Hírek

June 29, 2023

Yggdrasil új játékszerelőt mutat be a Starfire Fortunes TopHitben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Az Yggdrasil, az online nyerőgépek híres kiadója bemutatta legújabb címét, a Starfire Fortunes TopHit. Ez a játék a ködfelhők feletti üres kozmoszba teleportálja a játékosokat, ahol a csillagok tökéletesen igazodhatnak, hogy segítsenek a játékosoknak megnyerni a tét 25 000-szeresének megfelelő nyereményt. És képzeld csak? A cég legújabb Game Engagement Mechanic-jával (GEM) büszkélkedhet, ami semmihez sem hasonlítható játékélményt ígér.

Yggdrasil új játékszerelőt mutat be a Starfire Fortunes TopHitben
  • A Starfire Fortunes TopHit egy normál 5x3-as játéktáblán játsszák, 20 nyerővonallal. A játékosoknak csak legalább három szimbólumot kell egyeznie ezen sorok bármelyikén ahhoz, hogy nyereményt kapjanak legjobb új kaszinóoldalak
  • A 10 A csillaggal díszített királyi kártya az alacsony fizetésű ikonok, amelyek a tét 1,5-szeresét fizetik. Ezzel szemben a csillagközi szimbólumok nagy értékű ikonok, a nyeremény eléri a tét nyolcszorosát.
  • A bökkenő ikon egy másik izgalmas és kifizetődő szimbólum ebben az űrtémájú címben. A játék bármely pontján megjelenhet az ötödik keréken, és eltolja az összes részben látható szimbólumot, mielőtt teljesen láthatóvá tenné őket. Ez növeli a játékos esélyét az értékes wildok leszállására, amelyek leszálláskor helyettesíthetik az összes fizető ikont.

Eközben a TopHit funkció debütál a játékban, és a játékterület felett forgó bónusztárcsán aktív. Ha egy teljesen látható, jól fizető szimbólum landol a tárcsán, az vad lesz. A funkció ezenkívül az elérhető egyező szimbólumokat wild-ba konvertálja. Ezen túlmenően, ha ugyanannak az ikonnak több példánya landol a felső tárcsán, a kapott wildok szorzóértéke akár 5-szöröse is lesz.

Ahogy az várható volt, a játékosok aktiválhatják a ingyenes pörgetések bónusz amikor három vagy több szórószimbólum jelenik meg. A bónuszpörgetések alatt a TopHit orsó funkciói a teljes időszak alatt megmaradnak, így több lehetőséget biztosítanak a wildok számára, hogy egy pörgetés alatt leszálljanak. A játékosok több pörgetést kaphatnak, ha egy ingyenes pörgetés szimbólumot vagy hat vagy több azonos szimbólumot helyeznek el a TopHit tárcsán.

Bizonyos joghatóságokban ez az űrtémájú cím garantált lökéssel kínálja a Golden Bet opciót. Játékosok kívül Az Egyesült Királyság fontolóra veheti a Bónusz vásárlás funkciót is, amely lehetővé teszi számukra, hogy késedelem nélkül játsszák a bónuszköröket.

A Starfire Fortunes TopHit csatlakozik a többi újdonsághoz online kaszinó játékok az Yggdrasil Gamingtől, amely a GEM-eket élénk témákkal és rengeteg nyerési eséllyel ötvözi. A kiadás előtt a cég bejelentette a Diamond Symphony DoubleMax-ot, ahol a DoubleMax GEM 256-szorosára növeli a nyereményszorzót. Yggdrasil is jelentette be a Jokrz Wild UltraNudge GigaBlox, ahol a Gigablox szerelője segít a játékosoknak mamut szimbólumok létrehozásában.

Mark McGinley, a szerencsejáték igazgatója Yggdrasil Gaming, hozzászólt:

"Elindult a 10. GEM-ünk, és nem is lehettünk volna boldogabbak. A TopHit mechanika azt jelenti, hogy minden pörgetés több wildhoz is vezethet a tárcsákon, miközben ez egy teljesen új dinamikát teremt a bónuszkörben, komolyan jövedelmező nyereményekkel. 25 000-szeres maximális nyereményével büszkélkedhet, ez egy olyan játék, amely egy könnyen érthető mechanikát kínál, amely merész, új ízt hoz az intergalaktikus teremtésbe."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek