Hírek

May 9, 2023

Csatlakozzon a Winota VIP programjához, és élvezze a heti 3000 € pénzvisszatérítést

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

VIP-játékossá válás a új online kaszinó oldal számos előnye van. A legtöbb kaszinó exkluzív bónuszokkal jutalmazza a VIP-tagokat, mint például pénzvisszatérítés, befizetési bónuszok, ingyenes pörgetések stb. A Winotánál a VIP-játékosok heti 3000 € pénzvisszatérítést kapnak. Tehát ez a cikk segít kibontani ezt a hűségprogramot, és kideríteni, hogy valóban megéri-e igényelni. 

Csatlakozzon a Winota VIP programjához, és élvezze a heti 3000 € pénzvisszatérítést

Mennyi a Winota 3000 € Cashback bónusza?

Ahogy a neve is sugallja, ez a kaszinó pénzvisszatérítési bónusz, ami azt jelenti, hogy az üzemeltető visszatéríti a kaszinó veszteségének egy százalékát egy adott időszak alatt. Ebben az esetben ez egy heti bónusz hétfő 00:00 UTC és vasárnap 23:59 UTC között. Tehát siessen és igényelje a jutalmat a hét bármely szakában. 

De sajnos előfordulhat, hogy az új játékosoknak mást kell fontolóra venniük bónuszok és promóciók a kaszinóban, mert ez a cashback bónusz szigorúan VIP játékosoknak szól. És ez még nem minden. Csak a top 3 VIP szint játékosai itt Winota kaszinó igényelheti a jutalmat. 

A pénzvisszatérítési százalékot és a maximális bónusz összegét a VIP státuszod határozza meg az alábbiak szerint:

  • Maestro: 15% 1000 €-ig
  • Cabaret King: 10% 2000 €-ig
  • Szupersztár: 15% 3000 €-ig

Például, ha Ön egy Szupersztár játékos, és az elmúlt héten nettó vesztesége 1000 € volt, akkor ennek az összegnek a 15%-ára jogosult, ami 150 €. Matematikailag 20 000 eurót kell veszítened ahhoz, hogy megszerezd a teljes 3 000 eurós bónuszcsomagot.

Fogadási követelmények és egyéb feltételek

A fogadási követelmények minden online kaszinó bónusz alappillérei, és ez a pénzvisszatérítési bónusz sem kivétel. Ez az arány határozza meg, hogy mekkora összeggel fog játszani, mielőtt kivonná a nyereményt a jutalomból. Ezért a magasabb ráta korlátozza a nyeremény esélyét. 

Szerencsére a Winota heti cashback bónuszának az egyik legbarátságosabb fogadási követelménye 1x. Tehát, ha a bónusz összege 100 €, akkor hasonló összeget kell feltennie a nyeremény kifizetése előtt. A pénzvisszatérítési bónusz azonnal jóváírásra kerül a kaszinószámláján. 

Alább találhatók a pénzvisszatérítési jutalom további feltételei:

  • A minimális pénzvisszatérítés, amit a játékosok igényelhetnek, 5 €.
  • A cashback promóció időtartama nem korlátozott.
  • A játékosoknak e-mailben vagy élő chaten kell kérniük pénzvisszatérítést.

Ez a Winota cashback bónusz az egyik legjobb kaszinópromóció, amelyet megtalálhat. Az 1x fogadási követelménynek elegendőnek kell lennie a jutalom igényléséhez.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek