Útmutatók

February 21, 2023

A legjobb és legrosszabb stratégiák, amelyeket az új kaszinójátékosok használnak

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Sokan hatékonyan játszanak kaszinójátékokkal, sokan pedig nem, mivel ez attól függ, hogy milyen típusú stratégiát alkalmaznak a szerencsejáték során. Azok, akik a legjobb stratégiákat használják, jól érzik magukat, de azok, akik rossz stratégiákat alkalmaznak, gyakran többet veszítenek. De hogyan lehet tudni, hogy melyik stratégia a legjobb vagy a legrosszabb? Nos, ha erre a kérdésre keresi a választ, akkor jó helyen jár.

A legjobb és legrosszabb stratégiák, amelyeket az új kaszinójátékosok használnak

A legjobb stratégiák új online kaszinókhoz

Bankroll Menedzsment

A bankroll kezelése az emberek által használt legjobb stratégia kaszinó játékokat játszani. Amikor online játszik, a legtöbb játékos nem kezeli a bankrollját, és ennek eredményeként többet veszít. Ha nem követi nyomon a kiadásait, nem tud keresni vagy költeni ennek megfelelően.

Ha jól akarod érezni magad kaszinójátékok közben, meg kell tanulnod a bankroll kezelését. Ha korlátozza, hogy mennyit használhat fel egy nap, akkor biztosan kevesebbet veszít a vártnál, és többet nyerhet. 

Tegyük fel, hogy nem nyertél egy nap alatt, és elvesztetted az összes napi limitedet. Most mi a következő teendő? A veszteségeit üldözni? Nem, soha nem szabad üldöznie a veszteségeit. Csak annyit kell tennie, hogy abbahagyja a napot, majd a következő napot újra kezdi a napi limittel. Így kézben tarthatod a kiadásaidat és jól érezheted magad.

Kisebb fogadások

A játékosok következő legjobb stratégiája a kisebb tét. Ez nagyon egyszerű dolognak tűnik, de rendkívül hatékony. Így többet játszhat, és nyomon követheti bevételeit és kiadásait.

Talán hallottál már a "nagyon menj vagy tönkremenj" kifejezésről. Ha igen, akkor soha nem szabad követni. Ha korán elveszíti napi limitjét egy nagy tét megtételével, hogyan fog játszani a hátralévő idejében? 

  • Mindig kisebb tétet kell tennie, mivel sok játékos használja ezt az egyszerű, de hatékony stratégiát. 
  • Függetlenül attól, hogy 1 dollárt vagy 1000 dollárt vesz fel, ugyanaz marad. Azonban egy 1 dolláros fogadás nagyobb valószínűséggel nyer, mint egy 1000 dolláros fogadás.

Ha a nyereményeket a megtöltött összegtől függetlenül egyenletesen osztják el, a tét növelésének nincs haszna. Ön nem csupán növeli a nyereményét, ha nagyobb téteket tesz; a veszteségei is megsokszorozódnak. 

A rövid oddsok megjátszása a hosszú esélyek helyett

A következő legjobb stratégia, amelyet a játékosok használnak, a hosszú oddsok helyett a short oddsokkal játszanak, ami valóban nagyon hasznos. Bár a 20 dollár nyerése nem olyan izgalmas, mint a 200 dollár, a rövid esélyek megmutatják, hogy a játékosok többsége szerint ki nyeri a játékot. Ha sok tapasztalt szerencsejátékos támogatja egyik riválisát a másikkal szemben, ez figyelmeztetés, hogy valószínűleg nem fogja legyőzni a hosszú esélyeket.

Igen, vannak olyan esetek, amikor valami váratlan történik. Ha nem lennének sokkok a játékban, az nem lenne szerencsejáték. Mind az asztali játékok, mind játékautomaták ugyanazon az elvek szerint működnek. Például a tapasztalt blackjack-játékosok nem szeretik, ha 15-öt vagy 16-ot osztanak a kezükbe. Kevésbé valószínű, hogy ha 18-at osztanának nekik, akkor nyernének. A 11-es vagy kevesebb találat mindig lehetséges.

Ingyenes játékok, mielőtt új valódi pénzes kaszinókban játszana

Ez az egyik legjobb stratégia, amelyet a játékosok használnak, mert az ingyenes játék ötletet ad a játékról.

  • Ha közvetlenül pénzért játszik, akkor veszít, mert nincs tisztában a játék mechanikájával és szabályaival. 
  • Másrészt, ha addig játszol ingyen, amíg meg nem érted a játékot, sokkal jobb esélyeid lesznek a nyerésre, mivel már annyi mindent fogsz tudni a játékról.

Ha egy ideje nem játszott szerencsejátékkal, vagy soha nem játszott, böngésszen online a játék ingyenes gyakorló verzióiért. Hogy lehetőséget adjunk a játékok kipróbálására, mielőtt valódi pénzben játszol, a legjobb új kaszinók közül sok rendelkezik a rulett, a blackjack, a játékgépek és sok más játék ingyenes verziójával.

Legrosszabb stratégiák új kaszinóoldalakhoz

Duplázás vereség után

Sok játékos használja a martingál technikát, de miért ez az egyik legrosszabb stratégia? Ez a stratégia olyan régóta létezik, hogy megvan a maga neve. Martingale technikának nevezik, és magában foglalja egy kis téttel kezdeni, és megduplázni, amikor veszít. Ha a Martingale stratégiát alkalmazza, és egyenletes pénzkifizetéssel fogad, akkor kezdeti tétjének megfelelő nyereséggel nyer fogadásokat.

  • Ezzel a duplázó veszteség utáni stratégiával egy ideig pénzt termelhet. Remekül hangzik. De végül elveszíti az összes pénzét, mert túl sok fogadást veszít egymás után. 
  • Még a pénzes fogadásoknak is kicsi az esélye arra, hogy számos egymást követő fogadást elveszítsenek, de minél több fogadást tesz, annál valószínűbb, hogy elhúzódó vesztes sorozata lesz. 
  • Vagy elveszíti az összes pénzét, vagy megteszi a megengedett maximális tétet. Hosszú távon ez a fogadási módszer általában sikertelen.

Mellékfogadások kötése

A játékosok következő legrosszabb stratégiája a mellékfogadás. A főjátékon kívül sok kaszinójátéknak van mellékfogadása is. Bár ezen mellékfogadások némelyike ​​előnyösebb, mint mások, gyakorlatilag mindegyiknek van legalább egy jellemzője. Mindegyiküknek nagyobb a házi előnye, mint a főjátéknak.

Bár a mellékfogadások nem kötelezőek, ez lényegében nem különbözik a kaszinóban elérhető többi fogadástól. A legnagyobb taktika az, hogy soha ne vegyenek részt mellékfogadásokban. A kaszinó legnépszerűbb oldalfogadása még csak az oldalfogadásnak sem tűnik. Ezt az oldalfogadást csak az előző részben mutattuk be Önnek. A szokásos blackjack játékban, van egy mellékfogadás, az úgynevezett páros pénzbiztosítási fogadás.

A szerencsejátékos tévedése

Az egyik legnépszerűbb és legrosszabb fogadási technika a The Gambler's Fallacy. Ahogy a név is sugallja, teljes tévedésen alapul. A Gambler's Fallacy kimondja, hogy a pirosra kell fogadnia rulettjáték közben mivel nagyon kicsi az esélye annak, hogy a fekete 11-szer egymás után megjelenik. Ha azonban 10 megjelenik belőlük, az esély ugyanannyi a feketéknél, mint a vöröseknél, annak ellenére, hogy kicsi a valószínűsége, hogy 11 feketét találnak el.

Ez népszerű, mivel logikát csinál. Helyénvalónak tűnik. Ez is az oka annak lottójátékok csinálj sokat abból, hogy megjegyzed, hogy egy adott szám hányszor fordult már elő, bár ez nem garantálja, hogy újra előfordul.

Kenót játszani

Végül, ez valójában nem stratégia, de egynek tekinthető, és az is kenót játszani. Igen, ennek a játéknak az egyik legrosszabb stratégiája a kaszinóban való játék során. Számos fogadási stratégia létezik ehhez a játékhoz, de őszintén szólva egyik sem engedi, hogy többet nyerjen, mint amennyit veszít. 

A Keno verhetetlen hosszú távú házelőnnyel rendelkezik, amely rendkívül magas. Annak ellenére, hogy a kenógépek gyakran alacsonyabb házelőnnyel rendelkeznek, mint a hagyományos keno, a probléma az, hogy sokkal több pénzt fogadsz, mert sokkal több játékot játszol. Bármilyen típusú keno rossz választás, mert a házelőny akár 20% is lehet, a kifizetésektől és a választott számok mennyiségétől függően.

Következtetés

A kaszinók napról napra növekszenek, és sok játékos hobbiból játszik naponta. Így néhány ember elgondolkodik azon, hogy melyek a legjobb és a legrosszabb stratégiák, amelyeket a játékosok használnak kaszinójátékok közben. De ezen már nem kell csodálkozniuk, mivel ezt a cikket azért állítottuk össze, hogy kielégítsük kíváncsiságukat. Most már követhetik a legjobb stratégiákat, és figyelmen kívül hagyhatják a legrosszabbat, hogy jó tapasztalatokat szerezzenek. Tehát mehetsz előre és szórakozhatsz játék közben!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás
2024-04-12

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás

Hírek