Wazdan 3 jelölést kapott a GamingTECH Awards 2023-on

Hírek

2023-07-03

Benard Maumo

A Wazdan, a szórakoztató online kaszinójátékok vezető szállítója az utóbbi időben nagy figyelemnek örvend. Ez azután történt, hogy a cég nemrégiben jelölték a közelgő GamingTECH Awards-on. Wazdan örül, miután megkapta a jelöléseket, hogy részt vegyen három kategóriában.

Wazdan 3 jelölést kapott a GamingTECH Awards 2023-on

CEE elismerte az innovatív szolgáltatót online nyerőgépek a következő kategóriákban:

  • A legjobb online kaszinó szolgáltató
  • Rising Star az online kaszinótechnológiában
  • Online Kaszinó Innovátor

A verseny szavazási időszaka 2023. július 23-án zárul. 

A szavazási időszak lezárása után a GamingTECH Awards 2023. augusztus 1-jén nyilvánosságra hozza a rövidlistára került cégek nevét. Ezt követően a folyamat a 2023. szeptember 29-i végső szavazásra kerül, majd kihirdetik a megfelelő kategóriák győzteseit. a GamingTECH Awards eseményen.

A GamingTECH CEE Summit ezt az ünnepséget a budapesti Ritz-Carltonban rendezi meg Magyarország. A korábban CEEGC Budapest néven ismert rendezvény mindig is nagy sikert aratott, hiszen Közép- és Kelet-Európa iGaming-szakemberei gyűltek össze, hogy hálózatba lépjenek és bemutathassák új termékeiket. A díjak elnyerése elősegítheti, hogy Wadan tartalma több közönséget érjen el szabályozott új kaszinóoldalak.

Wazdan elismerése a rendezvény szervezőitől a cég kreativitásának és az elmúlt évben végzett kemény munkájának bizonyítéka. 2022-ben a cég nagy népszerűségnek örvendett online kaszinó játékok például 9 érme. Wazdan kiadta a legnépszerűbb kaszinó promóciós eszközöket is, mint például a Mystery Drop hálózati promóció, amely 2 500 000 eurós jackpotot kínál.

Andrzej Hyla, a Wazdan kereskedelmi igazgatója örömét fejezte ki a szervezet három jelölésével kapcsolatban a GamingTECH Awardson. Hyla mondta:

"Hihetetlenül sikeres évünk volt, és örömünkre szolgál, hogy ezt három jelölés formájában is elismerték a GamingTECH Awards-on. Ezek a biccentések a csapat elhivatottságáról és kemény munkájáról, valamint munkánk minőségéről tanúskodnak. izgatottan várjuk, hogy idén részt vegyünk a megújult csúcstalálkozón, és már alig várjuk az ünneplést!"

A bejelentés előtt Wazdan megerősítette részvételét az iGB Live-on! július 11-től 14-ig Amszterdamban, Hollandiában. Az esemény során Wazdan csapata a Q52-es standon bemutatja a cég kaszinójátékait és promóciós eszközeit.

Legújabb hírek

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól
2023-09-29

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól

Hírek