Nyerőgép

February 22, 2023

A Pragmatic Play Wild Wild Riches nyerőgépe megkapja a Megaways Engine-t

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A 2020 szeptemberében indult Wild Wild Riches máris nagy sikert aratott az online kaszinójátékosok körében. De úgy tűnik, a Pragmatic Play nincs megelégedve azzal a döntéssel, hogy még erősebbé teszi a Big Time Gaming Megaways motorjának bevonásával. 

A Pragmatic Play Wild Wild Riches nyerőgépe megkapja a Megaways Engine-t

A játék első részét 3-3-4-4-4 formátumban játszották, 576 nyerési móddal. A Pragmatic Play még jobbá kívánja tenni ezt a rajongók kedvenc címét azáltal, hogy a Megaways motornak köszönhetően több ezer nyerési módot mutat be. 

Ahogy az várható volt, az akció hat dinamikus tárcsán történik. Minden tárcsán a játékosok a legjobb új online kaszinók 2-7 szimbólumot találhat, innen ered a több ezer nyerési mód. 

Ha már a szimbólumokról beszélünk, Pragmatikus játék nem vezet be átfogó változtatásokat, úgy döntött, hogy megtartja az ikonokat az első indításkor. A rendelkezésre álló szimbólumok közé tartozik a lóhere, gomba, pipa, királyi kártya stb.

Eközben a játék vad szimbóluma megjelenhet az első két tárcsán, hogy segítse a játékosokat nagyobb nyeremények megszerzésében és azonnali pénzjutalmak gyűjtésében. De a nyeremény megnyeréséhez a vad szimbólumnak jelen kell lennie az első két tárcsán, és a pénzszimbólumoknak a harmadik tárcsán vagy bármely más szomszédos tárcsán kell megjelenniük. Ezek a pénzszimbólumok akár 250-szeres főnyereményt is tartalmazhatnak.

Ez nem minden, amit ez a nyerőgép kínál. Ha egy bónusz scatter szimbólum kerül a harmadik tárcsára, az ingyenes pörgetések aktiválódnak. Ezután a játékosok összegyűjthetik a felajánlott ingyenes pörgetések számát, vagy vállalhatják a szerencsejátékot, hogy többet nyerjenek. Ne feledje, hogy a bónusz körökben nagyobb valószínűséggel jelennek meg a wildok és a pénzszimbólumok, ami növeli a nyerési esélyeket.

A Fire Archer és a Peak Power Club Tropicana sikeres megjelenése után gyorsan megjelenik az új nyerőgépes játék. A Pragmatic Play jelenleg több mint 300 nyerőgéppel büszkélkedhet, amelyek közül néhány számos díjat nyert.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek