Hírek

July 4, 2023

Fizessen be minden pénteken a BetStorm Kaszinóban, és nyerjen pontokat

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Az új online kaszinók innovatív megközelítésükről ismertek a bónuszok terén. Jó példa erre a BetStorm Casino, egy 2021-es kaszinóoldal, amely Máltán, az Egyesült Királyságban és Curacaón rendelkezik licencekkel. Ez a kaszinó egy különleges bónuszcsomagot kínál a játékosoknak Friday Points Boost néven. 

Fizessen be minden pénteken a BetStorm Kaszinóban, és nyerjen pontokat

Szóval, mi is pontosan a Friday Points Boost, és hogyan igényelhetik a játékosok ezt a jutalmat? Ez a cikk a bónusz összes részletét tárgyalja, a minimális befizetéstől az érvényességi időszakig. 

Mi az a Friday Points Boost Promóció a BetStormnál?

A Friday Points Boost nem a szokásos kaszinóbónusz. Bár ez a befizetési bónusz, nem tartalmazza a szokásos egyezési százalékokat ill ingyenes pörgetések bónusz. Ehelyett lehetővé teszi a játékosoknak, hogy több pontot szerezzenek a számlájukon. Ezek a pontok fontosak, mert több pont lehetővé teszi, hogy nagyobb nyereményeket nyerjen a Rewards Store-ban. 

A Friday Points Boost egy viszonylag egyszerű bónusz. A új online kaszinó felkér minden regisztrált tagot, hogy minden pénteken tegyen be legalább 10 dollárt a promóció igénybevételéhez. De mindig ne felejtse el beírni a FPB bónuszkódot a pénteki befizetéskor. 

Még egy szempont, amit meg kell jegyezni ebben heti bónusz az érvényességi idő. A bónusz péntek 00:00 GMT és 23:59 GMT között igényelhető. Tehát, ha ezen órákon kívül fizet be pénzt, nem jogosult a jutalomra. 

A Friday Points Boost szerződési feltételei

Az a jó ebben a befizetési bónuszban, hogy nem kell megfelelned semmilyen fogadási követelménynek. Ennek az az oka, hogy a kaszinó jutalompontokat ír jóvá a számláján anélkül, hogy túl sok korlátozást szabna ki. 

De ha a bónuszkód használatával teljesít egy minimális jogosult befizetést, az nem jogosít automatikusan a promócióra. Ehelyett meghatározott küldetéseket kell teljesítened, mint például a kiválasztottak lejátszása kaszinó játékok hogy igényelje a jutalmat. Minden egyes teljesített küldetés 5 további jutalompontot ad. 

Az alábbiakban néhány további feltételt is figyelembe kell venni:

  • A játékosoknak a befizetéstől számítva 24 órájuk van a küldetések teljesítésére BetStorm kaszinó. 
  • Kifizetési kérelem benyújtása érvényteleníti a bónusz előrehaladását. 
  • Csak a kaszinó pénztárán keresztül végrehajtott befizetések jogosultak a promócióra.
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Forradalmasítja a játékot a Novomatic VIP X sorozatával
2024-02-14

Forradalmasítja a játékot a Novomatic VIP X sorozatával

Novomatic