Hírek

June 8, 2023

A Wazdan egy újabb izgalmas részlettel bővíti 9 érmét tartalmazó sorozatát

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Wazdan, az innovatív szolgáltató online kaszinó játékok, bejelentette a felkapott 9 Coins sorozatának újabb részét. Ez azután történt, hogy a játékfejlesztő bejelentette a 15 Coinst, ami a játék ötödik címe a 2022 júliusi megjelenése óta. 

A Wazdan egy újabb izgalmas részlettel bővíti 9 érmét tartalmazó sorozatát

A játék fejlesztője arra számít, hogy a legújabb cím követni fogja az első rész eredményeit, amely sikeres volt. Ez a sorozat népszerű csodálatos alkotásai és magával ragadó motorja miatt, amelyek segítségével a játékosok kiváló nyereményt nyerhetnek. A játék a Wazdan innovatív matematikai modelljét használja, amely 9-ről 15-re növeli az aktív tárcsák számát. Amellett, hogy növeli a nyerési potenciált, ez még vonzóbb játékmenetet is biztosít. 

Ebben a címben Wazdan bemutatja népszerű Hold the Jackpot bónusz funkcióját. Ezzel a bónuszjátékkal a játékosok megnyerhetik a négy főnyeremény egyikét. A szerencsés játékosok aktiválhatják a Grand Jackpotot, amely hihetetlen 1000x-et kínál. Ne feledje, a játék téttartománya 0,10 és 10 000 dollár között van, ami azt jelenti, hogy vagyont nyerhet, ha szeret kockáztatni. 

A játék másik izgalmas funkciója a Cash Infinity. Ez a funkció arról ismert, hogy növeli a játékos esélyeit a bónusz megnyerésére, és javítja az általános játékélményt. Wazdan azt is mondja, hogy ez a funkció segíthet új online kaszinó oldalak növeli a játékosmegtartási arányokat. 

A játékfejlesztő Chance Level szerelője további izgalmat biztosít ebben a vadonatúj játékban. Lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megsokszorozzák téteiket, és sokkal gyorsabban feloldják a Hold the Jackpot funkciót. 

15 érme forrón jön 12 érmére, ami Wazdan indította el a múlt hónap végén. Ahogy az várható volt, ez a verzió lehetővé teszi a játékosok számára, hogy 12-re növeljék a tárcsák számát. Ezen kívül a jackpot funkció a tét 750-szeresével is megjutalmazhatja a játékosokat. 

Andrzej Hyla, a Wazdan kereskedelmi igazgatója elmondta:

"Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy 9 Coins™ sorozatunk továbbra is milyen jól teljesít, és ez a következő kiadás minden bizonnyal még magasabbra emeli a lécet. Extra izgalmat adunk a játékosoknak hozzáadott tárcsákkal, megnövelt bónuszkörrel és a kedvenc mechanikák visszatérése, amelyek bemutatják elköteleződésépítési filozófiánkat."

Hyla folytatta:

"A fődíj elérésének rengeteg izgalmas módja, valamint a hőn szeretett funkcióink mellett, amelyek bizonyítottan fokozzák az elkötelezettséget és a játékosok elégedettségét, biztosak vagyunk benne, hogy a 15 Coins™ egy újabb siker lesz!"

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek