Hírek

April 21, 2023

Pragmatic Play Kiadja a 3 Dancing Monkeys nyerőgépet

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A Pragmatic Play, egy máltai székhelyű tartalomgyűjtő, hetente folyamatosan új online nyerőgépekkel látja el az iGaming szektort. A 2023. április 17-én bejelentett 3 Dancing Monkeys a cég legújabb tagja a többszörösen díjnyertesnek játékok választéka.

Pragmatic Play Kiadja a 3 Dancing Monkeys nyerőgépet

Ebben az izgalmas nyerőgépben a játékosok elbűvölő főemlősök triójával találkozhatnak, akik tudják, hogyan kell műsort rendezni. A tánc egy szabványos 5 × 3-as rácson zajlik, különféle hagyományos ázsiai szimbólumokkal, beleértve a keleti lámpákat, ventilátorokat és üvegeket. Párosítson legalább három szimbólumot a tárcsákon, hogy nyereményt nyerjen a játékban legjobb új online kaszinók

Bármely véletlenszerű pörgetés színes piros, zöld és kék drágaköveket eredményezhet. A majmok összegyűjtik ezeket a drágaköveket a rácstól jobbra, és véletlenszerűen aktiválhatják a ingyenes pörgetés bónusz kerek. Minden egyes gyöngyszem után, amely megjelenik az indító pörgetésben, öt ingyenes pörgetést kapsz, mindegyik módosítóval.

  • A piros módosító 5×5-ös formációra változtatja a rácsot, míg a zöld drágakő további vad szimbólumokat biztosít a 2., 3. és 4. tárcsán. 
  • A kék gem módosító 2x, 3x vagy 5x szorzót ad minden wild szimbólumhoz, mielőtt az összes szorzót alkalmazná az összes olyan nyerő kombinációra, amely érintett wildeket tartalmaz.

Ezalatt öt extra pörgetést kapsz, amikor a bónuszkörben módosítót váltasz ki. Ezenkívül a Money Scatter szimbólumok hatalmas nyereményt eredményezhetnek, akár a tét 12 077-szeresét is!

Irina Cornides, a Pragmatic Play operatív igazgatója megjegyezte: 

"A 3 Dancing Monkeys csatlakozik a Pragmatic Play folyamatosan bővülő Slots portfóliójához vonzó dizájnjával, energikus hangsávjával és hatalmas nyerési potenciáljával. A három dinamikus játékmódosítóval a nyerőgép egyedülálló, majomokhoz kötött triggert kínál, amely minden játék során más játékélményt biztosít a játékosoknak, a hatalmas, több mint 12 000-szeres maximális nyeremény mellett."

Ez a nyerőgép csatlakozik a kaszinószoftver-szállító más közelmúltbeli kiadásaihoz. Néhány nappal korábban, Pragmatikus játék szórakoztató városi utazást hirdetett a Wild Celebrity Bus Megaways társaságában.

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek