Hírek

April 25, 2023

Pragmatic Play Azték kincseket keres az új nyerőgépen

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Pragmatic Play neves alkotója online kaszinó játékok, elindult, hogy felfedezze a Jane Hunterben található azték sírokat és a Montezuma maszkját. Ebben a kaland témájú nyerőgépben a játékosok csatlakoznak Jane Hunterhez, hogy felfedezzék Montezuma titkait. És hogy a kaland sikeres legyen, egy szimbolikus hátizsákot, egy távcsövet és egy csákányt visz magával. 

Pragmatic Play Azték kincseket keres az új nyerőgépen
  • A felfedezés 5 tárcsán és 3 sorban történik, ahol a játékosok nyerhetnek, miután a 10 tétvonal bármelyikén megfelelő kombinációt alkotnak. 
  • Játékosok itt legnépszerűbb kaszinó oldalak gyűjthet Wildokat az öt tárcsa bármelyikén az alapjáték során, lecserélve az összes fizető szimbólumot, kivéve a scattert. 
  • Ha 3, 4 vagy 4 scatter jelenik meg a képernyőn, egy titkos terület feloldódik, és a játékos 10, 15 vagy 20 ingyenes pörgetést kap.

De a kaland még csak most kezdődik. Közben ingyenes pörgetéseket, a négy legjobban fizető szimbólum pénzszimbólumként fog működni, a wildok pedig gyűjtőszimbólumokká alakulnak át. Amikor megjelenik egy vad szimbólum egy pénzszimbólummal, a játék megadja az összes rendelkezésre álló pénzszimbólum összértékét. 

Eközben minden eltalált pénzszimbólum a négy különálló mérő egyikébe kerül. Amikor egy mérő elkészült, a megfelelő szimbólum értéke a teljes tét ötszörösére nő, mielőtt a mérő visszaáll.

A bónuszszimbólumok az ötödik tárcsán is megjelenhetnek az ingyenes pörgetések funkció során, ezzel elindítva a pick bónuszjátékot. Ezután öt kincsesláda közül választhatsz, 10, 15 vagy 20 ingyenes pörgetéssel, vagy akár 40-szeres nyereménnyel. 

Irina Cornides, COO, at Pragmatikus játék, kommentálta:

 "A Jane Hunter and the Mask of Montezuma egy nagyon izgalmas kiadás. Magával ragadó dizájnja és magával ragadó mechanikája biztosan szórakoztatja a játékosokat. Az ingyenes játék progresszív szimbólumaival, a bónuszjáték azonnali pénznyeremények vagy ingyenes pörgetések lehetőségével, valamint A játékos tétjének 5000-szeresének megfelelő főnyeremény ez egy újabb szilárd kiegészítő a Pragmatic Play portfóliójához."

Ez a játék csatlakozik a többi legutóbbi játékhoz online nyerőgépek a Pragmatic Play-ből, beleértve az Afrikai elefántot, a 3 Dancing Monkeys-t és a The Red Queen-t.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás
2024-04-12

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás

Hírek