Nyerőgép

April 6, 2022

Az Armadillo Studios bemutatja első nyerőgépét: 15 Armadillo

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Az Armadillo Studios 2021-ben alakult a floridai Miamiban. Ez az alkotó azonban megragadta a címlapokat, amikor bejelentette a 15 Armadillo hivatalos bevezetését az Egyesült Államokban. Bár az Armadillo stúdiók újak az iGaming szcénában, legújabb kiadásuk azt bizonyítja, hogy megvan a szükséges képességük ahhoz, hogy vezető szerepet töltsenek be az online nyerőgépek tengerében. Ez a játék megerősítette pozícióját a világ legjobb online nyerőgépei között magával ragadó környezete és életszerű állatai miatt.

Az Armadillo Studios bemutatja első nyerőgépét: 15 Armadillo

A fejlesztők kezdettől fogva tudatos erőfeszítéseket tettek annak biztosítására, hogy minden egyes pörgetés friss élményt nyújtson. Ez az 5x3-as video slot most az „új gyerek a blokkon”, és szívesen párosítja a magas volatilitást az Everglades természeti szépségével.

A 15 Armadillo 94,7%-os visszatérési értéke (RTP) 94,7%, ami nagyvonalú a színvonalához képest. Ezenkívül ez az öttárcsás, háromsoros és 253 osztású nyerőgép számos szimbólumgyűjteményt egyesít, amelyek elvarázsolt lehetőségeket kínálnak a játékosoknak.

Jelenlegi állapotában a Spearhead Studios kizárólagos terjesztési joggal rendelkezik a játékhoz. És kiváló munkát végeztek abban, amit csinálnak, tekintve, hogy a játék már hat nemzetközi piacon hitelesített.

A játék részletei

A 15 Armadillos különféle funkciókat tartalmaz, például öt ingyenes pörgetést, szimbólumgyűjteményt, újrapörgetést és egy Armadillo linket. Így a játékosok számos robusztus funkciókombinációt kínálnak, amelyek az egyes munkamenetek feltérképezetlen élményeihez vezetnek.

A normál játékmenet során a játékosok szimbólumgyűjteményeket és jövedelmező bónuszokat alkalmaznak. A vad újrapörgetésekkel kezdődően minden játékos, aki egy vagy több wild-ot szerez, újrapörgetést kap az összes nyeremény kifizetése után. Sőt, ha az újrapörgetés során legalább egy vad a tárcsákon landol, a játékos kap még egy újrapörgetést. És ha az újrapörgetések befejezése után legalább három wild van a tárcsákon, a játék bónuszfunkciója aktiválódik.

A 15 Armadillos lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy ismételten nyerjenek, köszönhetően a vad újrapörgetéseknek, a lehetőséget, hogy az egymást követő győzelmek után az állati erőre építsenek, valamint az Armadillo Link (a játék 10 000-szeres főnyereménye) aktiválásának lehetőségét. További kiemelkedő funkciók közé tartozik az American Eagle és az Otter ingyenes pörgetés.

A vezérigazgató megjegyzése

David Stoveld, az Armadillo Studios vezérigazgatója örömmel méltatta sikerüket, amellyel úttörő szerepet játszottak a sok slot játék közül. A vezérigazgató hangsúlyozta az Everglades-beállítás jelentőségét is, amely tovább alapozta a stúdió innovatív megközelítésének alaphangját, ahol a természetes jellemzőket alkalmazzák, hogy a slotjátékosok lüktető és kifizetődő élményt nyújtsanak.

További jelentőséggel bírt az Armadillo Studio elkötelezettsége amellett, hogy több ilyen jellegű címet kínáljon. A január az álmok beteljesülésének éve volt a cég számára, de ez csak az első az elkövetkező sok további jó hónap közül, és az ezt követő Egyiptom királynője címük várhatóan a következő hónapokban kerül a címlapokra.

A csapat elkötelezettsége a lenyűgöző nyerőgépek kínálatában továbbra is fennáll. A közelmúltban Amanda Nunes-szal kötött együttműködés során a stúdió dokumentálja ennek a brazil vegyes harcművésznek a termékeny karrierjét egy nyerőgépes játékban. Hiteles jelentések szerint ez a játék 2022-ben megjelenhet.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek