Hírek

October 30, 2023

Pepe legutóbbi értéknövekedése rövid életű lehet: lehetőségek a Meme Kombat és a Wall Street mémekben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Bevezetés

A Pepe, a mém érme értéke jelentősen megugrott, 106%-kal nőtt az elmúlt héten. Ez a felfelé ívelő tendencia azonban nem tarthat sokáig, mivel a Pepe már a közelmúltban elért nyereségének visszaadása jeleit mutatja.

Pepe legutóbbi értéknövekedése rövid életű lehet: lehetőségek a Meme Kombat és a Wall Street mémekben

Pepe legutóbbi fellépése

A Pepe lefelé tartó spirálban volt, júliustól októberig több mint 70%-kal esett vissza. Aggályok merültek fel a projekt fejlesztőinek birtokában lévő Pepe tokenek nagy része miatt, amelyeket nem zártak le. A félelem az volt, hogy ezek a tokenek eláraszthatják a piacot, és a Pepe árfolyamának zuhanását okozhatják.

Ezen aggodalmak megoldása érdekében a Pepe csapata úgy döntött, hogy 6,9 billió Pepe tokent éget el, ami körülbelül 6 millió dollárnak felel meg. Ezenkívül új tanácsadókat vontak be, hogy kezeljék a fejlesztők pénztárcájában fennmaradó 3,79 billió tokent. Ezek a lépések a Pepe árfolyamának azonnali megugrását eredményezték, 106%-os ugrással három nap alatt, és a kereskedési volumen meghaladta az 500 millió dollárt.

Lehetséges visszaesés és gyenge támogatás

A legutóbbi pumpa ellenére a Pepe értéke már 15%-ot esett az elmúlt 48 órában, a kereskedési volumen pedig 90 millió dollár alá esett. Sőt, a Pepe jelenleg a 0,0000015 dolláros kulcsfontosságú ellenállási szint alatt kereskedik, amelyet a nyár folyamán tartott. Újabb katalizátor nélkül a Pepe valószínűleg további hanyatlással néz szembe. A tokennek gyenge támogatása van 0,00000093 dollárnál, ami 20%-os csökkenést jelent a jelenlegi árhoz képest. A következő jelentős támogatási szint 0,00000065 dollár, a token burn bejelentése előtti ár.

Az eredendő érték hiánya

Pepe fő kihívása a találgatásokon túli céltalanságban rejlik. Tiszta mém-érmeként nem kínál semmiféle eredendő értéket közösségének. Kereskedési lehetőségek nélkül a token kevésbé lesz hasznos. Noha Pepe bebizonyította kitartó erejét, nehéz fenntartani az állandó érdeklődést az eredendő érték nélküli token iránt.

Következtetés

Összefoglalva, Pepe közelmúltbeli felértékelődése rövid életű lehet. A token csökkenése az elmúlt 48 órában és a gyenge támogatási szintek további eséseket jeleznek. Ezenkívül a Pepe belső értékeinek hiánya kihívást jelent a hosszú távú fenntarthatóság szempontjából. A befektetőknek és a kereskedőknek gondosan mérlegelniük kell ezeket a tényezőket, mielőtt bármilyen döntést hoznának a Pepével kapcsolatban.

Új lehetőségek: Meme Kombat és Wall Street Memes

Noha Pepe jövője továbbra is bizonytalan, vannak más mémérmék is, amelyek felkeltik a figyelmet. A Meme Kombat, egy új mémérme, több mint 800 000 dollárt gyűjtött a folyamatban lévő előértékesítés során, és közeledik az 1 millió dolláros előértékesítési soft cap-jához. A Pepe-től eltérően a Meme Kombat valódi hasznot kínál a tokentulajdonosok számára, lehetővé téve számukra, hogy megkockáztassák jelzőiket, és részt vegyenek a népszerű mémek közötti virtuális csatákban. Azok a befektetők, akik az előértékesítés során vásárolnak Meme Kombat tokeneket, azonnal kamatozhatnak, 112%-os APY-val.

Egy másik ígéretes mém érme a Wall Street mémek. Sikeres előértékesítés után, több mint 25 millió dollárt gyűjtött, a Wall Street Memes piacra dobta a $ WSM tokenjét, amely 280%-kal nőtt. Az új online kripto kaszinó és sportfogadás közelmúltbeli bejelentése tovább növelte a token értékét, az elmúlt héten 40%-kal. A $WSM befektetői tétet is megtehetnek a tokenjeikkel, és 39% APY-t kereshetnek.

Összefoglalva, bár Pepe jövője bizonytalan, vannak más mémérmék, mint például a Meme Kombat és a Wall Street Memes, amelyek potenciális lehetőségeket kínálnak a befektetők számára. Fontos, hogy alapos kutatást végezzen, és körültekintően járjon el, amikor kriptovalutákba fektet be.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás
2024-04-12

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás

Hírek