Hírek

April 19, 2023

Inspired Revisits The Terminator Movie új nyerőgéppel

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Inspirált játék újabb kiegészítést jelentett be licencelt résidők kiválasztása, A Terminátor. Ahogy a neve is sugallja, ez a nyerőgép az eredeti, 1984-es filmből merít ihletet, lehetővé téve a játékosoknak, hogy belépjenek az akciók birodalmába, miközben izgalmas győzelmeket élvezhetnek.

Inspired Revisits The Terminator Movie új nyerőgéppel
  • A Terminator 5 × 4 tárcsás beállítással és 20 tétvonallal rendelkezik, amelyet az Inspired Win & Spin mechanikája egészít ki. 
  • A film szereplői az alapjátékban Wild szimbólumok, Win & Spin ikonok és tekercsmódosítók. 
  • Ha az első tárcsán halmozott szimbólumok/módosítók jelennek meg, aktiválódik a Super Symbol Respins funkció, ahol a játékosok további egyező szimbólumokat szerezhetnek. Az újrapörgetések akkor érnek véget, ha nincs több egyező szimbólum a nézetben.

Ha legalább hat Win & Spin szimbólumot találsz az alapjátékban, aktiválod a Win & Spin bónuszt. A játékos által kapott szimbólumok száma határozza meg a játékos kezdeti pozícióját (Sarah Connor néven) a játék progresszív nyomvonalán, a terminátor pedig csak három mezővel követi a játékost. 

A bónusz ideje alatt a meglévő Win & Spin szimbólumok zárva maradnak, miközben a tárcsák tovább pörögnek, hogy új szimbólumokat mutassanak pénznyereményekkel, hogy segítsék a játékos útját az ösvényen. Ha nem érkezik új szimbólum, a játékos ugyanabban a pozícióban marad, és a Terminátor egy mezőt előrelép, tükrözve a film izgalmas üldözési témáját.

A játékosok egy rejtélycsomagot is felvehetnek, hogy nagyot nyerjenek, és távol tartsák a Terminátort. A választási lehetőségek a következők:

  • Extra életek (visszatartja a terminátort, gyűjtőt (további szimbólumokat ad a táblához)
  • Frissítési díj (több szimbólumot ad hozzá, és növeli a jackpotot)
  • Cash Boost (további véletlenszerű szimbólumokat ad a táblához)

Steve Collett, az Inspired termékigazgatója megjegyezte: 

"Nagyon örülünk, hogy elindíthatjuk minden idők egyik legikonikusabb filmjének slot-adaptációját, amely a játékosokat a memória sávjába viszi. Innovatív mechanikájának és szilárd matematikai profiljának, valamint nagyszerű vizuális effektusoknak köszönhetően biztosak vagyunk benne, hogy Azonnali sláger lesz a Terminátor-korszakot átélő játékosok körében, valamint olyanok körében, akik ismerik legendás státuszát! Az Inspired izgalmas Win & Spin mechanikájának hozzáadásával továbbfejlesztettük és továbbfejlesztettük a készpénzes, valódi stílusú játékok hagyományos elemeit. A nagy potenciális nyereményeket és megállás nélküli izgalmakat kínáló The Terminator üdvözlendő kiegészítője szórakoztató, licencelt tartalmaink egyre bővülő készletének."

A Terminátor élvezetes és ösztönző játékmenetet kínál az alkalmi játékosok számára legjobb új online kaszinók. A játék RTP (visszatérés a játékoshoz) aránya 94,5%, és közepes és magas volatilitású.

About the author
Chloe O'Sullivan
Chloe O'Sullivan

Chloe "LuckyLass" O'Sullivan, ír bájjával, elképesztő képességgel rendelkezik, hogy észrevegye a kaszinó-univerzum feltörekvő csillagait. A NewCasinoRank fő írójaként mélyrehatóan foglalkozik az új platformokkal, így biztosítva, hogy az olvasók még ma kaphassanak első pillantást a holnap legjobb kaszinóira.

Send email
More posts by Chloe O'Sullivan

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek