Hírek

September 5, 2023

Fizessen be hétfő éjfél előtt, hogy igénybe vegye az 50%-os bónuszt a JVSpinnél

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Sok kaszinójátékos úgy gondolja, hogy a hétfő húzós. Bár ez igaz is lehet, a JVSpin másként kívánkozik! A kaszinó oldal izgalmas bónuszt kínál, amellyel minden hétfőn újratöltheti fiókját, és jó hangulatban kezdheti a hetet. Tehát, ha ez úgy hangzik, mint amit keresett, akkor ez a heti bónusz áttekintés az Ön számára készült. Fedezze fel, miről szól a JVSpin hétfői 50%-os bónusza, és hogyan igényelheti azt.

Fizessen be hétfő éjfél előtt, hogy igénybe vegye az 50%-os bónuszt a JVSpinnél

Mennyi az 50%-os bónusz hétfőn a JVSpinnél?

Ebben a promócióban a JVSpin nagylelkűen megjutalmazza hétfői befizetéseit. Más szóval, ez a befizetési bónusz Ez azt jelenti, hogy a kaszinó hétfőn 00:01 és 23:59 között jutalmazza a játékosokat befizetéseik 50%-ával. A minimális befizetés 5 euró, a maximális bónusz összege pedig 300 euró. A játékosoknak nincs szükségük speciális bónuszkódra a jutalom igényléséhez.

Tegyük fel, hogy hétfőn éjfél előtt befizettél 100 eurót a játékszámládra. Ebben az esetben, JVSpin automatikusan jóváírja az összeg 50%-át (50 €) kaszinószámláján. Ne feledje, hogy ez nem kivonható bónuszpénz, vagyis csak kedvenc kaszinójátékaira használhatja fel.

A bónusz felhasználása

Kaszinó bónuszok Szerződési Feltételek szabályozzák a játékosok használatát, és elkerülik a bónusz kizárását. A hétfői 50%-os bónusz csak a teljesen kitöltött profilokra vonatkozik új online kaszinó. Ezenkívül a kaszinó azt állítja, hogy a jogosult játékosoknak igazolt e-mail-címmel és telefonszámmal kell rendelkezniük.

Eközben a játékosoknak a bónusz átgörgetését teljes mértékben el kell végezniük a visszavonás előtt. Bár a kaszinó nem említi a bónuszoldalon az újrafutási követelményt, az általános bónusz Feltételek előírják, hogy minden befizetési bónusz 35-szörös arányú. Ez barátságos arány, tekintve, hogy a legtöbb kaszinó bónusz 40-szeres vagy 50-szeres fogadási követelményt tartalmaz.

Egyéb feltételek az 50%-hoz heti bónusz tartalmazza:

  • A játékosoknak legalább 10 eurós tétet kell tenniük az előző hét utolsó négy vagy több napjában a jutalom igényléséhez.
  • A befizetési bónusz nem kerül jóváírásra, ha a játékosok pénzt vesznek fel a befizetés előtt.
  • A kriptovalutát használó játékosok nem igényelhetik ezt a bónuszt.
  • A játékosoknak a bónusz kézhezvételétől számított 7 napon belül teljesíteniük kell a fogadási követelményt.
About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek