Hírek

September 25, 2023

Az AvatarUX megerősíti a globális befolyást a BetConstruct-tal való együttműködés révén

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Az AvatarUX, a video slotok gyorsan növekvő fejlesztője partnerségi megállapodást kötött az iGaming világában jól ismert technológiai és szolgáltatói szolgáltatóval, a BetConstruct-tal. A BetConstruct-tal való együttműködés kritikus lépés a játékelosztó hálózatának kiterjesztésében.

Az AvatarUX megerősíti a globális befolyást a BetConstruct-tal való együttműködés révén

A megállapodást követően a BetConstruct kaszinóüzemeltetői hálózata korlátlan hozzáférést kap az AvatarUX teljes játékkínálatához. A bevezetés olyan jól ismert nyerőgépeket tartalmaz majd, mint a CherryPop és a TikiPop, valamint olyan újonnan kiadott játékok, mint a PixiePop és a Kitty POPpins.

BetConstruct, egy előrelátó játékszolgáltató, világszerte pozitív hírnévnek örvend, tartalmai elérhetőek a szárazföldi és az iGaming szektorban. A szoftverfejlesztő rendelkezik a szükséges tanúsítványokkal ahhoz, hogy az AvatarUX kaszinószolgáltatásait több vezető joghatóságban is nyújthassa.

A BetConstruct és az AvatarUX együttműködése nem csak a BetConstruct választékát fogja növelni kaszinó játékok hanem fokozza az AvatarUX jelenlétét az iGaming iparágban. Ennek a partnerségnek köszönhetően az AvatarUX's online nyerőgépek és a funkciók elérhetők lesznek új kaszinó oldalak a BetConstruct disztribúciós hálózatán keresztül.

Az AvatarUX és a BetConstruct közös vállalkozása bizonyítja az előbbi elkötelezettségét a nemzetközi jelenlétének kiterjesztése és a kategóriájában a legjobb játékélmény biztosítása iránt a játékosok számára. A BetConstruct globális jelenlétének és jártasságának köszönhetően a játékfejlesztők és a játékközösség profitál majd belőle.

Ez az AvatarUX által a közelmúltban aláírt számos tartalomterjesztési megállapodás egyike. A múlt hónap végén a stúdió aláírta a foglalkozik a Relax Gaminggel hogy csatlakozzon a Silver Bullet tartalomgyűjtő platformhoz. Februárban az AvatarUX és a Soft2Bet lezárult megállapodás hogy megerősítse a stúdió globális tartalomelérését.

Niki Longmuir, az AvatarUX vezérigazgatója izgatott volt a partnerség miatt, és azt mondta:

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a BetConstruct-nal, iparágunk egyik legelterjedtebb és legismertebb nevével társulhatunk. A partnerség fantasztikus lehetőséget jelent az AvatarUX számára, hogy gyorsan növelje portfólió-elosztását, és elképesztő játékainkat és mechanikáinkat az új játékosok számára is elérhetővé tegyük. szívesen dolgozom a BetConstruct csapatával."

Ruzanna Elchyan, a BetConstruct Gaming vezetője hozzátette:

"Az AvatarUX igazi újító a nyerőgépek terén, és nagyon örülünk, hogy a játékaikat szélesebb portfóliónkhoz tudtuk hozzáadni. Egy izgalmas ütemtervvel és a bevált koncepciókkal biztosak vagyunk abban, hogy az AvatarUX kötelező szolgáltató lesz bármely kezelő arzenálja."

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek