Hírek

July 30, 2023

Fedezze fel az Epic Wins-t a Roku Kaszinóban július 29-30

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Roku egy legjobb értékelésű online kaszinóoldal, amelyet Curacao kormánya engedélyez. Ezt a kaszinót 2020-ban alapították, és arról szerzett hírnevet, hogy megbízható, játékban gazdag élményt kínál a játékosoknak. Rokunak is van több bónusz és promóció barátságos feltételekkel.

Fedezze fel az Epic Wins-t a Roku Kaszinóban július 29-30

Egy másik terület, ahol a kaszinó ragyog, az átláthatóság. A Roku naponta frissíti a nyertesek listáját, hogy motiválja a játékosokat a szerencsés játékokkal való játékra. Tehát ez az áttekintés röviden megvitatja az új kaszinó legjelentősebb nyereményeit július 29-30. Ne feledje, hogy a nyereményeket a játékos tartózkodási helyétől függően különböző pénznemekben lehet megadni.

16 937,50 € a More Dice and Roll nyerőgépen

Mint bármelyik másik új online kaszinó oldal, a játékgépek uralják a játékkönyvtárat at Roku kaszinó. Ezen a hétvégén egy szerencsés játékos hihetetlen, 16 937,50 eurós nyereményt ért el a More Dice and Roll játékban az EGT-től. Ez egy 5x4-es gyümölcs-témájú nyerőgép, akár 40 tétvonallal és barátságos 96,12%-os RTP-vel (vissza a játékoshoz). Csak az ismerős gyümölcs ikonok, arany harangok és hetesek párosítása szükséges bármely tétvonalon, hogy nyereményt nyerjen.

13 010 euró a Legacy of Deadért

Íme egy újabb motiváló ötszámjegyű eurós nyeremény a kaszinóban. Egy szerencsés játékos nyerő kombinációkat szerzett a Legacy of Dead by Play'n GO játékban a hétvégén, ami 13 010 € jutalomhoz vezetett. Ez egy rendkívül ingadozó ókori egyiptomi nyerőgép, a tét 5000-szeresének megfelelő kifizetéssel. Mint a legtöbb más online nyerőgépek ezen a listán a játék barátságos RTP-je 96,58%.

30 201,30 PRÓBÁLJON KI a Sweet Bonanzán

Egy meg nem nevezett török ​​játékos 30 201,30 TRY-t nyert a Pragmatic Play Sweet Bonanza játékán. Ez a népszerű cukorka témájú játék 2009-ben indult és legfeljebb 6 tárcsát tartalmaz, és a tét 21 100-szorosának megfelelő kifizetési potenciállal rendelkezik. A játék RTP-je is valamivel magasabb, mint 96,51%. Az értékelés írásakor 26,12 török ​​líra 1 dollárnak felelt meg. Ez azt jelenti, hogy a szerencsés játékos körülbelül 1100 dollárt nyert.

896 € a Wanted Dead or a Wildon

Wanted Dead or a Wild egy rendkívül népszerű nyerőgép, amelyet a Hacksaw Gaming adott ki 2021-ben. Ennek a nyerőgépnek a volatilitása 4/5, így minden játékos számára tökéletes. A szerencsejátékosok kifizetést kaphatnak, miután a 15 nyerővonal bármelyikén megegyeznek a vadnyugati ikonokkal, és a játék 96,38%-os RTP-t biztosít. Pontosan ezt tette egy meg nem nevezett játékos, hogy megnyerje a 896 eurós nyereményt.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács

Legújabb hírek

Forradalmasítja a játékot a Novomatic VIP X sorozatával
2024-02-14

Forradalmasítja a játékot a Novomatic VIP X sorozatával

Novomatic