Hírek

April 27, 2023

A Thunderkick édes élményt indít a Jiggly Cash Game segítségével

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Thunderkick, a vezető nyerőgép-szállító bejelentette, hogy elindítja a Jiggly Cash-t, egy rendkívül ingadozó játékot, néhány édes győzelemmel. A játék egy lenyűgöző 6×5-ös játéktáblán alapul, számos egyedi mechanikával.

A Thunderkick édes élményt indít a Jiggly Cash Game segítségével

A Jiggly Cash egy színes birodalomban történik Thunderkick a Jiggly-királyságot nevezi. A cél az, hogy segítsék Jigglyéket küldetésükben, hogy jövedelmező aranyvagyont szerezzenek. Az alapjáték során a tárcsákon találkozhatunk a Jigglys családdal, amelyet egyéb fizető szimbólumok, köztük csillagok, szívek és holdak kísérnek. A játékosok Scatter fizetési nyereményt kapnak, ha nyolc vagy több egyező szimbólum jelenik meg egy pörgetésen. 

A játékosok tanúi lesznek az Avalanche funkció újbóli bevezetésének, amely a nyerő kombináció létrehozása után aktiválódik. Amint azt már biztosan tudod, ez a funkció eltávolítja az összes nyerő szimbólumot a tárcsákról, és új szimbólumokkal helyettesíti azokat, amelyek a játéktábla tetejéről esnek le. Ez a lavina addig folytatódik, amíg nem születik új győzelem, és az összes nyereséget összeadják a végéig. 

A játékban megvan a hagyományos Ingyenes pörgetések funkció, amely akkor aktiválódik, amikor három vagy több Scatter szimbólum jelenik meg az alapjáték során. Ha ez megtörténik, bónuszpörgetéseket kapsz, és feloldod a Jigglybankot, hogy összegyűjtsd az összes szorzót a bónuszkörök során. Minden Avalanche végén a nyerési potenciált megszorozzák az aktivált szorzóértékek összegével, így a játékosok legnépszerűbb kaszinó oldalak közel a 10 000-szeres maximális kifizetéshez. 

Gary Law, a Thunderkick terméktulajdonosa kijelentette: 

"Izgatottan várjuk, hogy piacra dobjuk a Jiggly Cash-t, amely egy újabb fantasztikus kiegészítő portfóliónk magával ragadó témával és rengeteg nyerési lehetőséggel. A játékosok a Mystery szimbólumok izgalmával és az Avalanche funkcióval, valamint a lehetőséggel, otthon 10 000-szeres fogadásukért a bónuszkörben. Alig várjuk, hogy lássuk, mit gondolnak."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás
2024-04-12

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás

Hírek