Vadássz a jackpot kincseire a Playson's Pirate Chest segítségével: tarts és nyerj

Hírek

2023-02-23

Benard Maumo

Január 26-án a Playson kiadta idei első nyerőgépét, a Pirate Chest: Hold and Win-t. Ez a kalóz témájú online nyerőgép arra ösztönzi a kalandok szerelmeseit, hogy induljanak el egy izgalmas kincskeresésre, bőkezű nyereményekkel. 

Vadássz a jackpot kincseire a Playson's Pirate Chest segítségével: tarts és nyerj

A játékot 5×4-es rácson játsszák 25 nyerővonallal. Tele van funkciókkal, köztük a Boost funkcióval, amelyre a fejlesztő különösen büszke. Ezt a funkciót egy polip képviseli, és a játékosoknak a bónuszszimbólumok tetszőleges kombinációját kell megszerezniük az aktiváláshoz.

Eközben a Boost funkció csak a harmadik tárcsán jelenik meg az alapjáték során, és minden tárcsán a bónuszjáték során. Ezenkívül az aranyérme bónuszszimbólumok bármelyik játékmódban megjelenhetnek a tárcsákon, azonnali jutalmat váltva ki. 

De ez nem minden a Boost funkcióról. Ennek az innovatív funkciónak három jackpotja van – mini, minor és major.

Egy másik újdonság ehhez a címhez a Treasure Chest funkció, amely már népszerű a Playson rajongók körében legjobb online kaszinók. Amellett, hogy további bónuszszimbólumokat biztosít az alapjátékban és ingyenes pörgetéseket, feloldja a Hold and Win bónuszjátékot is. Ha olyan szerencsés vagy, hogy 20 bónuszszimbólumot szerezhetsz a bónuszkörben, akkor megnyerheted a 3000-szeres nagy jackpotot.

Kusztos Tamás, a Playson vezető üzleti tisztviselője a Pirate Chest: Hold and Win-t méltatta gazdag gyűjteményük lenyűgöző kiegészítéseként. Megjegyezte, hogy a cég abban reménykedik, hogy ez a játék lesz az egyik jellegzetes játékuk, főként vonzó Hold and Win mechanizmusának, valamint a rengeteg kivételes funkciónak köszönhetően, amelyek növelhetik a játékosok bevételeit.

Anton Ivannikov, a termék tulajdonosa szerint Playson, a Boost funkció kiválóan kiegészíti a cég tapasztalatait. Megjegyezte, hogy a Boost szimbólum felfedi, hogy mikor jelennek meg a bónusz vagy a jackpot szimbólumok, amelyekről úgy gondolja, hogy a játékosok sikert fognak aratni. Ivannikov elmondta, hogy a játék olyan figyelemre méltó funkciókkal rendelkezik, mint a Treasure Chest és a ingyenes pörgetések bónusz, amely világszerte kielégíti a lelkes slot-rajongókat.

Legújabb hírek

A 3 legjobb első befizetés üdvözlő ajánlata az új kaszinókban Visa kártya felhasználók számára
2023-09-06

A 3 legjobb első befizetés üdvözlő ajánlata az új kaszinókban Visa kártya felhasználók számára

Hírek