Hírek

November 8, 2022

Hogyan indítsunk online kaszinó üzletet és váljunk üzemeltetővé

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A jelentések szerint az online szerencsejáték-üzletág becsült piaci értéke 2021-ben 57 milliárd dollár volt. A szakértők az iparág éves növekedését is 11,7%-kal, 2030-ra pedig átlagosan 145,6 milliárd dolláros növekedést vetítenek előre. Ezeket a statisztikákat szem előtt tartva nyilvánvaló, hogy az online szerencsejáték-iparnak még mindig van helye, hogy a nulláról indítson online kaszinót. 

Hogyan indítsunk online kaszinó üzletet és váljunk üzemeltetővé

De mi kell egy online kaszinó elindításához? Bár előfordulhat, hogy jelentős tőkére van szüksége az indításhoz, ez nem bonyolult. Ez az útmutató néhány alapvető követelményt tárgyal egy új online kaszinó indításához 2022-ben és azt követően. Készen áll a tanulásra?

Mi az online kaszinó?

Mielőtt végigmenne a kaszinóvállalkozás elindításának lépésein, nagyon fontos, hogy tisztában legyen az online kaszinóval. Dióhéjban az online kaszinó egy olyan weboldal, amelyen minden megtalálható online kaszinó játékok. Ide tartoznak a pénznyerő automaták, asztali játékok és olyan speciális lehetőségek, mint a kaparós sorsjegyek, bingó és Slingo. 

De ez még nem minden, ami ideálissá tesz egy online kaszinót. A legjobb fogadási webhelyek élő kaszinójátékokat is tartalmaznak, hogy a játékosok valósághű játékélményt nyújtsanak. Ezeket a játékokat gyakran élőben közvetítik a szárazföldi stúdiókból HD/4K minőségben. 

Egy teljes online kaszinónak rendelkeznie kell egy dedikált sportfogadóval is, amely a legtöbb sportversenyre, például focira, kosárlabdára, teniszre, rögbire, jégkorongra stb. vonatkozik. Ez gyakori legjobb új online kaszinók ezek a napok. 

Hogyan indítsunk el egy online kaszinót

Számos megfontolást kell megfontolni az online kaszinó üzlet megkezdése előtt. Ez az útmutató csak azokat a létfontosságú szempontokat és döntéseket mutatja be, amelyeket meg kell hozni egy kaszinó elindítása előtt. 

Felhasználóbarát kaszinó weboldal

Mielőtt elindítana egy online kaszinót, nagyon fontos megértenie a piaci demográfiai jellemzőket, és azt, hogy mitől boldogulnak az online kaszinók ezen a piacon. Nézze meg, mit szeretnek vagy nem szeretnek a játékosok. Ehhez azonban szükség lehet a potenciális vállalkozás széles körű ismeretére, ami azt jelenti, hogy szüksége lehet egy kis segítségre. 

A legtöbb játékos örülne, ha egy egyszerű, intuitív és egyszerűen navigálható webhelyen maradna. Ne feledje, hogy a legtöbb játékos ezt látja először a webhely elindítása után. Tehát legyen vonzó, modern és egyszerű, még zöld kezek számára is használható. 

Ezt fontold meg; egyetlen kaszinójátékos sem hagyná ki a jackpotokat vagy a Megaway nyerőgépeket. Ezért egy kiváló stratégia a jackpotok, a megaway-ek és a kedvencek lapok megjelenítése a webhelyen. Ne felejtsen el külön oldalakat felvenni a promóciókra, asztali játékokra, élő kaszinóra és segítségre. A keresőmező szintén kötelező szolgáltatás. 

Válasszon egy kaszinószoftver-szolgáltatót

A legtöbb kaszinó webhely olyan modern programozási nyelveket használ, mint a HTML5, a JavaScript és a CSS. De az önálló létrehozása zavaros és időigényes lehet. Még ha hatalmas programozási ismeretekkel is rendelkezik, szükség lehet egy csapatra egy sikeres online kaszinó webhely létrehozásához. 

Emiatt ajánlatos egy kész kaszinót vásárolni a szoftverszolgáltatóktól. A szoftverszolgáltató arra törekszik, hogy megfeleljen az Ön összes előírásának, és testreszabja a webhelyet az Ön márkájának megfelelően. Csak adja meg a játékokat, fizetési módokat, licenceket és egyéb követelményeket, és ők elvégzik helyetted a szamármunkát. 

De előtte szoftverszolgáltató kiválasztása, mindig hasonlítsa össze az árakat, mert a drága nem mindig a legjobb. Kérjen ajánlásokat más virágzó webhelyektől, hogy elkerülje egy átlagos webhelyfejlesztő túlfizetését. És ami a legfontosabb, a vállalatnak azonnal válaszolnia kell a kérésekre, és ütemezett webhely-karbantartást kell kínálnia.

Válassza ki a megfelelő licencet

Jó hírű engedély megszerzése kétségtelenül az új online kaszinó-üzemeltetővé válás legnagyobb kihívást jelentő része. Az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban például az engedélyezési díjak visszaütőek lehetnek. Egyes államokban és országokban az engedély megszerzése nagyobb kihívást jelenthet, mivel korlátozzák a kiadható engedélyek számát. 

A távoli szerencsejáték-engedély megszerzése az Egyesült Királyságban akár évi 793 729 GBP-t is megtéríthet. És mindezt anélkül, hogy beleszámítanák a 90 000 GBP-ot is elérő jelentkezési díjat. Ontarióban az AGCO (Alcohol and Gambling Commission of Ontario) licenc megszerzése évente 100 000 dollárba kerülhet. És még ha ezt meg is engedheti magának, valószínűleg nem kapja meg, mert a törvény csak 40 online szerencsejáték-engedélyt engedélyez. Szóval, mi következik az online kaszinó álmaihoz? 

Az online szerencsejáték-ipar elég hatalmas ahhoz, hogy mindenki számára megfelelő legyen. Bár az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ontarióban és Svédországban szerzett licencek megszerzése növelheti webhelye profilját, az olcsóbb és megbízható lehetőségek, például a Curacao e-Gaming és az (MGA) Malta Gaming Authority bölcs üzleti lépés. Curacao 10 000 és 20 000 euró közötti, mindenki számára megfelelő játékengedélyt kínál. Használja ki ezt a lehetőséget, mielőtt megvásárolná az UKGC-t, az AGCO-t és az MGA-t, ha az üzlet stabil. 

Integrálja a jó hírű játékfejlesztőket

Az online kaszinó játékosai manapság meglehetősen igényesek. Tudják, hogy a jó hírű tartalomgyűjtők játékai kifizetődőbbek és szórakoztatóbbak. Ez döntő jelentőségűvé teszi a megbízható játékfejlesztő szoftverek kiválasztását egy új online kaszinóoldal elindítása előtt. Szerencsére sok neves játékfejlesztővel szerződhet a kaszinója. 

Ha új online kaszinója azt tervezi, hogy nyerőgépeket kínál, ami elengedhetetlen, fontolja meg az olyan lehetőségeket, mint a NetEnt, a Pragmatic Play, a Thunderkick, a Betsoft, a Red Tiger, a Big Time Gaming, a Microgaming és az Yggdrasil. Ezek a szoftverszolgáltatók olyan asztali játékokat is kínálnak, mint a blackjack, a videopóker, a baccarat stb. Azt is tanácsos biztosítani a játékosoknak élő asztali játékélmény az Evolution, a Pragmatic Play, a Vivo Gaming és az Ezugi kínálatából. 

Biztonságos fizetési szolgáltatások

Az online kaszinó egy olyan platform, ahol a játékosok valódi pénzt használnak a játékhoz. És ha szerencséjük van, akkor jelentős összeget nyerhetnek a visszavonáshoz. Ezért a felajánlás megbízható fizetési szolgáltatások kritikus. Amint azt már biztosan tudja, a legjobb szerencsejáték-webhelyek támogatják a betéti és hitelkártyás fizetéseket, mint például a Visa, a MasterCard és az American Express. Ezek a kaszinók olyan e-pénztárcákat is támogatnak, mint a PayPal, Skrill, Neteller, ecoPayz és még sok más.

Jegyezze meg azt is a kriptovaluta fizetések egyre nagyobb teret hódítanak ezek a napok. Ezért ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kriptofizetést kínáljon Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dogecoin és egyebeken keresztül. Ezeknek a fizetési módoknak jelentős előnyei vannak, például gyors kifizetési sebesség és anonimitás, mivel nincs bank vagy fizetési szolgáltató, amely jóváhagyná a tranzakciókat.

De a kaszinójátékosok számára a legfontosabb akadozó pontok a kifizetési sebesség és a tranzakciók költsége. Minden befizetésnek azonnalinak és ingyenesnek kell lennie. Ugyanez vonatkozik az e-pénztárca fizetésére is, bár a betéti/hitelkártyák és a banki átutalással történő kifizetések eltarthatnak néhány napig. A kaszinó feltételeinek oldalán fel kell tüntetni a tranzakciós limiteket és a várakozási időt. 

Használjon marketingstratégiákat

Amint az online kaszinója beindul, nem választható marketingstratégia a zsúfolt iparágban. A főbb online kaszinómárkák, mint például a Mansion, a 22bet és a Betwinner több milliós reklámköltségvetéssel rendelkeznek a tévéállomásokon. Mások élő TV-eseményeket és sportcsapatokat szponzorálnak az EPL-ben, az NBA-ben, a La Liga-ban, a Serie A-ban stb. 

De érthető, hogy a marketing platformok és a szponzori megállapodások megszerzése kihívást jelenthet egy kevéssé ismert kaszinó számára. Ezért online kaszinó bónuszok és a jutalmak elengedhetetlenek. Biztosítson mérkőzés befizetési bónuszokat, befizetés nélküli bónuszokat és ingyenes pörgetéseket az új játékosok számára. Másrészt adjon a hűséges játékosoknak újratöltési bónuszokat, pénzvisszatérítést, VIP kezeléseket, versenymeghívásokat és még sok mást. 

Az affiliate marketingnek is magasnak kell lennie a napi ütemtervben. Az iGaming iparágban nagy kaszinómárkák uralják a legjobb webhelyeket, mert lédús ajánlatokat kínálnak a webhelyek üzemeltetőinek. A kaszinók általában havi nettó költésük 40%-áig kínálnak kapcsolt webhelyet. Tehát, ha megfelel ennek az aránynak, az affiliate marketing nagyszerű marketingstratégia. 

Kiváló minőségű ügyfélszolgálat

Az olyan online kaszinó-áttekintő platformok, mint a Trustpilot és az AskGamblers, tele vannak olyan játékosokkal, akik panaszkodnak a nem professzionális kaszinótámogatás miatt. Egyetlen játékos sem szeretne olyan online kaszinóban játszani, ahol nincs támogatás vagy lassan reagál. A játékosok még könyörtelenebbek is lehetnek az új online kaszinóknál, amelyek az iGaming szakaszban szeretnének szabad helyet foglalni.

Ezzel együtt a legjobb új online kaszinók az ügyfélszolgálati csatornák széles skáláját kínálják. A játékosoknak e-mailben, élő csevegésen vagy telefonon kell elérniük az ügyfélszolgálati csapatot. A legtöbb játékos az élő csevegést részesíti előnyben, mivel a hét minden napján, 24 órában elérhetők, és azonnali válaszokat kapnak. Ha lehetséges, új kaszinójának modernebbnek kell lennie a közösségi média támogatásával a Twitteren, a Facebook Messengeren vagy a WhatsApp-on. 

Adatgyűjtés

Az adatok kritikusak a kockázatkezelésben, mivel segítik a vállalkozásokat rövid és hosszú távú terveik elkészítésében és megváltoztatásában, a felmerülő kockázatoktól és haszontól függően. Más szóval, a megfelelő szerencsejáték-adatok összegyűjtése segít a megfelelő üzleti döntések meghozatalában. Például gyűjtsön adatokat arról, hogy a játékosok hogyan reagálnak az üdvözlőcsomagodra, a társult programokra vagy a támogatás minőségére.

De nem kell hatalmas papírmunkát készítenie, ami túlterhelt lehet. Ehelyett szerződtessen egy szerencsejáték-adatszolgáltatót a nehéz feladat elvégzésére. Ezek a szolgáltatók bizonyos módon gyűjtik az adatokat, és az összegyűjtött információknak relevánsaknak kell lenniük az Ön vállalkozása szempontjából. Egyértelmű dokumentációval kell ellátniuk Önt egy meghatározott ütemterv szerint. És természetesen a cégdíjnak a költségvetésén belül kell lennie.

Összefoglaló egy új online kaszinó üzlet indításához

Akár hiszi, akár nem, nincs „szegény sportfogadás vagy kaszinó”. Ennek az az oka, hogy a legrosszabbul teljesítő szerencsejáték-webhelyek még azelőtt félreesnek, hogy elindulnának. Igen, ilyen versenyképes az online szerencsejáték-ipar. 

Törekedjen az olyan gyakori hibák elkerülésére, mint a tarthatatlan fogadási követelmények, a régi adatokra támaszkodva, a hűségprogramok hiányára és a rossz weboldaltervekre. Ezenkívül a legtöbb induló kaszinó elfelejt szűrőket hozzáadni, hogy a játékosok gyorsan megtalálják kedvenc játékaikat vagy szoftverszolgáltatóikat. És egy másik dolog, az ügyfélszolgálatnak és a banki szolgáltatásoknak a legjobbnak kell lenniük a játékosok megtartása érdekében.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek