A Legjobb 10 Kenó Új Kaszinó 2024

A Keno egy népszerű lottószerű játék az online szerencsejáték-körökben. A játékosoknak nincs szükségük speciális készségekre vagy kiterjedt tudásra a játékhoz, ez a tény rendkívül vonzóvá teszi ezt a játékot. Az online fogadók mindig szívesen játszanak keno játékokat, így a számukra elérhető lehetőségek száma folyamatosan növekszik.

Mivel új online kaszinók díszítik az online szerencsejáték világát, a Keno-rajongóknak többé nem kell hosszú sorokat alakítaniuk a kiskereskedőknél a jegyek megszerzéséhez. A Keno játékosoknak azonban mindig gondosan ellenőrizniük kell az új online kaszinót, mielőtt csatlakoznának, és ne játsszanak bármelyik online kaszinóban, amellyel találkoznak. A legjobb új keno online kaszinókban való játék az egyetlen módja annak, hogy a játékosok biztosak legyenek a zökkenőmentes játékélményben.

A Legjobb 10 Kenó Új Kaszinó 2024
Játssz Kenót onlineA legjobb Keno bónuszokHogyan kell játszani a kenótKeno Odds
Emilia Torres
ExpertEmilia TorresExpert
Fact CheckerLi Xiu YingFact Checker
LocaliserÁdám KovácsLocaliser
Játssz Kenót online

Játssz Kenót online

A legtöbb online játékos szívesen választ jó hírű kaszinó-üzemeltetőket az új kaszinóoldalak helyett. Azonban sokan új online kaszinók gyorsan forgó asztalok, mert kiemelkedő előnyeik vannak régebbi társaikkal szemben.

Bármely kenójátékosnak, aki szeretne új online kaszinóoldalakon játszani, korlátoznia kell a választási lehetőségeit a legjobb új keno kaszinókra 2024 . Az online kaszinóban való regisztráció lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kihasználják a nagylelkű ösztönzőket és a kiváló játékfunkciókat. Sőt, ezek az új kaszinók a keno változatok széles választékát kínálják, hogy megfeleljenek a játékosok különböző preferenciáinak.

Játssz Kenót online
A legjobb Keno bónuszok

A legjobb Keno bónuszok

A kenó bónuszok világot jelentenek, ha bármelyik online kaszinóban játszol. Az új online kaszinók esetében a kenójátékosokat különféle jövedelmező bónuszokkal kezelik. Ennek ellenére itt van néhány a legjobbak közül új kaszinó bónuszok igénybe vették a keno tippelőket.

Regisztrációs bónusz

Szinte minden online kaszinó kínál az új játékosoknak regisztrációs bónuszt. A bónusz legjobb része az, hogy feliratkozással és pénz befizetésével segít az új játékosoknak növelni bankrollját. A legtöbb esetben ezeket a bónuszokat meccsbónuszként kínálják.

Befizetés nélküli bónusz

Sok új online kaszinó befizetés nélküli bónuszokat kínál, amelyek lehetővé teszik a keno fogadók számára, hogy pénzük felhasználása nélkül játsszanak. A legtöbb esetben ezt a bónuszt azért kínálják, hogy a játékosok eldönthessék, tetszik-e nekik egy oldal vagy sem.

Befizetési bónusz

Ez a kaszinó bónusz azt ígéri, hogy egy bizonyos összeggel vagy százalékos értékkel megegyezik a játékos befizetési összegével. Például egy kaszinó, amely 100%-os bónuszt kínál 100 dollárig, azt ígéri, hogy a 100 dollárig befizetett befizetések megduplázódnak.

Cashback bónusz

A legtöbb fogadó tudja, hogy több lesz a veszteség, mint a győzelem, hacsak nem szuper szerencsés. A kaszinók üzemeltetői is tisztában vannak ezzel a ténnyel. A pénzvisszatérítési bónuszokat általában a játékos által online játék közben elvesztett pénz töredékeként kínálják.

A legjobb Keno bónuszok
Hogyan kell játszani a kenót

Hogyan kell játszani a kenót

A Kenos népszerűsége kétségtelenül a könnyen játszható koncepcióhoz kötődik. A játékmenet lehet olyan egyszerű is, hogy kiválasztunk néhány számot, és reméljük, hogy szerepelni fognak a nyerő kombinációban.

A legtöbb kenójátékot 80 számból álló készlettel játsszák, ami azt bizonyítja, hogy az esélyek nem feltétlenül a legjobbak. Létezik azonban a 20-Spot keno is, az egyik legnépszerűbb kenóváltozat, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok legfeljebb 20 számot vegyenek fel.

A Keno nagyfokú rugalmasságot kínál a fogadás mértékét illetően. A játékosok akár 1 dollártól akár több száz dollárig is fogadhatnak. A kifizetést ezután a tét nagysága és a helyes választások száma határozza meg.

Ideális esetben a kenózás a következőképpen foglalható össze:

  • Válassza ki a játszandó helyek számát és a számokat
  • Adja meg a tét összegét
  • Válassza ki a rajzok számát, és
  • Vedd meg a jegyed és várd a sorsolást.

Kenó szabályok

A kenót 80 számozott labdával játsszák átlátszó tartályban, hogy kihúzzák a szerencseszámokat. A játékosok bármit választhatnak 1, 2, 10, 15 vagy 20 szám közül a 80 közül. Az új online kaszinók esetében 20 számot véletlenszerűen választanak ki, és a nyereményeket a játékosok által megmérhető labdák száma alapján ítélik oda. A játék szabályai és sorsolási eljárásai azonban gyakran eltérőek a különböző új online kaszinóoldalakon.

Online Keno stratégia

A kenó egy szerencsejáték. Ez lényegében azt jelenti, hogy a játékos semmilyen módon nem befolyásolhatja vagy befolyásolhatja a játék kimenetelét. A legtöbbtől eltérően új online kaszinó játékok, a stratégiai lét több mint egy kör megjátszása. A kenójátékosoknak törekedniük kell arra, hogy kidolgozott struktúrát adjanak játékmenetükhöz. A legtöbb játékos, akinek sikerült „következetesen” szerencsét hoznia, a játék irányításának átvételének tulajdonítja sikerét – a bankroll kezelését és a túl korai nagyra lépési késztetés megfékezését.

Kenó tippek kezdőknek

Mint korábban említettük, a keno megnyerése szerencse kérdése. Bármely játékos, aki szeretne hozzáadni néhányat készség a játékhoz egy sóval kell venni ezt a szót. Valójában a keno eredmények véletlenszám-generátoron (RNG) alapulnak, és vannak egyértelmű minták, amelyeket a játékosok kihasználhatnak.

Természetesen néhány tipp segít a legtöbbet kihozni minden játékmenetből. Íme néhány alapvető javaslat, amelyek hasznosnak bizonyulhatnak, ha bármely új játékos alkalmazza a kenót.

  • Játsszon jó hírű új online kaszinókban: Az új kenójátékosok csak hiteles szabályozó testületek által engedélyezett és szabályozott kaszinókban játszhatnak.
  • Játék ingyen: Mielőtt egy játékos elkezdene játszani a nehezen megkeresett pénzével, az a legjobb, ha ingyenes új online kaszinójátékokat próbálhat ki, és ez jól jön egy olyan játéknál, mint a keno.
  • Fogadás bónuszokkal: Az új online kaszinók nagyvonalú bónuszokat kínálnak. A kenójátékosoknak minden bizonnyal ki kell használniuk ezeket az ösztönzőket.
  • Ragaszkodjon a költségvetéshez: A valódi pénzes kenót játszó játékosoknak a költségvetést kell vezérelniük, és a határaikig kell játszaniuk. Ez vonatkozik azokra a fogadókra is, akik különféle új kaszinójátékokat játszanak online.
  • Ügyeljen a kifizetésekre: Mindenkinek, aki most ismerkedik a kenóval, fel kell ismernie a tényt, hogy a legjobb online kaszinójátékok azok, amelyek alacsony előnnyel és nagy kifizetésekkel rendelkeznek. Így a kenójátékosoknak az azonosítással kell kezdeniük kedvező játékok, valószínűleg azok, amelyek kevesebb számért fizetnek.

Haladó Kenó tippek

Bizonyos dolgok elválasztják a tapasztalt kenójátékosokat a kezdőktől. Kezdetben az új online kaszinójátékok, például a keno játéka során alkalmazott stratégiák a játékmenet vagy a játékosok választása körül forognak. Íme néhány stratégia, amely tájékoztatja a tapasztalt kenójátékosok cselekedeteit.

Keno táblázatok tanulmányozása

A tapasztalt játékosok megértik azt a tényt, hogy a játékosok döntései határozzák meg a kenó kifizetését. Azok a játékosok, akik úgy döntenek, hogy néhány számra fogadnak, gyakrabban nyerhetnek kisebb összegeket. Például egyetlen választással egy játékos háromszoros győzelmet érhet el, míg tíz helyes választással akár 1800-ra is feljogosíthatja a megtett összeget.

A forró számokra összpontosítva

Ez a rendszer magában foglalja a gyakran húzott számokra való fogadást. A korábbi sorsolásokon kihúzott számok nulla hatással vannak a jövőbeli sorsolásokra. Nem árt azonban megválasztani őket, tekintve, hogy minden sorsoláson minden szám egyenlő eséllyel kiválasztható.

Double-Up Stratégia

Az új online kaszinójátékok során mindig alkalmaznak majd gyakorlati stratégiákat, amelyek elősegítik a veszteségek esetleges visszanyerését, ilyen például a dupla keno stratégia. Ez a stratégia lényegében a korábban elvesztett fogadások megduplázását jelenti. Az ezt a stratégiát használó játékosoknak azonban azt tanácsoljuk, hogy téthatárokat állítsanak be a jobb kontroll érdekében.

Fogadjon a bónuszlabdára

A bónuszlabdára való fogadás egyszerű módja annak, hogy gyakran nyerjünk kenót. Előfordulhat azonban, hogy egyes keno-változatoknál nincs ilyen. A tapasztalt játékosok mindig gondoskodnak arról, hogy bónuszlabdával játsszanak keno játékokat, mivel ez növeli a nyerési esélyeket. A bónuszlabda fogadása gyakran költséges, de minden bizonnyal megéri, ha kifizetődik.

Összességében nincs biztos nyerő formula a kenóban. A stratégiai szerepvállalás azonban javítja a játékos esélyeit. Minden a játék működésének megértésében és a fegyelemben rejlik, hogy elmenjünk, amikor szükségesnek ítélik.

Hogyan kell játszani a kenót
Keno Odds

Keno Odds

Érdemes hangsúlyozni, hogy a keno esélyeit a játékos által kiválasztott labdák száma határozza meg. Az esélyek megértése jól jön, ha segít a játékosnak eldönteni, hogy milyen számokat kell választania és mekkora tétet kell megtennie.

Amikor keno kifizetésekről van szó, a kapott összeget nem csak az esélyek határozzák meg, hanem a "találatok" száma is. Ideális esetben a játékosok nagyobb nyereményre jogosultak, ha több kihúzott számot választhatnak.

Például, ha egy játékos úgy dönt, hogy tíz számot választ egy normál 20 labdás kenójátékban, az esély a következő lesz:

Correct Picks

Odds

10

8 911 711 : 1

9

163 381 : 1

8

7384 : 1

7

621 : 1

6

87 : 1

5

19 : 1

0

22 : 1

A minta eredménytáblázata alapján a tíz helyes választás esélye meglehetősen magas, és a várható kifizetések is. Azonban minden kenójátékosnak meg kell értenie, hogy az esélyek a kaszinótól függően változnak. Minden új online kaszinójáték oddsainak ismerete elengedhetetlen, mert segít a játékosoknak megérteni, mire számíthatnak.

Keno Odds
About the author
Emilia Torres
Emilia Torres

Emilia Torres, aki Valparaíso lenyűgöző városából származik, a NewCasinoRank szerencsejáték-mániája. A latin érzéket páratlan játékérzékkel ötvözve megfejti a kaszinójátékok folyamatosan fejlődő világát, így a játékosok tájékozottak és elragadtatottak.

Send email
More posts by Emilia Torres

Legújabb hírek

Így játszhatsz, ha összetörtél!
2021-12-29

Így játszhatsz, ha összetörtél!

Csak azért, mert összetört vagy, még nem jelenti azt, hogy nem játszhatsz! Vannak módok arra játsszon szórakoztató szerencsejátékokat anélkül, hogy mo moy -t tennék a vonalra.