Hírek

September 28, 2021

Az online kaszinók várhatóan 100 000 000 000 dollárra nőnek 2026 -ra

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A GlobeNewswire közelmúltbeli jelentése szerint a jelenlegi pályák az online kaszinókat olyan pályára festik, hogy 2026 -ra elérjék a 100 milliárd dolláros piaci értéket.

Az online kaszinók várhatóan 100 000 000 000 dollárra nőnek 2026 -ra

Ennek a növekedési piacnak a legnagyobb része Európában lesz, jelenleg 52% -os részesedéssel. Ettől kezdve az ázsiai -csendes -óceáni piacokon várható a legnagyobb növekedés. Azok, akik Afrikában jobban elérhetőek, szintén kulcsszerepet játszhatnak.

Világszerte azonban láthatjuk azt a tendenciát, hogy az online szerencsejátékok száma egyre nagyobb.

Az online kaszinók jelenlegi piaci vezetői

2020 -ban 58,6 milliárd dollárra becsülték. Az elmúlt évtizedben az online kaszinók piaca egy kissé résből a mainstream iparággá vált. Online kaszinók először valamikor 1996 körül jelent meg, akkor, amikor a betárcsázás még szabványos volt. Ebben a korszakban az online kaszinó webhelyek és játékok egyaránt nyersek voltak a modern szabványok szerint, és olyan elavult platformokra támaszkodtak, mint a Macromedia Flash.

Mivel az új évezred fordulója körül az internet egyre jobban elterjedt, a gyorsabb átlagos internetsebességekhez a számítási teljesítmény arányos növekedése párosult. Ebben az időszakban az online kaszinójátékok többé váltak, mint offline unokatestvéreik durva megközelítései, végül megegyeztek, sőt meg is haladták a fizikai gépek képességeit. Ez ahhoz vezetett, hogy ízletesebbé váltak a tömegpiac számára, és felgyorsult növekedés korszakát teremtették meg.

Valószínű jövőbeli eredmények az online kaszinó térben

A jövőbe tekintve mindig megvan bennünk a lehetőség, hogy becsapjuk a véletlenszerűséget. A legközvetlenebb potenciál a kihasználatlan piacok jobb behatolásában rejlik. Amint azt fentebb említettük, Ázsia a kaszinók legközelebbi iránya, amely jelentős kiaknázatlan potenciállal rendelkezik a felfedezésre. Ez különösen igaz Kínára, a bolygó legnagyobb népességére, amely gyorsan bővülő internet -hozzáféréssel rendelkezik. Csak az elmúlt évben több mint 80 millió ember csatlakozott az internethez Kína határain belül.

India hasonló mintát követ, a 2019–2020 közötti időszakban az internet-hozzáférés növekedése 128 millió ember körüli. Bár a legtöbb országban némileg elmarad e tendenciától, Afrika valószínűleg hamarosan követni fogja Ázsia példáját. Ez ismét hatalmas áldást jelenthet az online kaszinóipar számára, ha eléri a jobb internetes elfogadási arányokat.

Bár az online kaszinók bővülési üteme végül visszaesést fog tapasztalni, a fejlődő piac jelenlegi jellege azt jelenti, hogy ez az elkerülhetetlenség évekig tarthat. Legalább a 2020 -as években és valószínűleg a 2030 -as években is a technológia fejlesztése az aktívabb felhasználók mellett megszilárdítja az online kaszinó rendszeres növekedését. Mi történik ezen pont után? Ezt az izgalmat még nem kell kimondani és még várni kell rá.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek