Játékok

March 8, 2023

Legjobb új online kaszinójátékok kezdőknek 2024

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Az online kaszinójátékok különböző stílusokkal és szabályokkal készülnek. Ez most azt jelenti, hogy a legjobb kaszinójátékok megtalálása kezdőknek sokkal technikaibb feladat lehet, mint amilyennek látszik. A játékosoknak figyelembe kell venniük az olyan funkciókat, mint a játékszabályok, a játékoshoz való visszatérés, a tétszintek stb.

Legjobb új online kaszinójátékok kezdőknek 2024

Tehát, ha nem tudja, hol kezdje az új online kaszinó kalandját, ez a lista segít megtalálni a legjobb játékokat az elsők között. A legfélelmetesebb játékok talán a legegyszerűbbek. 

Blackjack

Meglep, hogy blackjacket lát ezen a listán? Ez a 21-es játék tökéletes a játékhoz új online kaszinó oldalak. Blackjackben a játékosok két képpel felfelé fordított kártyát kapnak, míg az osztó kap egy képpel felfelé és lefelé fordított kártyát. Az egyszerű cél az, hogy a kéz összértéke 21 legyen, bár a statisztikák szerint a legtöbb játékot 18,5-nél nyerik. Elveszíted a játékot, ha a végösszeg meghaladja a 21-et. Vegye figyelembe azt is, hogy az ászok a legértékesebb lapok, mert 1-nek vagy 11-nek számíthatnak.

Ha már a rugalmas ászokról beszélünk, a blackjack-játékosok két ászt oszthatnak szét, hogy két erős kezük legyen. A játékosok bizonyos helyzetekben duplázhatnak, felállhatnak és üthetnek, hogy javítsák túlélési esélyeiket. És mindig ne feledje, hogy 6:5 helyett 3:2-es nyereménytáblázaton játsszon. Tehát összességében A blackjack egy stratégiai alapú kaszinójáték

Rulett

A rulett egy asztali játék, amely tökéletes a kezdő kaszinójátékosok számára. A blackjackhez hasonlóan a játék szórakoztató és egyszerűen játszható. A cél a online rulett játék az a szám, szín vagy számkombináció megjóslása, ahol a labda fog landolni. Például a rulettlabdára punthat, hogy megálljon egy piros/fekete zsebben, vagy páratlan/páros számmal, hogy 1:1-es nyereményt nyerjen.

De bár a rulett nem rendelkezik konkrét stratégiákkal a házelőny csökkentésére, a játékosok hozhatnak bizonyos kedvező döntéseket. Először is kerülje az amerikai rulettkereket, mert az 5,24%-os házelőny duplája annak, mint az európai keréken. A francia keréken még alacsonyabb a ház éle. Ezenkívül ragaszkodjon a külső fogadásokhoz, mert közel 50%-os esélyük van a fogadás megnyerésére.

Online nyerőgépek

A kezdők szerencséje soha nem jöhet jobban, mint amikor online nyerőgépekkel játszanak. Ezek a játékok büszkélkedhetnek a legmagasabb kifizetésekkel az online szerencsejátékok terén, olyan játékokkal, mint a Mega Moolah Microgaming és Mega Millions által NetEnt azonnali milliomosok létrehozása. Még a szabványos nyerőgépek is életet megváltoztató összegeket adhatnak a játékosoknak, akár a tét 20 000 vagy 25 000-szeresét is.

Ne feledje azonban, hogy a nyerőgépek egyszerű és szórakoztató jellegük ellenére pusztán szerencse alapúak. De a játékosok továbbra is növelhetik nyerési esélyeiket, ha magas játékgépeken játszanak RTP (vissza a lejátszóhoz) arányok és alacsony-közepes szórás. A játékosoknak is használniuk kell új online kaszinó bónuszok mint például az ingyenes pörgetési bónuszok, hogy ingyen játszhass a nyerőgépekkel.

Online kaparós sorsjegyek

Valószínűleg sokan ismeritek ezt a szórakoztató és egyszerű játékot. Vegyél egy kaparós sorsjegyet a sarokban lévő boltban, és kapard le, hogy felfedd a nyereményt. Azok számára, akik még nem próbálták ki ezt a szerencsealapú szerencsejátékot, az inkább egy mobiltelefon-töltőkártya kaparása.

De online kaparós sorsjegyek vegyen egy kicsit más formátumot, mert ezek a játékok szorosabban kapcsolódnak a nyerőgépekhez. A játékosok három szimbólumot párosítva kapják a nyereményt, egyes játékok pedig akkor fizetnek, ha találsz egy speciális szimbólumot. A kaparós sorsjegyek kifizetései 2x és 10 000x között változhatnak, bár a főnyeremény megnyerésének esélye csak 0,10%. Ne felejtsen el legalább 96%-os RTP-vel rendelkező játékokat választani, ahogyan azt a nyerőgépeknél kell. 

Baccarat

Emlékezzen azokra az időkre, amikor a szerencsejátékosoknak szárazföldi kaszinókat kellett látogatniuk játszani baccarat? Azok pedig, akiknek volt idejük eljutni a kaszinóba, csak „kövér” bankrollal játsszák ezt a játékot a VIP asztalokon. De az online szerencsejáték-technológiának köszönhetően bárhol játszhatsz baccarat-tal, mindössze 0,10 dollárért. Egyes kaszinók baccarat bónuszokat is kínálhatnak, ha ingyenesen játszanak ezzel a játékkal. 

A baccarat osztó két felfordított lapot helyez az osztó és a játékos pozíciójára. Az a kéz, amelyik természetes (összesen 8 vagy 9) hoz létre, nyeri a kört. A nyerő fogadás kifizetése 1:1, bár megjósolhatja a döntetlent, és 8:1-es nyereményt kaphat. De mindig kerülje a döntetlen fogadást, mert hosszú esélyei vannak a nyerésre. Ezenkívül ne játsszon bankárt az összes nyereményére vonatkozó 5%-os jutalék miatt. A Baccarat ház előnye többnyire ugyanaz, függetlenül a játékfejlesztőtől vagy az online kaszinótól.

Következtetés

Most készen állsz rá online kaszinó játékokat játszani mint egy tapasztalt profi. Mivel a fényes slotok csábítóak lehetnek, ajánlatos a lehető legmagasabb RTP-vel rendelkező címeket játszani. Persze, hacsak nem egy jackpot nyerőgépről van szó, ahol egyetlen nyeremény minden veszteséget fedezhet. Fejlessze blackjack- és pókerkészségeit is, bár ez utóbbiak elsajátításához sok gyakorlásra lehet szükség. 

Addig is az új kaszinójátékok bankrollja és alacsony elvárásai mellett a legjobb kezdő tanács, amit kaphat. Akár blackjacket, akár pókert játszik, a ház mindig előnyben részesíti az összes tétjét. Ezért játssz szórakozásból és semmi másért. Kezelje a nyereményeket puszta szerencseként vagy bónuszként.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás
2024-04-12

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás

Hírek