Hírek

July 13, 2023

Kövesd a Cunning Foxot az új Play'n GO nyerőgépben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A vidék gyakran békés terület, ahol lakni lehet. De sok minden történik a Play'n GO nyugodt, vidéki farmján. A cég legújabb nyerőgépe, a Fox Mayhem izgalmas kalandba visz Freddie Foxszal, aki elhatározza, hogy megragadja a gazda legszebb disznóját, mielőtt az elérné a megyei vásárt. Ennek ellenére Freddie-nek segítségre van szüksége, hogy először feldúsítsa a malacot.

Kövesd a Cunning Foxot az új Play'n GO nyerőgépben

Az alapjáték 5x3-as tárcsái lehetővé teszik a játékosoknak, hogy nyerő kombinációkat érjenek el a 20 tétvonal bármelyikén. Ezenkívül vannak bónuszfunkciók, amelyek segítenek maximalizálni a nyereményeket és zsebre tenni a 4000-szeres maximális kifizetést.

3 scatter szimbólum megszerzése 10 bónuszkört és véletlenszerű 2x, 5x, 10x vagy 20x szorzót biztosít a következő körben. Az ebben a körben megszerzett nyeremények, beleértve a nyereménygyűjtéseket is, megsokszorozódnak, növelve az esélyét, hogy nagyobb jutalmakat szerezzen legjobb új kaszinóoldalak.

Addig is a Nyereménygyűjtés funkció aktiválódik, ha 3 vagy több ételszimbólum jelenik meg. Ezzel elindul egy zár és pörgetés stílusú bónuszjáték. A játékosoknak 3 életük van, és egy életet veszítenek, ha nem jelennek meg szimbólumok. Miután elhasználtad az egész életedet, a kör véget ér, mielőtt begyűjtöd a jutalmakat.

De ha egy szimbólum jelenik meg a körben, akkor a szimbólum értéke hozzáadódik a pothoz, mielőtt a kaszinójáték visszaadja az összes elvesztett életet. A szimbólumok a helyükön maradnak, csökkentve a tárcsákon elérhető nyílások számát, így több szimbólum kerülhet a földre.

A Fox Mayhem megjelenése újabb bizonyítéka a Play'n GO elkötelezettségének az izgalmas és szórakoztató fejlesztés iránt új online kaszinó játékok amelyek vizuálisan lenyűgözőek és szórakoztatóak. A cég széles körű online nyerőgép-választéka tovább növekszik, miután a közelmúltban olyan kedvencekhez adták a folytatásokat, mint a Gerard's Gambit, a Viking Runecraft Apocalypse és Sparky & Shortz Rejtett Joule.

A megjelenéshez kommentálva, a Game Retention vezetője at Play'n GOOlekszy György megjegyezte:

"Mi itt, a Play'n GO-nál nagyon szenvedélyesen szeretünk lebilincselő narratívákat készíteni különféle témákban. A játékosokat különböző világokba, helyzetekbe és narratívákba elmerítő játékok készítése izgalmas kihívás csapatunk számára, és a Fox Mayhemmel mi is" elmélyültem a vidék vibráló esztétikájában. Ez egy olyan környezet, amely annyi varázst és kalandot rejt magában, mint bármely távoli bolygó vagy ősi sír."

Ő folytatta:

"A Fox Mayhemmel megpróbáltuk megragadni a vidéki káosz és huncutság valódi esszenciáját. A Prize Collection forduló feszültsége, valamint az ingyenes pörgetések alatti nagy nyeremények lehetősége élénken és lebilincselően tartja a játékot, és valóban megragadja a játékot. Freddie ravasz kulináris küldetésének szelleme."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás
2024-04-12

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás

Hírek