Hírek

September 15, 2023

Wazdan ősszel az új rejtélyes őszi hálózati promócióval

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Wazdan, az innovatív kaszinójátékok gyorsan növekvő szállítója bejelentette a Mystery Fall promóció kezdetét. Ez az első a három hálózati promóció közül, amelyeket a díjnyertes szoftverfejlesztő tervez bevezetni az év utolsó három hónapjában.

Wazdan ősszel az új rejtélyes őszi hálózati promócióval

Szeptember 15. és október 15. között a Wazdan egy Mystery Fall nyereményjátékot szponzorál, melynek nyereményalapja 2 500 000 euró. A cég szerint ezt a hálózati promóciót a Halloween-szezonban a HalloWIN Drop, az év végén pedig az ünnepi szezonban a Xmas Drop követi.

A cég Mystery Drop promóciója az idei év egyik kiemelkedő promóciós eszköze volt. Ez a siker abban csúcsosodott ki, hogy a promóciós eszközt a Az év játékfunkciója A CasinoBeats Game Developer Awards gálán 2023 májusában. Ennek az elismerésnek a részeként a vállalat különféle promóciókat indít ezzel a funkcióval.

A Wazdan Mystery Fall promóciós eszköze a fejlesztő teljes gyűjteményén fog szerepelni online nyerőgépek. A szoftverfejlesztő tervei között szerepel olyan népszerű címeken is, mint például:

  • 9 érme: Grand Platinum Edition
  • Varázspörgetések
  • Mighty Wild: Párduc
  • Égő Nap
  • Fortune Reels

Wazdan szerint új online kaszinó oldalak ingyenesen csatlakozhat a közelgő hálózati promóciókhoz. A szoftverfejlesztő minden résztvevőnek felajánlja a szükséges grafikát és marketing anyagokat, valamint egy speciális ügyfélmenedzsert a zökkenőmentes integráció érdekében.

A cég bízik abban, hogy a hálózat promóciója hozzásegíti üzemeltetői hálózatát piaci kiterjedéséhez és az ügyfelek lojalitásának növeléséhez. Wadzan azt mondta, hogy hálózati promóciói bebizonyították, hogy képesek javítani a KPI-ket.

Mostanában Wazdan azzal volt elfoglalva, hogy újat adjon ki kaszinó játékok bővülő portfóliójának megerősítésére. A cég legújabb kiegészítése a Hot Slot: 777 rubin, amely mostantól kizárólag a svájci játékosok számára elérhető.

Andrzej Hyla, a Wazdan kereskedelmi igazgatója megjegyezte:

"Az év utolsó negyedéhez közeledve minden partnerünk számára sikeres évet akartunk biztosítani, és mi lenne ennek jobb módja, mint a nagyra becsült hálózati promócióink révén. A Mystery Fall eséssel elindulva segíteni fogunk az üzemeltetőknek a növekedés maximalizálásában és fokozza az elkötelezettséget egy lenyűgöző, 2 500 000 eurós nyereményalappal, hogy elcsábítsa a játékosokat."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek