Hírek

May 21, 2022

Az Yggdrasil új izgalmas online nyerőgépet adott ki

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

iGaming szoftver szolgáltató Az Yggdrasil elindította legújabb nyerőgépes játékát, a Wild Duel-t partnerségben egy másik szolgáltatóval, a Peter & Sons-szal. A cég többek között a YG Masters program partnere. A legjobb játékok közé tartozik a Wild Duel és a Sticky Wild funkció. Ezenkívül a játék az Expanding Wilds funkción kívül rendelkezik egy Újrapörgetés funkcióval is.

Az Yggdrasil új izgalmas online nyerőgépet adott ki

Multiplikátorok Wild, Extra Spins jutalomjátéka újraindítással és elképesztő fél maximális nyereményével. A játék egy koszos úton játszódik, a kitalált elszigetelt Wild Town központjában, a vadnyugaton. A falubeliek, a törvényen kívüliek, a cowboyok és a seriff a marsallokkal együtt a következő nagy leszámolásra várnak ebben a városban.

GATI Powered

A játék Peter & Sons kilencedik részvétele a YG Masters online nyerőgép-programjaiban. Adaptációs eszközei és interfész-technológiája, közismerten GATI, erősíti ezt az élő osztós játékot. Ez megkönnyíti a partnerek számára az élvonalbeli tartalmak gyorsabb elkészítését és terjesztését az egész világon. Ezt a technológiát az Yggdrasil YG Franchise és más YG Masters partnerei használják.

Yann Bautista, a Peter & Sons üzletfejlesztési menedzsere szerint a játék bátor egyéneket követ, amint bemerészkednek a bûnözõ területekre. Ezután igyekeznek visszaszerezni a kincseket a város marsalljainak segítségével. Ebben legjobb online játék, az őrült összecsapások nagy módosításokhoz, elképesztő győzelemhez és mindenki számára biztonságosabb határhoz vezethetnek. A slot kiadás izgalmas és rendkívül ingadozó.

Wild Duel kifizetések

Összesen tizenkét szimbólum van a játékban. Ezeket a nyereményeket akkor ítélik oda, ha három vagy több azonos szimbólum jelenik meg egymás után a tárcsákon. A bal szélen kezdődnek, az első orsóval. Az alacsony fizetésű szimbólumok ebben az online nyerőgépben az A, K, Q, J és a 10 kártya ikonok. Kis kaktusz, hatalmas kaktusz, tehénkoponya, hintó, TNT, seriffjelvény és VS-ikon jól fizető tárgyakként szolgálnak. A játék során elért nyeremények a kiváltó tét 0,3 x 100-ig terjednek öt VS ikonra.

96,10 százalékot kínál RTP és Wildok, amelyek mind az öt tárcsán előfordulhatnak. Az alapmérkőzés egy öttárcsás, háromsoros panelen fut, tíz nyerővonallal. A vad marsallok bármelyik tárcsán megjelenhetnek. Ezek segítik a határmenti város rendjének helyreállítását. Ezt úgy érik el, hogy összecsapnak azokkal a banditákkal és fegyverforgatókkal, akik veszélyt keresve és rablásra törekednek.

Wild Duel Extra funkciók

A Scatter kivételével a Wild-ok bármely más szimbólum helyettesítésére használhatók. A nyeretlen pörgetéseknél a vad elhelyezés funkció véletlenszerűen aktiválható. Két vagy több scatter egy normál játék során aktiválja a Wild Duel funkciót. Ennek eredményeként újrapörgetés indul el. A Scatter szimbólum bárhol megjelenhet a tárcsákon és az akaraton kifizetés.

E funkció alatt a Marshall orsók és az Outlaw Reels versenyeznek. Bővülő Wildok, Sticky Wildok, Wildok és véletlenszerű szorzók egyaránt megjelenhetnek a tárcsákon. Ha a Marshall megnyeri a párbajt, a résztvevők újabb újrapörgetést kapnak. A rendezhető párharcok számának nincs felső határa. A további pörgetési mód három scatter szimbólum leszállásával aktiválható. Ezek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy párbajban vegyenek részt a munkamenetük időtartama alatt. Minden alkalommal újabb pörgetést kapnak, amikor párbajt nyernek.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek