Hírek

October 24, 2023

Dőljön hátra és lazítson minden pénteken a Locowin-nál a tét ingyenes pörgetéseivel

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Minden kaszinójátékos mindig arra törekszik, hogy a lehető legjobban kezdje a hétvégét, és ezt Locowin is tudja. Ebben a kaszinóban felkérést kapsz, hogy fizessen be, és igényelje a pénteki ingyenes pörgetések promócióját. Mielőtt azonban elindulna ehhez a kaszinóhoz, hogy igénybe vegye az ingyenes pörgetések ajánlatát, olvassa el ezt a bónuszismertetőt, hogy megtudja, mire készül.

Dőljön hátra és lazítson minden pénteken a Locowin-nál a tét ingyenes pörgetéseivel

Mi a pénteki ingyenes pörgetések ajánlata?

Ahogy a neve is sugallja, ez egy ingyenes pörgetési ajánlat, amelyet minden pénteken kapnak a játékosok. Ebben a promócióban helyezzen be legalább 20 dollárt, hogy minden héten akár 100 ingyenes pörgetést kapjon egy új és izgalmas nyerőgépen.

Érdekes módon a játékosoknak nem kell pénteken befizetniük a minimális befizetést. Ehelyett ez a bónusz a hét előző napján befizetett befizetéseket fedezi. Az ingyenes pörgetések bónuszát hétfő 00:00 és csütörtök 23:59 UTC közötti befizetés után kapod meg. 

Az ingyenes pörgetéseket pénteken 12:00 UTC-kor írjuk jóvá számláján, és vasárnap 23:59 UTC-ig maradnak aktívak. Szóval, használd ezt befizetési bónusz olyan hamar ahogy csak tudod. 

A bónusz feltételei

A heti bónusz általános szerződési feltételei viszonylag egyszerűen megérthetők. Először is ezt új kaszinó oldal azt mondja, hogy a pénteki ingyenes pörgetések bónuszából kivehető maximális összeg 250 euró. Ez bármely más támogatott pénznem megfelelője is lehet. 

Izgalmas módon ez heti bónusz teljesen fogadásmentes, ami azt jelenti, hogy a játékosok az ingyenes pörgetésekből származó nyereményeket anélkül vehetik fel, hogy teljesítenék a görgetési követelményeket. Ez jelentős plusz a legtöbb kaszinót tekintve bónuszok magas fogadási követelmények vannak, ami megakadályozza, hogy a játékosok visszavonást kérjenek. 

Végül, Locowin mondja jogosult játékosok a ingyenes pörgetések bónusz és egyéb fogadásmentes promóciók csak egyszeri visszavonási kérelmet nyújthatnak be. Egyszerűen fogalmazva, a bónusz a kifizetési kérelem benyújtása után érvénytelenné válik.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás
2024-04-12

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás

Hírek