Hírek

October 26, 2023

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Wizard Games, a NeoGames SA leányvállalata kiadta a Treasures of the Count-ot. A Treasures of the Count meghívja a játékosokat, hogy csatlakozzanak a mulatozáshoz, ahol vámpírok és más mágikus lények lesznek a vendégek között. Valódi, hűsítő Halloween csemege van a boltban, ami örömteli lehet.

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

A játékosok akkor kezdhetik el a jutalmakat, amikor a Cash és Collector ikonok megjelennek ugyanabban a körben az 5x4 Treasures of the Count nyerőgépen. Amikor ez megtörténik, a Cash Collect funkció aktiválódik, és a következő Cash szimbólumok hozzáadódnak a Begyűjtés mérőhöz.

Amikor a Collect Pot megtelik, elindul a Count's Treasure ingyenes pörgetési bónusz, amely több pénznyereményt ad a játékosoknak, és lehetővé teszi számukra, hogy továbbra is bónuszokat gyűjtsenek a Collect Potból.

Játékosok a legjobb online kaszinók legalább három scattert is összegyűjthetnek bárhol a játéktáblán, hogy aktiválják a Count Respins funkciót, így lehetőség nyílik a varázsütésre megszerzett sikerek zsebre vágására. Itt a Scatterek készpénzjutalmakká alakulnak, és a helyükön maradnak három újrapörgetési körig, növelve a további nyerések esélyét. 

Ha egy játékos egymás után négy Cash szimbólumot kap, nyereményeit összeadják és megszorozzák a tárcsa szorzójával, és a maximális kifizetés 2500-szoros lehet. A Count Respins egyes régiókban azonnal megvásárolható, kivéve a Egyesült Királyság, a Vásárlási bónusz funkción keresztül.

Ezt a kiadást követően a szoftverfejlesztő több mint 150 eredeti kaszinó játékok világszerte elérhető a szabályozott piacokon. Ez az online nyerőgép más közelmúltbeli kiadásokat követ, köztük a West Ways, a Carnival of Calacas és Zseniális rejtély.

A Wizard Games ügyvezető igazgatója, Benedict McDonagh kijelentette:

"Izgatottak vagyunk, hogy a játékosok elé állíthatjuk azt, amiről úgy gondoljuk, hogy egy erőteljes, szezonális nyerőgép élmény. A Treasures of the Count tele van funkciókkal és különféle nyerési lehetőségekkel. A cím bemutatásakor a részletekre való figyelem is kiemelkedik. . Kíváncsian várjuk, hogy partnereink és játékosaik szerte a világon hogyan reagálnak egy olyan játékra, amelyre fejlesztőcsapatunk méltán büszke."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek