A Legjobb 10 Craps Új Kaszinó 2024

Gyors tempójú online játékot keresel, ami megéri az idejét? Akkor a craps a játék az Ön számára. Ez a legnépszerűbb kocka témájú online kaszinójáték. A játékosoknak kockadobáskor fogadást kell tenniük az eredményre.

Az egyik ok, amiért a Craps olyan népszerű sok játékos körében, az az, hogy meglehetősen könnyű megérteni a játékot, és a szabályok nem olyan bonyolultak, mint sok más új online kaszinójátékhoz képest.

Ha még nem ismeri ezt a játékot, és azon töpreng, hol kezdje, összeállítottuk a legjobb új kaszinók listáját, amelyek ezt a játékot kínálják. Az itt felsorolt kaszinók szigorú átvilágításon estek át.

A Legjobb 10 Craps Új Kaszinó 2024
Aarav Menon
ExpertAarav MenonExpert
Fact CheckerLi Xiu YingFact Checker
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
Craps az új online kaszinókban: Minden, amit tudnod kell

Craps az új online kaszinókban: Minden, amit tudnod kell

Az újonnan alapított kaszinók izgalmasabb lehetőségeket kínálnak a játékosoknak a Craps élvezetére.

Az online crapeket gyakorlatilag bárhol lejátszhatod, ha van számítógéped vagy mobileszközöd és internetkapcsolatod. A játék az elmúlt néhány évben egyre népszerűbb lett, mivel új online kaszinók jelentek meg a kaszinópiacon. Ha szereted a szarakat, és más élményre vágysz, nincs jobb módja, mint új online kaszinókba menni.

Az egyik legjobb dolog a craps játékban új online kaszinók azok a bónuszok, amelyeket csak játékért kaphat. Az új online kaszinók esetében gyakran kínálnak craps bónuszokat, hogy a játékosokat a kaszinóhoz való csatlakozásra ösztönözzék.

Craps az új online kaszinókban: Minden, amit tudnod kell
A Craps népszerűsége az új online kaszinóknál

A Craps népszerűsége az új online kaszinóknál

Az online craps közösség sokkal kisebb, mint az online blackjack, slot, vagy akár rulett. A játék népszerűségét azonban nem lehet alábecsülni, figyelembe véve a különösen új online kaszinók számát, amelyek vacakokat kínálnak. Ezekkel a szerencsejáték-platformokkal a játékosok most anélkül is élvezhetik a szarakat, hogy egy hagyományos kaszinóba kellene utazniuk. Íme, miért szárnyal tovább a szar népszerűsége az interneten:

 • Mobilbarát. Legyen szó Androidról, iPhone-ról, Blackberryről, Windows Phone-ról vagy más okostelefonról, az online cuccok mobilbarátok. Ez azt jelenti, hogy bárhol és bármikor játszhatod a játékot. Manapság sok új online kaszinójátékos inkább mobilon szeretne játékokat elérni. Tehát minden mobilkompatibilis játék biztosan nagy siker lesz.
 • Nagyobb bónuszok. A legtöbb új online kaszinó nagyobb bónuszokat kínál az online craps játékosoknak, hogy kitűnjön a versenytársak közül. A játékosok nagyobb hasznot húzhatnak, ha a crap-eket választják az olyan játékok helyett, mint a blackjack és a rulett, amelyek már óriási népszerűségre tettek szert az interneten. Például a regisztrációs bónusz, a játékosoknak nem kell befizetniük, mielőtt crapset játszhatnának.
 • Egyszerűen játszható. Az új online kaszinók számos online kaszinójátékot kínálnak, eltérő szabályokkal és összetettséggel. Azonban, függetlenül az online kaszinó platformtól, az online craps-eket rendkívül könnyű játszani, még a kezdők számára is.
 • Ingyenes játék. A szárazföldi kaszinók ritkán engedélyezik az ingyenes játékot. Ezzel szemben a legtöbb új online kaszinó demó módban kínál szarokat, lehetővé téve a játék elsajátítását és a fogadási technikák gyakorlását a valódi pénzes játék előtt.
A Craps népszerűsége az új online kaszinóknál
A legjobb Craps bónuszok az új kaszinókban

A legjobb Craps bónuszok az új kaszinókban

A craps nem nyerőgép, így az olyan bónuszok, mint az ingyenes pörgetés, nem lesznek hasznosak. A legtöbb új online kaszinó azonban tudja, hogy a craps egy népszerű játék, és ezért kínálnak más típusú játékokat is bónuszokat. Ezek a következők:

 • Match befizetési bónusz: Ez a bónusz a befizetett összeg egy százalékát adja a játékosoknak bónuszként. Például, ha befizet 200 dollárt, a kaszinók plusz 50%-kal, 100%-kal vagy bármilyen más százalékkal kiegészítik.
 • Regisztrációs bónusz: Néha az új online kaszinók ingyenes kreditet adnak az új játékosoknak csak azért, mert csatlakoznak a kaszinóhoz. Ezek a kreditek felhasználhatók az online kaszinó által kínált bármely játékra, beleértve a craps-eket is.
A legjobb Craps bónuszok az új kaszinókban
Craps játék

Craps játék

A Craps az egyik legizgalmasabb kaszinójáték a kínált asztali játékok közül. A játék megkezdéséhez egy lövöldözős játékosnak, aki az egyik játékos, fogadnia kell a Pass Line vagy a Don't Pass Line-re. A játékos több dobókockát kap, amelyek közül kettőt dobnak. A szabályok szerint a lövőnek egy kézzel kell dobnia azt a kockát, amelynek az asztal másik végét kell eltalálnia.

Azok a játékosok, akik még nem állnak készen a kockadobásra, fogadhatnak a dobóra. A játékot körökben játsszák, amelyek két-két fázist tartalmaznak.

Online Craps alapstratégia

A Craps azon játékok egyike, ahol a háznak minimális előnye van. Természetesen az első lépés a craps-re való fogadás sikere felé a veszteséglimit felállítása, és annak ismerete, hogy mikor kell elhagyni a játékmenetet.

A nyerési alapstratégia a Pass / Don't Pass és a Come / Don't Come fogadások, mivel ezeknél a házelőny 1,40 százalék. Ez valójában tovább csökkenthető, de csak akkor, ha a játékos úgy dönt, hogy tét vagy oddsot vesz. Az egyéb fogadások, amelyek a játékosoknak kiváló nyerési esélyeket kínálnak, a 6. hely, a 8. hely, valamint a 2. és 12. mező időnként.

Craps játék
Craps tippek

Craps tippek

Te egy kezdő online craps? Ha igen, van néhány dolog, amit tudnod kell a játék előtt. Íme néhány tipp az induláshoz:

 • Mindig fogadjon a Pass Line-re. Míg a crapsnek számos lehetőség kínálkozik a fogadásra, az új online kaszinók arra ösztönzik, hogy a belépővonallal kezdje. Ennek az az oka, hogy jobb az esélye, mint más fogadásoknak.
 • Ne hajszold a veszteségeket. A veszteségek az online szarok része, és nagyon könnyű elkezdeni a veszteségek üldözését. Ne hagyja, hogy ez megtörténjen – ha balszerencséje van, tartson egy kis szünetet az online szaroktól, mielőtt visszatérne valódi pénzzel.
 • Először játssz ingyen. Ha az online craps újdonság számodra, érdemes először ingyen játszani a játékkal, hogy javuljon a fogadási készséged. Ezt követően valódi pénzzel játszhat.
 • Ne izgulj túl. Van egy természetes hajlam arra, hogy izgatott legyen, amikor online szar fogadásokat lát, de mindig nyugodtan és óvatosan játszik; ne ragadjon bele a győzelem vagy a szerencsejáték izgalma.
 • Szerezzen üdvözlő bónuszokat. Az új online craps játékosok gyakran tapasztalják, hogy az online kaszinók bónuszokat kínálnak a játékhoz. Mindig vegye figyelembe ezeket az ajánlataikban, mert segíthetnek megfordítani az online craps játékot. Emellett a bónuszok jóváírják online kaszinószámláját.

Craps tippek haladó játékosoknak

Ha Ön egy online kaszinó veteránja, vagy már tudja, hogyan működik az online craps, akkor ismernie kell ezeket az online craps tippeket.

 • Fejlessze ki a craps stratégiáját. Egy stratégia alkalmazása a craps játékban nagyszerű ötlet, mivel ez segít önbizalmat szerezni abban, amit csinál, és növeli a nyerési esélyeit. Például, ha egy vagy két játékváltozatra koncentrál, jobban elsajátítja azok működését, így nagyobb esélye lesz a sikerre.
 • Használjon online craps-kalkulátorokat. A számológépek nagyszerű lehetőséget nyújtanak annak meghatározására, hogy adott pillanatban melyik a legjobb online craps fogadás. Tehát ha az online craps stratégiákat nem szereti, ez jó alternatíva lehet.
 • Ismerd meg a határaidat. Könnyű alábecsülni, hogy mennyit hajlandó veszíteni az online szerencsejáték során. Ez költséges hiba lehet. Állítson fel magának online szar korlátokat, és tartsa be azokat, és máris sikeresebb játékossá válhat.
Craps tippek
Online Craps Odds

Online Craps Odds

Az online craps esélyek megértése minden online kaszinó játékos számára fontos, akár tapasztalt, akár nem. Az esélyek olyan tényezőktől függően változnak, mint a fogadás típusa és az új online kaszinó, ahol játszol. Ezért az online fogadás előtt mindig ellenőriznie kell kaszinójának esélyeit.

Odds a fogadás típusa szerint

Ahogy fentebb említettük, az online craps szorzók a fogadás típusától függően változnak. Általában az online craps esélyei a következők:

 • A 6. hely / 8. hely esélye 7:6
 • Pass fogadás 1:1
 • Gyere fogadj 1:1-re
 • Ne gyere fogadni 1:1
 • Ne passzolj fogadást 1:1
 • Field fogadás 2:1 a 2-re és 12-re, és 1:1-es esély a 3-ra, 4-re, 9-re, 10-re és 11-re

Az esélyek és a ház széle

Még a kezdők is tudják, hogy a magas esélyek magas házelőnnyel járnak, és fordítva. A házelőny a kaszinó előnye a játékosokkal szemben. Minden craps játékot úgy terveztek, hogy mindig a kaszinó legyen az előnye. És ez nem csak a crapsre jellemző; az összes többi kaszinójátékot így tervezték. Ezért az új kaszinójátékosoknak megéri csökkenteni a házelőnyt néhány hasznos tipp alkalmazásával.

Online Craps Odds
Új Craps játékok

Új Craps játékok

Kétségtelenül az egyik legjobb dolog a craps játékban a sokoldalúsága, amikor a variációkról van szó. A játékfejlesztők éjjel-nappal dolgoznak, hogy a játékosok nagyszerű élményeket szerezzenek játék közben. A játék természetesen fejlődött az évek során.

A játékosok valószínűleg sok régi és új kaszinóban megtalálhatják a leggyakoribb variációkat: a BankCraps, a Crapless Craps, a High Point Craps, a Newyork Craps, az Egyszerűsített Craps, a kártyaalapú változatok, a Diceless Craps, valamint a kártyás és kockás craps. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a legnépszerűbb online űrlap a Bank Craps, de általában sok közül lehet választani.

Új kaszinók, új craps

Ha Ön a craps rajongója, és nem bánja, ha egy kicsit kalandvágyó, az egyik legjobb módja annak, hogy csillapítsa éhségét az új craps variációk iránt, ha az újonnan alapított kaszinókban játszol. Az ilyen kaszinókban duplán biztos lehetsz abban, hogy olyan új játékokat kapsz, amelyekkel más kaszinók webhelyein nem találkoztál. Az új kaszinók választéka a legtöbb esetben új típusú crap-eket, valamint a leggyakoribb változatokat, például a Bank Crap-eket tartalmazza.

Új Craps játékok
Legújabb technológia

Legújabb technológia

A technológia továbbra is új lehetőségeket kínál az asztali játékok, például a craps számára. A legizgalmasabb élményekre vágyó játékosok számára az új kaszinók pontosan ezt kínálják. Ezek a kaszinók a legújabb és legfrissebb technológiát alkalmazzák, hogy kiemelkedjenek a többiek közül.

Mint minden más ágazatban, a játékipart is az innováció hajtja. Ügyfeleik jobb kiszolgálása érdekében az új online kaszinók a legújabb technológiát alkalmazzák. Nem titok, hogy sok kaszinó-üzemeltető szeretne életet megváltoztató élményeket kínálni játékosainak. Ennek egyetlen módja az új technológia.

Legújabb technológia
Craps online játék valódi pénzzel

Craps online játék valódi pénzzel

Sok új online kaszinó kínál craps játékokat valódi pénzes játékosoknak. Ha van melletted egy megbízható online kaszinó, valódi pénzben játszhatsz craps-et online. Vannak azonban olyan ingyenes játékoldalak is, amelyekhez nem szükséges finanszírozni a fiókját, de előfordulhat, hogy le kell töltenie az alkalmazásukat a használatához.

Különbség az ingyenes játék és a valódi pénzes webhelyek között

Ahogy hangzanak, ingyenes játék online kaszinók olyan online kaszinóoldalak, ahol ingyen játszhatsz crap-et. A legtöbbjük egyáltalán nem szokott valódi pénzes szarakat kínálni. Ha azonban igen, akkor csak korlátozott kínálatban, vagy egy külön, valódi pénzes játékra optimalizált oldalon található. Nincs más dolgod, mint regisztrálni és elkezdeni játszani. Valójában néhány ingyenes kaszinó nem követeli meg számlanyitást.

Másrészről, valódi pénzes online kaszinók befektetést igényel a játékosok részéről, mielőtt elkezdhetnének szarokat játszani. Az élmény azonban sokkal kifizetődőbb, mert a játékosok valójában pénzt próbálnak nyerni, nem pedig csak szórakozásból játszanak online szarokat. További előny: a valódi pénzes oldalak rengeteg bónuszt is kínálnak.

Mindazonáltal alaposan tájékozódjon, mielőtt valódi pénzért online szarokat kezdene játszani. Például nézze meg, hogy a kiválasztott új kaszinóoldal rendelkezik-e engedéllyel. Tekintse meg a CasinoRank új kaszinóértékeléseit az egyes szolgáltatókról további részletek megtekintéséhez.

Craps online játék valódi pénzzel
Craps története

Craps története

A craps már a 12. században is létezett egy elnevezésű játék formájában Veszély. Kezdetben ez az európai arisztokraták ügye volt. Sir Vilmos a harmadik keresztes hadjárat során tanulta meg Hazardot a rómaiaktól. Úgy gondolják, hogy a rómaiak Görögországból kölcsönözték a játékot, bár nincs tudományos bizonyíték, amely alátámasztja ezt az állítást.

Hazard a középkorban vált népszerűvé Európában, és a nemesek és a királyi urak is magukévá tették. A játék ezután az 1700-as években Acadiára, egy akkori francia gyarmatra bővült (a franciák hozták a játékot a gyarmatra). Amikor Acadia gyarmatosítása véget ért, a franciák Louisianába mentek, ahol bevezették a Hazard változatot creps. A név később megváltozott szar az amerikaiak által.

John H. Winn később (a XX. század elején) forradalmasította a szarokat, bemutatva a híres Ne adja át tét és egy másik asztal elrendezés, többek között a változtatások mellett. Manapság szinte minden offline és új online kaszinó kínál szarakat, és a játék világszerte emberek millióinak kedvencévé vált.

Craps története
About the author
Aarav Menon
Aarav Menon

Aarav Menon, aki Mumbai nyüzsgő utcáiból bukkan fel, a NewCasinoRank ász bónusz elemzője. Mesterien áthidalva az ősi aritmetikai bölcsességet a modern kori kaszinó mérőszámaival, dekódolja a legjobb bónuszajánlatokat, biztosítva a játékosok maximális értékét.

Send email
More posts by Aarav Menon

Legújabb hírek

Legnépszerűbb játékok az új online kaszinókban 2024
2023-08-15

Legnépszerűbb játékok az új online kaszinókban 2024

Az online kaszinók továbbra is riasztó ütemben növekedtek az elmúlt években. Ennek nagy köze van az általuk kínált izgalmas játékokhoz. Az új online kaszinójátékokat rendszeresen mutatják be a klasszikus játékok frissítései és fejlesztései inspirálva. Íme néhány a legnépszerűbb játéktípusok közül.

Faq

Minden, amit tudnia kell a kaszinókról

Mi az a Craps?

A Craps az online kaszinójáték egyik változata, amelyben a játékosok egy kockadobás eredményére fogadnak. Online és hagyományos kaszinókban is játsszák. Az online szerencsejátékban a craps a legnépszerűbb az olyan fogadásoknál, mint a Pass Line és a Don't Pass vonal.

Mennyire jók a Craps játékosai a valódi pénzes oldalakon?

Mivel a valódi pénzes kaszinók játékosai befektetik a pénzüket, valószínűleg körültekintőbben választanak. Minden döntésük jól kiszámítottnak tűnik, még akkor is, ha szerencsére van szükségük ahhoz, hogy megtérüljenek a befektetésük.

Milyenek az átlagos valódi pénzes Craps nevezési díjak?

Ha valódi pénzben játszol, akár 1 dollár tétet is tehetsz online szarokra. Így ameddig csak akarod, kipróbálhatod az online cuccokat anélkül, hogy túl sok pénzt költenél.

Milyen előnyökkel jár az ingyenes online craps játék?

Az ingyenes online craps segítségével a játékosok pénzbefektetés nélkül játsszák a játékot, ugyanakkor izgalmat és szórakozást is nyújtanak. Ezzel a játékmóddal a játékosok megtanulhatják, hogyan működnek a játékok anélkül, hogy a pénztárcájukat beletennék. Az ingyenes játékot kínálva az új online kaszinók magukhoz vonzhatják a craps rajongóit, és felvehetik a versenyt más kaszinókkal.