Hírek

April 18, 2023

Menjen intergalaktikus utazásra az Yggdrasil Giganimals GigaBlox-jában

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Az Yggdrasil bejelentette az űr témájú Giganimals GigaBlox debütálását. Ezt az izgalmas játékot 6 tárcsán, 40 tétvonallal játsszák, ahol a fejlesztő kiemelkedő GigaBlox Game Engagement Mechanic (GEM) funkciója lenyűgöző 6×6-os méretűre tudja növelni a szimbólumokat.

Menjen intergalaktikus utazásra az Yggdrasil Giganimals GigaBlox-jában

Érdekes módon ez a vadonatúj nyerőgép a Yggdrasil Gaming két Free Spin móddal és egy Wild Surge-vel rendelkezik, amelyek bármelyik pörgetésnél megjelenhetnek. A Wild Surge funkcióval a négy alacsony fizetésű szimbólum egyikét wild-ekké alakíthatja, hatalmas nyereményeket érve el.

Az alapjáték során az alacsony fizetésű szimbólumok nyerő kombinációkat jutalmazhatnak, miközben fokozatosan feltöltik az űrhajó gyűjtőmérőit. Ha elegendő szimbólumot gyűjtenek a mérőeszközre, a játékosok kezdeményezhetik a Ingyenes pörgetések mód

Vegye figyelembe, hogy mind a négy állatnak megvan a saját mérőszáma, amely különböző szinteken kezdődik, és a generált összeg a nyerő kombinációban lévő szimbólumok számától függ. Az űrhajó mérőjének feltöltése után elindul a Collection Free Spins mód, ahol a kiváltó szimbólum Wild karakterként működik a bónusz során.

Ezen kívül a játékosok a legjobb új online kaszinók folytathatja a mérők feltöltését az ingyenes pörgetések funkció alatt. Ez lehetővé teszi számukra, hogy több rosszul fizető ikont alakítsanak át vadonná. A Giganimals GigaBlox játékosai a szerencsejáték kerekét is megpörgetik, hogy több bónuszpörgetést szerezzenek, amikor scattereket gyűjtenek, növelve ezzel a játék elköteleződését. A végső cél az 5120-szoros főnyeremény elérése. 

Ahogy az várható volt, a játék bizonyos jogi területeken Vásárlás funkcióval is rendelkezik. Ez a funkció lehetővé teszi a szerencsejátékosok számára, hogy hozzáférést vásároljanak az ingyenes pörgetések módhoz. 

Stuart McCarthy, az Yggdrasil termék- és programvezetője kijelentette: 

"A Giganimals GigaBlox azt látja, hogy az egyik legnépszerűbb GEM-ünket evilágon kívülre varázsoljuk. A két ingyenes pörgetési móddal, köztük az elköteleződést fokozó Collections mérő móddal biztosak vagyunk benne, hogy ez egy újabb látványos kiegészítés lesz portfóliónkba”.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek