Hírek

September 4, 2023

Az Evoplay Entertainment támogatja a globális jelenlétet a REEVO partnerségével

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Az Evoplay Entertainment, az online nyerőgépek vezető szolgáltatója partnerséget kötött a REEVO-val, egy népszerű B2B tartalomgyűjtő platformmal. Ez a partnerség segíteni fog a nyerőgép-fejlesztőnek, hogy több játékost érjen el a REEVO összesítő hálózatán. Az együttműködést követően a REEVO üzemeltetői partnerei mostantól beépíthetik az Evoplay különféle video slotjait, asztali játékait és azonnali játékait.

Az Evoplay Entertainment támogatja a globális jelenlétet a REEVO partnerségével

Az Evoplay az élvonalbeli játékmenet és a kiváló dizájn iránti elkötelezettségéről ismert. A szoftverfejlesztő több mint 200 nyerőgéppel, asztali játékkal és azonnali játékkal büszkélkedhet a repertoárján, amely folyamatosan bővül, hogy a játékosok számára elsőrangú élményeket nyújtson. Az együttműködés kiemeli mindkét vállalkozás erősségeit a játékosok élményének javításában közös kezdeményezéseken keresztül.

Ez a bejelentés nem meglepő, mivel a REEVO a közelmúltban 70+ játékfejlesztővel bővítette tartalomgyűjtő platformját. A tartalomgyűjtő jelenleg több mint 8000-nel büszkélkedhet kaszinó játékok, beleértve a nyerőgépeket, asztali játékokat és élő játékokat.

A múlt hónap elején a cég jóváhagyta a partnerség a RubyPlay-vel hogy a fejlesztő több mint 80 játékát ellássa az összesítő platformjára. Még ugyanabban a hónapban, A REEVO és az Orbital Gaming partnerként integrálta a fejlesztő hagyományos játékait, mint a Keno, Dice és Poker.

Petra Maria Poola, a REEVO értékesítési vezetője a partnerséget kommentálva elmondta:

"Ez egy izgalmas ugrás a REEVO számára. Az Evoplay dinamikus, interaktív játékainak zökkenőmentes integrálásával a REEVO kiterjedt repertoárjába, soha nem látott lehetőséget kínálunk az üzemeltetőknek kínálatuk bővítésére."

Vlagyimir Malakcsi, a cég kereskedelmi igazgatója Evoplay, hozzátette, hogy a megállapodás lehetővé teszi a vállalat számára, hogy magával ragadó játékait és "aláíró játékmódszereit" szállítsa a játékosoknak új online kaszinók világszerte.

A tisztviselő hozzátette:

"Ez az együttműködés alátámasztja egységes elkötelezettségünket a játékostapasztalat határainak feszegetése és az üzleti növekedés terén elért figyelemreméltó lépések elérése iránt. Kövessétek figyelemmel a számos együttműködési projekt bemutatását, amelyek ebből a szinergiából fakadnak."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek