-ig és 00-ig.

Az európai változathoz hasonlóan a cél a nyerő slot előrejelzése. A játékosok megteszik téteiket, majd a krupié az egyik, a labdát a másik irányba forgatja. Amint a labda leül, a nyertesek megkapják a nyereményeket, és a játék újra kezdődik.

A legújabb technológia a rulett online kaszinókban
A legjobb rulett bónuszok

A legjobb rulett bónuszok

Akár RNG, akár élő rulett, akkor biztosan kap egy bónuszt, ha úgy dönt, hogy az általunk javasolt új rulett kaszinók egyikében játszik. A rulett bónuszok költséghatékonyak, mivel az új online kaszinók által kínált ingyenes pénzeszközökkel pörgetheti meg a kereket.

Mivel a rulett alacsony kockázatú játék, előfordulhat, hogy egyes kaszinóbónuszok nem életképesek. Például, ingyenes pörgetések általában slot-orientáltak, és rulettre aligha érhetők el. De ha követi kezdő és haladó tippjeinket, a következők segítségével valóra válthatja játékmenetét bónuszokat:

 • Regisztrációs bónusz. Általában üdvözlő/regisztrációs bónusznak tekintik, ez egy promóció, amelyet az új online rulett kaszinók kínálnak. Azonnal igényelheti, amint számlát regisztrál az új kaszinóban.
 • Újratöltési bónusz. A rulett kaszinók többletpénzzel jutalmazzák a rendszeres játékosokat azzal, hogy további pénzt helyeznek el bankrolljaikba. Ezt újratöltési bónusznak nevezik. Bár kisebb, mint a regisztrációs bónusz, a rulettasztalnál még mindig a legtöbbet hozhatja ki az újratöltési bónuszból.
 • Nincs befizetési bónusz. Bárki, aki valaha is öt percnél tovább kutatott online kaszinók után, találkozott a nincs befizetési bónusz. Szó szerint ingyenes pénzről van szó, olyan emberek számára készült, akik tesztelni akarják a vizeket, mielőtt belemennének. A legtöbb új online kaszinóban ez lesz a lehetőség az első játékosok számára. És a bónusz segítségével a játékosok bármilyen játékot játszhatnak, beleértve a rulettet is. A legtöbb régi stílus a kaszinók nem engedik kivenni a befizetés nélküli bónuszokkal szerzett nyereményeket. Mások állítják be a minimális és maximális tétet.
A legjobb rulett bónuszok
Hogyan játssz online rulettet

Hogyan játssz online rulettet

A rulett egyszerű. Csak annyit kell tennie, hogy megragadja az összes elérhető fogadási lehetőséget, és ennyi. Például fogadhat pirosra, feketére, páros számokra vagy 1-18 és 19-36 közötti értékekre. A játékosoknak azonban meg kell várniuk, amíg a krupié megkéri őket, hogy tegyenek fogadást. Ha ez a fogadási ablak bezárul, a játékosok nem fogadhatnak.

A legtöbb rulettjátékban van minimális és maximális tét is. Az ötlet pedig az, hogy a játékosok ne léphessenek be a játékba a minimális tét túllépése nélkül. A maximális tét azonban azt mutatja, hogy mekkora a legmagasabb tét a egyenesen felfelé tét.

Rulett alapvető stratégiák

 • Martingale rulett stratégia: Ez a módszer azt jelenti, hogy folyamatosan egy színre fogadunk. De van egy csavar. A játékosoknak folyamatosan meg kell duplázniuk a tétet, hogy visszaszerezzék veszteségeiket, amikor végül nyernek. Bár ez a stratégia nem mindig vezet nyereséghez, mégis megér egy próbát.
 • D'alembert stratégia: Ha a fogadások megduplázása egy veszteség után felháborítónak tűnik, ez lehet az Ön számára. A D'alembert stratégia magában foglalja az esélyek növelését vagy csökkentését eggyel. Ez azt jelenti, hogy veszteség után eggyel kell növelnie a tétet, győzelem után pedig eggyel csökkentenie kell a tétet, ami biztonságosabb, mint a duplázás.
Hogyan játssz online rulettet
Rulett tippek

Rulett tippek

Tippek kezdőknek a ruletthez lényege, hogy megértse a játékot, hogy élvezhesse. Ne feledje, hogy a háznak mindig lesz előnye (házelőnye) Önnel szemben. Ennek ellenére meg kell tanulnia az alapokat, hogy elkerülje a szerencsejátékkal kapcsolatos hibát. Szóval, hogyan működik a rulett?

A rulett kerék 37 (európai stílusú) vagy 38 (amerikai stílusú) rekeszből áll: 18 piros, 18 fekete és 1 vagy 2 zöld rekeszből. A rulettgolyó a kerék széle körül forog. Aztán megtelepszik az egyik rekeszben, amikor a pörgés leáll. Játékosként az Ön feladata, hogy fogadjon arra, ahol a labda megáll. Nyersz, ha jól csinálod, de elveszíted a fogadást, ha tévedsz. A pontos labdaszámra is fogadhat.

Mielőtt új online kaszinókban kezdene rulettezni, a következőket kell tudnia:

 • Ismerje meg a rulett mögötti matematikát.
 • Az európai rulett nagyobb nyerési esélyt kínál, mint az amerikai rulett. Ha az európai rulett választja, mindig egy nullával fogadjon.
 • Kerülje a belső fogadásokat (utcai, egyes, kosár-, osztott, felső soros, hatsoros, trió- és sarokfogadások), ha egy kis ideig tétet tervez. Ingatagabbak.
 • Ha sokáig játszik, válasszon külső fogadásokat: páros/páratlan, piros/fekete, magas/alacsony, kígyó, oszlop és tucat fogadás.
  Ne duplázza meg egymás után a tétjeit, mint a Martingale stratégiában.
 • Állítson be fogadási költségvetést, és tartsa be azt. Egy tét sem haladhatja meg a teljes bankroll 5%-át.

Haladó tippek

Összességében a rulett igazságos, mert a tétek 97%-át visszafizetik. Nem számít, milyen típusú fogadást tesz, az, hogy mennyit nyer vagy veszít, a tiszta szerencsén múlik. De segítene, ha nem olyan eseményekre fogadna, amelyeknél alacsony a nyerési esély.

Nagyobb valószínűséggel veszít, ha egyetlen számra fogad. Továbbá kerülje, hogy körönként csak egy zsetonra fogadjon. Ugyanakkor ne takarja le az asztal felét sem zsetonnal.

Ne feledje, hogy a ruletttál nem ismeri az előző pozíciót, ahol a labda landolt. Ez azt jelenti, hogy minden pörgetés független a korábbi eredményektől.

Míg a legtöbb szerencsejátékos hajlamos mintákat követni, a rulettjátéknak nincsenek mintái. Tehát a hét egymást követő feketéből álló sorozat nem lehet meglepetés. Egy olyan szám elhelyezése, amely régóta nem fordult elő, nem biztos, hogy segít. Bár lehet nyerni, ez nem jelenti azt, hogy nagyobb a valószínűsége.

Az egyetlen dolog, ami hosszú távon megállja a helyét, az a számok ereje. Minél tovább játszik, annál nagyobb a nyerési esély.

Mindig csináld játssz felelősséggel.

Rulett tippek
Roulette Odds

Roulette Odds

Feltéve, hogy egy új online kaszinóban a rulett európai változatával játszik. A keréken 36 számozott rekesz és egy nullás rekesz lesz. Ha a 15-ös rekeszre szeretne fogadni, nyugodtan mondhatjuk, hogy a nyerési valószínűség 1:37. Ha ezt oddsban szeretné kifejezni, át kell konvertálnia százalékra:

 • Az európai rulettben az egyenes fogadás nyerési esélye: 1/37 x 100 = 2,70%
 • Ez a képlet az amerikai rulett fogadások nyerési esélyeinek kiszámításához a következő: 1/38 x 100 = 2,60%
 • Mi van, ha páros téttel játszol a pirosra? A páros pénzes fogadások nyerési esélyei nem egyenlőek. 18 fekete, 18 piros és egy nullás rekesz esetén a nyerési esély: 18/37 x 100 = 48,64%
 • Ha a sarokfogadásokról van szó, akkor a 7-es, 8-as, 10-es vagy 11-es számokra fog tippelni. A 37-ből négyféleképpen nyerhet. Tehát a nyerési esély 4/37 x 100 = 10,81%
Roulette Odds
Online rulett játék valódi pénzzel

Online rulett játék valódi pénzzel

Ha új kaszinókban szeretne online rulettet játszani, választhat valódi pénzes vagy játékpénzes kaszinót. Pénzt kell befizetnie egy valódi pénzes oldalon, hogy olyan fogadást tegyen, amellyel valódi pénzt nyerhet. Mindkét szerencsejáték-típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai.

A valódi pénzes fogadások költségvetésének beállítása létfontosságú, hogy ne költsön többet, mint amennyit megengedhet magának. Ha nyereményt nyer a ruletten, felhasználhatja az összeget további fogadások megtételére vagy a nyeremény kifizetésére. Míg a játék-pénzes rulett szórakoztató, szeretne nyereményt keresni a fogadásaiból. Ez csak akkor lehetséges, ha valódi pénzt használó webhelyre vált.

A kezdeti nevezési díj akár 1 dollár is lehet pörgetésenként. Keressen a költségvetésének megfelelő játékélményt az online ruletthez ajánlott webhelyeink egyikén.

Ingyenes online rulett

Ha még nem ismeri a kaszinójátékokat és az online ruletteket, felteheti a kérdést, miért kínál egy kaszinó ingyenes rulettet. A megközelítés mind a játékos, mind a kaszinó számára előnyös:

 • Az ingyenes játékok jelentős szerepet játszanak a fogadók vonzásában, ezáltal növelve a kaszinó márka ismertségét.
 • Az ingyenes játék a legjobb módja a rulett gyakorlásának a pénz kockáztatása nélkül.

Elengedhetetlen, hogy megtanulja a rulett játékot, mielőtt csatlakozik a tapasztalt szerencsejátékosok ligájához. Még a legtapasztaltabb rulettjátékos is alulról kezdett.

Az ingyenes rulett lehetővé teszi, hogy megkóstoljon különféle új online kaszinókat. A legjobb új online kaszinó keresése során az ingyenes játék első kézből származó élményt nyújt, mielőtt végre dönthetne.

Az ingyenes játék segítségével tetszőleges számú webhelyet kóstolhat meg, és kiválaszthatja az Önnek megfelelőt. A folyamat során jobban megérti erősségeit és gyengeségeit.

Online rulett játék valódi pénzzel
Mi az a rulett?

Mi az a rulett?

A rulett franciául kis kereket jelent. Ez egy szerencsejáték, amelyben a játékosok téteket tesznek egy asztalra, hogy megfeleljenek a keréken lévő zsebeknek. Gyakorlatilag minden új online kaszinóban játsszák. Az online rulett játékosok ugyanazt a játékmenetet élvezik, mint egy hagyományos kaszinóban. Az eredeti játék érzetét kínálja anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Egy új online kaszinóban a rulett két kategóriájával találkozhat: RNG (random number generator) rulett és élő rulett. Az RNG rulettet egy számítógépes program futtatja, amely véletlenszerűen választ ki számsorokat. A győzelem és a veszteség az RNG-től függ, és az online kaszinó nem tudja manipulálni.

Egy élő osztó irányítja az élő rulett. Az asztalok és a kerekek valódiak, és a játék során valós idejű akciókat láthatsz. Rengeteg új online kaszinó kínál élő rulettet, mert sok szerencsejátékos jobban szereti, ha az osztó valódi személy.

A rulett története

A rulettet állítólag Blaise Pascal francia matematikus találta fel, és dominikai szerzetesek népszerűsítették. Egy másik érdekes történet két ősi játékból származik: a Portique-ból és a Hocából. A rulett első említése 1716-ban jelent meg Bordeaux-ban. Némi kerékmódosítás után a rulett 1790-ben nyerte el mai szerkezetét. Azóta legendás játék lett az európai szerencsejáték-házakban és kaszinókban.

Pascal ötlete nem az volt, hogy kaszinójátékot hozzon létre, mivel 1655-ben egy örökmozgót próbált megtervezni. Ez egy olyan gép, amely külső energiaforrás felhasználása nélkül működik. Noha ez nem egyezik a fizika törvényeivel, Pascal minden eséllyel dacolni akart. Eredeti kísérlete nem működött, de azt eredményezte, hogy a népszerű új kaszinójáték Ma.

Érdekes módon a rulettkeréken a 19. század közepéig nem volt nulla. 1842-ben azonban két testvér és vállalkozó, Francois és Lois Blanc hozzáadott egyetlen nullát (0), és azt III. Károly monacói királynak ajánlotta. A plusz nulla növelte a ház előnyét.

Abban az időben a királyság pénzügyi válságon ment keresztül, és Charles bevételszerzési lehetőségnek tekintette a rulettjátékot. Megengedte, hogy a monacóiak játsszák a játékot a kaszinóban. A rulett Monte Carlo kultúrájának részévé vált, bár Franciaország betiltotta a szerencsejáték minden formáját.

A rulett az 1800-as években került az Egyesült Államokba. De ezúttal egy dupla nullát (00) adtak hozzá a mai amerikai kerék elkészítéséhez.

Mi az a rulett?

Legújabb hírek

Teljes útmutató és stratégiák a mini ruletthez
2023-01-24

Teljes útmutató és stratégiák a mini ruletthez

A rulett egy klasszikus asztali játék, amelyet Blaise Pascal talált fel a 17. században. A találmány óta a játék új és izgalmas változatokká fejlődött, bár a legtöbb játékos csak a francia, európai és amerikai verziót ismeri.

Különféle típusú új kaszinójátékok – melyik a legjobb?
2022-12-20

Különféle típusú új kaszinójátékok – melyik a legjobb?

Mivel az online kaszinók népszerűsége az utóbbi időben növekszik, folyamatosan bővülnek új játékok. Manapság sokan összezavarodnak az online kaszinóban való játék kiválasztását illetően. Mivel a kaszinóban sokféle játék található, nem lehet őket hibáztatni, ha összezavarodnak. Ha te is közéjük tartozol, akkor ne aggódj. Ebben az útmutatóban bemutatjuk az új játékok típusait és a legjobbakat.

Mega rulett: Útmutató kezdőknek és szakértőknek
2021-08-03

Mega rulett: Útmutató kezdőknek és szakértőknek

Szerencsejátékosok keresnek egy online kaszinó A valódi kaszinókban nem kínált játékváltozat kipróbálhatja a Mega Roulette-t Pragmatikus játék. Vonzza a játékosokat azzal a fogadalommal, hogy az egyes számnyerések értéke 500 -szorosára nő. Ez az útmutató mindent elárul, amit a játékosnak tudnia kell rulett játék, beleértve a nyeremények maximalizálásához szükséges szabályokat és technikákat.

8 jel arra, hogy a szerencsejáték rabja lesz
2021-05-31

8 jel arra, hogy a szerencsejáték rabja lesz

A nehezen megkeresett pénz kockáztatása abban a reményben, hogy nagyot nyer a online kaszinók a szerencse próbája; a fogadással megrészegülve a probléma. Ha az online szerencsejáték ellenőrizhetetlenné válik, annak ellenére, hogy a szerencsejátékost terheli, akkor azt szerencsejáték -rendellenességnek vagy kényszeres szerencsejátéknak nevezik. Az ésszerűen játszani kívánó fogadóknak azonban érdemes ellátogatniuk Új CasinoRank több száz felkapott és nyerő online kaszinójáték számára.