Hírek

April 27, 2023

A Thunderkick édes élményt indít a Jiggly Cash Game segítségével

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A Thunderkick, a vezető nyerőgép-szállító bejelentette, hogy elindítja a Jiggly Cash-t, egy rendkívül ingadozó játékot, néhány édes győzelemmel. A játék egy lenyűgöző 6×5-ös játéktáblán alapul, számos egyedi mechanikával.

A Thunderkick édes élményt indít a Jiggly Cash Game segítségével

A Jiggly Cash egy színes birodalomban történik Thunderkick a Jiggly-királyságot nevezi. A cél az, hogy segítsék Jigglyéket küldetésükben, hogy jövedelmező aranyvagyont szerezzenek. Az alapjáték során a tárcsákon találkozhatunk a Jigglys családdal, amelyet egyéb fizető szimbólumok, köztük csillagok, szívek és holdak kísérnek. A játékosok Scatter fizetési nyereményt kapnak, ha nyolc vagy több egyező szimbólum jelenik meg egy pörgetésen. 

A játékosok tanúi lesznek az Avalanche funkció újbóli bevezetésének, amely a nyerő kombináció létrehozása után aktiválódik. Amint azt már biztosan tudod, ez a funkció eltávolítja az összes nyerő szimbólumot a tárcsákról, és új szimbólumokkal helyettesíti azokat, amelyek a játéktábla tetejéről esnek le. Ez a lavina addig folytatódik, amíg nem születik új győzelem, és az összes nyereséget összeadják a végéig. 

A játékban megvan a hagyományos Ingyenes pörgetések funkció, amely akkor aktiválódik, amikor három vagy több Scatter szimbólum jelenik meg az alapjáték során. Ha ez megtörténik, bónuszpörgetéseket kapsz, és feloldod a Jigglybankot, hogy összegyűjtsd az összes szorzót a bónuszkörök során. Minden Avalanche végén a nyerési potenciált megszorozzák az aktivált szorzóértékek összegével, így a játékosok legnépszerűbb kaszinó oldalak közel a 10 000-szeres maximális kifizetéshez. 

Gary Law, a Thunderkick terméktulajdonosa kijelentette: 

"Izgatottan várjuk, hogy piacra dobjuk a Jiggly Cash-t, amely egy újabb fantasztikus kiegészítő portfóliónk magával ragadó témával és rengeteg nyerési lehetőséggel. A játékosok a Mystery szimbólumok izgalmával és az Avalanche funkcióval, valamint a lehetőséggel, otthon 10 000-szeres fogadásukért a bónuszkörben. Alig várjuk, hogy lássuk, mit gondolnak."

About the author
Chloe O'Sullivan
Chloe O'Sullivan

Chloe "LuckyLass" O'Sullivan, ír bájjával, elképesztő képességgel rendelkezik, hogy észrevegye a kaszinó-univerzum feltörekvő csillagait. A NewCasinoRank fő írójaként mélyrehatóan foglalkozik az új platformokkal, így biztosítva, hogy az olvasók még ma kaphassanak első pillantást a holnap legjobb kaszinóira.

Send email
More posts by Chloe O'Sullivan

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek