Hírek

May 28, 2023

A verhetetlen bajnokok: A valaha volt legjobb pókerjátékosok bemutatása

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A póker egy népszerű kaszinójáték, amelyet nagyon szeretnek, mert a játékosok ügyességük, stratégiájuk és szerencséjük segítségével közel negatív értékre csökkenthetik a ház előnyét. Az évek során a játékból sok nagyszerű pókerjátékos született, akik végül nyomot hagytak. Tehát ez a bejegyzés a póker világát tárja fel, hogy felfedezze a játék történetének legjobban kitüntetett játékosait. 

A verhetetlen bajnokok: A valaha volt legjobb pókerjátékosok bemutatása

Phil Hellmuth

Phil Hellmuth 1964-ben született Wisconsinban (Egyesült Államok). 15 World Series of Poker karkötővel büszkélkedhet, és számos más címet is nyert póker játékok. Phil Hellmuth karrierje során több mint 24 millió dollárt keres.

Doyle Brunson

Doyle Brunson vagy Texas Dolly 1933-ban született Texasban Egyesült Államok. Kétszeres WSOP főverseny bajnok volt, és tíz karkötő fűződött a nevéhez. Texas Dolly több könyvet is írt, hogy stratégiákat adjon a játékosoknak a videopókerezéshez új online kaszinó oldalak. sajnos ebben a hónapban halt meg 89 évesen. 

Johnny Chan

Kantonban született, Kína, 1957-ben Johnny Chan kétszeres World Series of Poker főverseny bajnok, tíz karkötővel bizonyítja pókertudását. A "Rounders" című filmben is feltűnt, és Phil Hellmuth-tal való rivalizálása legendás. 

Daniel Negreanu

Daniel Negreanu egy híres pókerjátékos a kanadai Torontóban. Hat WSOP karkötő van a keze alatt, és karrierje során több mint 42 millió dollárt keresett. Sokan ismerik Negreanut kiugró személyiségéről és egyedülálló képességéről, hogy képes olvasni az ellenfeleit.

Erik Seidel

Erik Seidel 1959 novemberében született a nevadai Las Vegasban. Seidelnek jelenleg kilenc WSOP karkötője van, és karrierje több mint 38 millió dollárt keres. Ellenfelei többsége kiszámított asztali lépéseiről és megtévesztően csendes viselkedéséről ismeri.  

Johnny Moss

Johnny Moss Texasban, az Egyesült Államokban született és nőtt fel, ahol fiatalként kártyajátékos ismereteket tanult. Neki köszönhető, hogy 1970-ben megnyerte a WSOP első főversenyét, majd 1971-ben és 1974-ben ismét megnyerte a címet. Kilenc karkötője van, és Texas Dolly mellett a játék egyik úttörőjeként tartják számon.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek