Hírek

June 22, 2022

Az Yggdrasil Gaming & Reflex Eye új élményt teremt a játékosok számára

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Ebben a bejegyzésben ajánlom az olvasóknak mélyreható pillantást az Yggdrasil Gaming közötti új partnerségre, egy szoftverfejlesztő és a Reflex gaming, egy digitális játékszolgáltató. A két cég együtt dolgozik azon, hogy az Yggdrasil egyik legújabb játéka, az Eye of Persia 2 elérhető legyen a Reflex Gaming ügyfelei számára. Kezdjük azzal, hogy a partnerek hogyan terjesztik az új szoftvert a Reflex Gaming közönsége számára.

Az Yggdrasil Gaming & Reflex Eye új élményt teremt a játékosok számára

A határok feszegetése a kaszinójátékban

Yggdrasil játék továbbra is feszegeti a kreativitás határait az egyesült királyságbeli Reflex Gaminggel kötött új partnerség keretében. A lenyűgöző és innovatív szoftvereket kínáló csúcskategóriás játékfejlesztő az extrém Eye of Persia 2-vel egészítette ki YG Masters portfólióját. A játék a legutóbbi cím, amelyet a két cég közötti partnerség részeként adtak ki.

A YG Masters egy tartalom-összesítő, amely egy élvonalbeli keretrendszeren keresztül biztosít játéktartalmat a vezető üzemeltetőknek. Az Yggdrasil és a Reflex partnersége a következő előnyöket nyújtja a platform számára:

  • A legmodernebb játéktechnológia,
  • rendelet, ill
  • Előre konfigurált szoftver, amely azonnali terjesztést kér.

Yggdrasil Gaming Innovation

Az innovatív játékszoftveréről jól ismert Yggdrasil nyerőgépek széles katalógusát kínálja, köztük több mint 180-at, amelyek ugyanazon a felületen működnek, és a Reflex Gaming tartalmat az YG Masters-en keresztül táplálják. A több éves fejlesztési tapasztalattal rendelkező Stuart McCarthy, a vállalat termék- és programvezetője jól beszél Perzsia szeme 2, "nagy kalandnak" nevezte a játékot

Az ösztönző funkciókkal a nyerőgép lehetőséget kínál arra, hogy a játékos nyerjen, miközben jövedelmező ékszert keres a digitális arab sivatagban. A játék során a játékosok megpróbálnak egy felbecsülhetetlen értékű ékszert találni. A legendák szerint az ékszer átalakíthatja az ember vagyonát, hogy kiterjedt gazdagságot merítsen. A funkciókkal teli Eye of Persia 2 bónusz jutalmakat kínál. A lelkes játékosok lenyűgözik a Princess Wilds bónuszt, amely akár 100 Wild ikont is kínál a tárcsákra, ami növeli a játékos esélye a győzelemre.

A játék izgalmas kalandot kínál a játékrajongóknak. A Reflex Gaming és az Yggdrasil játékpartnerség legújabb kiadásaként az Eye of Persia 2 számos funkcióval és magával ragadó témával megfelelt a felhajtásnak.

Játék a Reflex Gaming segítségével

Mat Ingram, a Reflex Gaming CPO-ja szerint a cég már bemutatta ügyfelei számára a látványos címet. Vonzó témája teljesen leköti a játékost, és elmeríti egy izgalmas kalandban. Az újrapörgetések automatikusan megtörténnek, amikor új szimbólumok landolnak. A végén egy játékos akár 100 ingyenes pörgetést is kaphat. A játék során a játékosok a Wildokkal megrakott tárcsákat nézik.

Ingram azt jósolja, hogy a játék beváltja a játékosok elvárásait. A nyerőgépes játék során az ékszer szimbólumok rögzülnek a helyükön, amikor 15 különálló tárcsa pörög. Mindkét cég büszkélkedhet a játék vonzó témájával és lebilincselő funkcióival, amelyek teljes mértékben lekötik a játékosokat, és órákig tartanak szórakozást.

Az innovatív technológia segítségével a cím kiadása lehetővé teszi a játékosoknak dinamikus játéktartalom elérése a legkorszerűbb elosztórendszer segítségével. Változatos elemeivel úgy tűnik, hogy a játék megfelel a magas elvárásoknak. A Reflex és az Yggdrasil képviselői szerint az interneten a játékosok magával ragadó élményre számíthatnak.

Összefoglalva

Amint láthatja, az új szoftverek szélesebb közönséghez való eljuttatása érdekében végzett közös munka ezeknek az óriásoknak csak a kezdete. Fogadok, hogy idővel egyre több innovatív kaszinójáték kerül majd elénk. Online szerencsejáték csak a kezdete annak, hogy új dolgokat tanuljunk minden görbe körül. Szóval figyelje a további izgalmas frissítéseket. Maradjon velünk!

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek