Hírek

September 29, 2023

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A Stakelogic és a Stakelogic Live együttműködött az iGaming világának forradalmasítása érdekében új Super Wheel bónusz funkciójuk bevezetésével. Ezt az egyedülálló és izgalmas funkciót a tervezett időpont előtt kiadják az Unibetnél a 2023. november 9-i nemzetközi bevezetés előtt.

Az Unibet korai kiadásban bemutatja az iparág első Super Wheel-jét a Stakelogic-tól

Az új ajánlat egy élő kaszinó bónuszkerékkel ötvözi a cég híres, ötletes nyerőgép-akcióit. Ez lehetővé teszi a játékosoknak, hogy nagyszerű nyereményeket nyerjenek a pénzkerék megpörgetése után.

A Stakelogic szerint ez a bónuszfunkció a legjobban teljesítő válogatáson lesz elérhető online nyerőgépek, beleértve:

  • Wild Wild Bass 2
  • Multiplayer4Player
  • Candyways Bonanza 3 Megaways

Ez egy opcionális funkció, amelyet a játékosok használnak új online kaszinók bármelyik Stakelogic RNG nyerőgéppel kiválthat. Az aktiválás után beköltöznek egy élő stúdióba, amelynek egy karizmatikus műsorvezető ad otthont egy 54 szegmenses pénzkerékkel. A szerencsés játékosok megpörgetik a kereket, hogy fantasztikus nyereményeket nyerjenek.

A szoftverfejlesztő azt mondja, hogy az élvezet ezzel még nem ér véget. A kormányon a játékosok három izgalmas bónuszjátékot aktiválhatnak. Ha bármelyik kerékszegmensre leszállsz, akkor egy másik stúdióba teleportálsz, ahol a három bónuszkör valamelyikét játszhatod.

Stakelogic és Unibet az utóbbi időben sikeres partnerséget élveztek. Szeptember 20-án a cég bejelentette az exkluzív bevezetését Super8Wild az Unibetnél. Korábban a cég úgy döntött, hogy próbára teszi harci képességeit a „verhetetlen” ellen Kenguru Király.

A Stakelogic vezérigazgatója, Stephan van den Oetelaar lelkesedését fejezte ki a cég legújabb funkciója, a Super Wheel iránt, megjegyezve, hogy az a játékgépek legjavát és az élő kaszinó élményét ötvözi. Elmondása szerint ez lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy megnyerő és egyedi játékélményt kínáljanak ügyfeleinek.

"Az élő kaszinó az egyik leggyorsabban növekvő vertikum az iGaming iparágban, és a nyerőgép-katalógusunkkal kombinálva új szórakozási lehetőségeket és páratlan élményt biztosítunk a játékosoknak, megerősítve helyünket az egyik legkreatívabb tartalomszolgáltatóként a játékban. ipar ma” – tette hozzá.

Dimitrios Merkouris, a Stakelogic Live termékmenedzsere megjegyezte:

"A Super Wheel egy igazi játékváltó, amelyet arra terveztek, hogy új adag izgalmat oltson az online kaszinó szórakoztatás világába. Csapatunk határtalan kreativitást és szakértelmet öntött egy olyan funkció kidolgozásába, amely magában foglalja az izgalmas játékmenet lényegét, és magával ragadó játékot kínál a játékosoknak. soha nem látott élmény."

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek