Nyerőgép

February 22, 2023

A Pragmatic Play Wild Wild Riches nyerőgépe megkapja a Megaways Engine-t

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A 2020 szeptemberében indult Wild Wild Riches máris nagy sikert aratott az online kaszinójátékosok körében. De úgy tűnik, a Pragmatic Play nincs megelégedve azzal a döntéssel, hogy még erősebbé teszi a Big Time Gaming Megaways motorjának bevonásával. 

A Pragmatic Play Wild Wild Riches nyerőgépe megkapja a Megaways Engine-t

A játék első részét 3-3-4-4-4 formátumban játszották, 576 nyerési móddal. A Pragmatic Play még jobbá kívánja tenni ezt a rajongók kedvenc címét azáltal, hogy a Megaways motornak köszönhetően több ezer nyerési módot mutat be. 

Ahogy az várható volt, az akció hat dinamikus tárcsán történik. Minden tárcsán a játékosok a legjobb új online kaszinók 2-7 szimbólumot találhat, innen ered a több ezer nyerési mód. 

Ha már a szimbólumokról beszélünk, Pragmatikus játék nem vezet be átfogó változtatásokat, úgy döntött, hogy megtartja az ikonokat az első indításkor. A rendelkezésre álló szimbólumok közé tartozik a lóhere, gomba, pipa, királyi kártya stb.

Eközben a játék vad szimbóluma megjelenhet az első két tárcsán, hogy segítse a játékosokat nagyobb nyeremények megszerzésében és azonnali pénzjutalmak gyűjtésében. De a nyeremény megnyeréséhez a vad szimbólumnak jelen kell lennie az első két tárcsán, és a pénzszimbólumoknak a harmadik tárcsán vagy bármely más szomszédos tárcsán kell megjelenniük. Ezek a pénzszimbólumok akár 250-szeres főnyereményt is tartalmazhatnak.

Ez nem minden, amit ez a nyerőgép kínál. Ha egy bónusz scatter szimbólum kerül a harmadik tárcsára, az ingyenes pörgetések aktiválódnak. Ezután a játékosok összegyűjthetik a felajánlott ingyenes pörgetések számát, vagy vállalhatják a szerencsejátékot, hogy többet nyerjenek. Ne feledje, hogy a bónusz körökben nagyobb valószínűséggel jelennek meg a wildok és a pénzszimbólumok, ami növeli a nyerési esélyeket.

A Fire Archer és a Peak Power Club Tropicana sikeres megjelenése után gyorsan megjelenik az új nyerőgépes játék. A Pragmatic Play jelenleg több mint 300 nyerőgéppel büszkélkedhet, amelyek közül néhány számos díjat nyert.

About the author
Chloe O'Sullivan
Chloe O'Sullivan

Chloe "LuckyLass" O'Sullivan, ír bájjával, elképesztő képességgel rendelkezik, hogy észrevegye a kaszinó-univerzum feltörekvő csillagait. A NewCasinoRank fő írójaként mélyrehatóan foglalkozik az új platformokkal, így biztosítva, hogy az olvasók még ma kaphassanak első pillantást a holnap legjobb kaszinóira.

Send email
More posts by Chloe O'Sullivan

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek