Játékok

March 8, 2023

Legjobb új online kaszinójátékok kezdőknek 2024

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Az online kaszinójátékok különböző stílusokkal és szabályokkal készülnek. Ez most azt jelenti, hogy a legjobb kaszinójátékok megtalálása kezdőknek sokkal technikaibb feladat lehet, mint amilyennek látszik. A játékosoknak figyelembe kell venniük az olyan funkciókat, mint a játékszabályok, a játékoshoz való visszatérés, a tétszintek stb.

Legjobb új online kaszinójátékok kezdőknek 2024

Tehát, ha nem tudja, hol kezdje az új online kaszinó kalandját, ez a lista segít megtalálni a legjobb játékokat az elsők között. A legfélelmetesebb játékok talán a legegyszerűbbek. 

Blackjack

Meglep, hogy blackjacket lát ezen a listán? Ez a 21-es játék tökéletes a játékhoz új online kaszinó oldalak. Blackjackben a játékosok két képpel felfelé fordított kártyát kapnak, míg az osztó kap egy képpel felfelé és lefelé fordított kártyát. Az egyszerű cél az, hogy a kéz összértéke 21 legyen, bár a statisztikák szerint a legtöbb játékot 18,5-nél nyerik. Elveszíted a játékot, ha a végösszeg meghaladja a 21-et. Vegye figyelembe azt is, hogy az ászok a legértékesebb lapok, mert 1-nek vagy 11-nek számíthatnak.

Ha már a rugalmas ászokról beszélünk, a blackjack-játékosok két ászt oszthatnak szét, hogy két erős kezük legyen. A játékosok bizonyos helyzetekben duplázhatnak, felállhatnak és üthetnek, hogy javítsák túlélési esélyeiket. És mindig ne feledje, hogy 6:5 helyett 3:2-es nyereménytáblázaton játsszon. Tehát összességében A blackjack egy stratégiai alapú kaszinójáték

Rulett

A rulett egy asztali játék, amely tökéletes a kezdő kaszinójátékosok számára. A blackjackhez hasonlóan a játék szórakoztató és egyszerűen játszható. A cél a online rulett játék az a szám, szín vagy számkombináció megjóslása, ahol a labda fog landolni. Például a rulettlabdára punthat, hogy megálljon egy piros/fekete zsebben, vagy páratlan/páros számmal, hogy 1:1-es nyereményt nyerjen.

De bár a rulett nem rendelkezik konkrét stratégiákkal a házelőny csökkentésére, a játékosok hozhatnak bizonyos kedvező döntéseket. Először is kerülje az amerikai rulettkereket, mert az 5,24%-os házelőny duplája annak, mint az európai keréken. A francia keréken még alacsonyabb a ház éle. Ezenkívül ragaszkodjon a külső fogadásokhoz, mert közel 50%-os esélyük van a fogadás megnyerésére.

Online nyerőgépek

A kezdők szerencséje soha nem jöhet jobban, mint amikor online nyerőgépekkel játszanak. Ezek a játékok büszkélkedhetnek a legmagasabb kifizetésekkel az online szerencsejátékok terén, olyan játékokkal, mint a Mega Moolah Microgaming és Mega Millions által NetEnt azonnali milliomosok létrehozása. Még a szabványos nyerőgépek is életet megváltoztató összegeket adhatnak a játékosoknak, akár a tét 20 000 vagy 25 000-szeresét is.

Ne feledje azonban, hogy a nyerőgépek egyszerű és szórakoztató jellegük ellenére pusztán szerencse alapúak. De a játékosok továbbra is növelhetik nyerési esélyeiket, ha magas játékgépeken játszanak RTP (vissza a lejátszóhoz) arányok és alacsony-közepes szórás. A játékosoknak is használniuk kell új online kaszinó bónuszok mint például az ingyenes pörgetési bónuszok, hogy ingyen játszhass a nyerőgépekkel.

Online kaparós sorsjegyek

Valószínűleg sokan ismeritek ezt a szórakoztató és egyszerű játékot. Vegyél egy kaparós sorsjegyet a sarokban lévő boltban, és kapard le, hogy felfedd a nyereményt. Azok számára, akik még nem próbálták ki ezt a szerencsealapú szerencsejátékot, az inkább egy mobiltelefon-töltőkártya kaparása.

De online kaparós sorsjegyek vegyen egy kicsit más formátumot, mert ezek a játékok szorosabban kapcsolódnak a nyerőgépekhez. A játékosok három szimbólumot párosítva kapják a nyereményt, egyes játékok pedig akkor fizetnek, ha találsz egy speciális szimbólumot. A kaparós sorsjegyek kifizetései 2x és 10 000x között változhatnak, bár a főnyeremény megnyerésének esélye csak 0,10%. Ne felejtsen el legalább 96%-os RTP-vel rendelkező játékokat választani, ahogyan azt a nyerőgépeknél kell. 

Baccarat

Emlékezzen azokra az időkre, amikor a szerencsejátékosoknak szárazföldi kaszinókat kellett látogatniuk játszani baccarat? Azok pedig, akiknek volt idejük eljutni a kaszinóba, csak „kövér” bankrollal játsszák ezt a játékot a VIP asztalokon. De az online szerencsejáték-technológiának köszönhetően bárhol játszhatsz baccarat-tal, mindössze 0,10 dollárért. Egyes kaszinók baccarat bónuszokat is kínálhatnak, ha ingyenesen játszanak ezzel a játékkal. 

A baccarat osztó két felfordított lapot helyez az osztó és a játékos pozíciójára. Az a kéz, amelyik természetes (összesen 8 vagy 9) hoz létre, nyeri a kört. A nyerő fogadás kifizetése 1:1, bár megjósolhatja a döntetlent, és 8:1-es nyereményt kaphat. De mindig kerülje a döntetlen fogadást, mert hosszú esélyei vannak a nyerésre. Ezenkívül ne játsszon bankárt az összes nyereményére vonatkozó 5%-os jutalék miatt. A Baccarat ház előnye többnyire ugyanaz, függetlenül a játékfejlesztőtől vagy az online kaszinótól.

Következtetés

Most készen állsz rá online kaszinó játékokat játszani mint egy tapasztalt profi. Mivel a fényes slotok csábítóak lehetnek, ajánlatos a lehető legmagasabb RTP-vel rendelkező címeket játszani. Persze, hacsak nem egy jackpot nyerőgépről van szó, ahol egyetlen nyeremény minden veszteséget fedezhet. Fejlessze blackjack- és pókerkészségeit is, bár ez utóbbiak elsajátításához sok gyakorlásra lehet szükség. 

Addig is az új kaszinójátékok bankrollja és alacsony elvárásai mellett a legjobb kezdő tanács, amit kaphat. Akár blackjacket, akár pókert játszik, a ház mindig előnyben részesíti az összes tétjét. Ezért játssz szórakozásból és semmi másért. Kezelje a nyereményeket puszta szerencseként vagy bónuszként.

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek