Hírek

October 10, 2023

Szerezzen 50% újratöltési bónuszt 200 €-ig a Dachbet kaszinóban

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Bellona NV tulajdonában lévő és üzemeltetett Dachbet egy 2021-ben alapított új kaszinó. Ez a webhely kiváló hírnévnek örvend, mivel olyan vezető szoftverfejlesztők játékait kínálja, mint a NetEnt, Play'n GO, Playtech és mások. A Dachbet izgalmas bónuszok és promóciók gyűjteményével is rendelkezik, beleértve a 200 eurós újratöltési bónuszt. Szóval, miről szól a promóció? 

Szerezzen 50% újratöltési bónuszt 200 €-ig a Dachbet kaszinóban

Mennyi a 200 eurós újratöltési bónusz a Dachbetnél?

Dióhéjban az újratöltési bónusz egy kaszinó jutalom, amelyet a játékosok a későbbi befizetések után kapnak. Ezt szem előtt tartva ez a kaszinóoldal legalább 20 euró befizetése után 50%-os újratöltési bónuszt jutalmazza a játékosokat 200 euróig. A játékosoknak be kell fizetniük a szükséges összeget a DBETRELOAD kód használatával, hogy csatlakozzanak ehhez az izgalmas kihíváshoz. 

Például 200 eurót fizethet be hétfőn a promóciós kód használatával. Ebben az esetben ez az online kaszinó a befizetés 50%-át jutalmazza. Ez azt jelenti, hogy 100 € értékű újratöltési bónuszt kapsz. 

Érdekes módon ez a kaszinó nem határozza meg a referencia-időszakot a bónusz igényléséhez. Az akció 2023. december 31-ig érvényes. 

Fogadási követelmények és egyéb feltételek

Minden bónusz és promóció itt Dachbet ÁSZF-ekkel rendelkezik, és az 50%-os újratöltési bónusz sem más. Azoknak a játékosoknak, akik a bónuszt és a bónuszjátékból felhalmozott nyereményt szeretnék kivenni, 40-szer kell megtenniük a bónusz + befizetés összegét. Például, ha 200 eurót fizet be, hogy 100 eurót kapjon befizetési bónusz, akkor 40 (200 € + 100 €) = 12 000 € fogadást kell tennie, mielőtt bármit is kifizetne. 

Eközben a bónusz Általános Szerződési Feltételek meghatározzák a játék hozzájárulásait a fogadási arány teljesítésekor. Ahogy az várható volt, fogad online nyerőgépek 100%-ban hozzájárulnak a gördülési követelmény teljesítéséhez. Ezenkívül az élő rulett kivételével minden rulettjáték 10%-kal járul hozzá ehhez az arányhoz. Tehát, ha 20 eurót tesz meg bármely RNG Roulette címre, akkor 2 euró beleszámít a fogadási kötelezettségbe. 

Ennek egyéb feltételei újratöltési bónusz tartalmazza:

  • A játékosoknak 21 napon belül teljesíteniük kell a gördülési rátát. 
  • A maximális bónusz nyeremény 10-szerese. 
  • A befizetési bónusz használatával megtehető maximális tét 12 €. 
  • A játékosok nem kérhetnek kifizetést, ha aktív bónusszal rendelkeznek.
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek