Hírek

October 13, 2023

A tanulmány feltárja az Egyesült Államok internetes szerencsejátékosait, akiket túlterheltek a promóciós anyagok

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Az online szerencsejáték egyre szélesebb körben elterjed az Egyesült Államokban, miután a Legfelsőbb Bíróság 2020-ban hatályon kívül helyezte a PASPA-t (Professional and Amateur Sport Protection Act). szolgáltatók. 

A tanulmány feltárja az Egyesült Államok internetes szerencsejátékosait, akiket túlterheltek a promóciós anyagok

Az Optimove kutatása szerint az ügyfelek 86%-a lemondott az iGaming szolgáltatókról, mert túlnyomórészt "irreleváns e-mailek/szöveges vagy push értesítések" miatt. A tanulmány azt is hozzátette, hogy a megkérdezett résztvevők 30%-a túl soknak érezte a marketinget és a promóciókat, míg 68%-uk éppen elégnek tartotta ezeket.

Bár sokan azt mondták, hogy a promóciók miatt iratkoztak le a szabályozott szolgáltatókról, a válaszadók 54%-a arról számolt be, hogy bónuszok és promóciós ajánlatok az volt, amit a legjobban élveztek, miközben online sportfogadásokon és kaszinójátékokon vettek részt.

Eközben a közvélemény-kutatásból kiderült, hogy a résztvevők 58%-a számolt be szerencsejáték-kiadásainak emelkedéséről az előző évhez képest. A többség úgy döntött, hogy többet költ szabályozott kaszinók a teljes gazdaságba vetett bizalmukba.

A megkérdezettek túlnyomó többsége (85%) azt mondta, hogy legalább hetente egyszer szerencsejátékot játszik. Emellett a válaszadók 59%-a számolt be arról, hogy a világjárvány vége óta gyakrabban játszik internetes kaszinójátékokat és fogadott sportágakat.

Az Optimove hozzátette, hogy a felmérésben részt vevők többsége arról számolt be, hogy webalapú eszközökre támaszkodik szerencsejáték-tevékenységük szabályozásában, és veszteségeit költségvetésén belül tartja. Annak ellenére, hogy a legtöbb ember (76%) támogatja sportfogadás a szerencsejátékkal szemben, jelentős részük (70%) továbbra is arról számolt be, hogy játszik kaszinó játékok.

De a másik oldalon a válaszadók 58%-a szerint az online játék legidegesítőbb része a kivonások lassú üteme volt.

A jelentés közzétételekor Optimove a következőket mondta:

"Az iGaming üzemeltetőinek előnyben kell részesíteniük a versenyképes esélyeket, a felhasználóbarát felületet és a nagyvonalú bónuszokat a játékosok lojalitásának növelése érdekében. A felelősségteljes szerencsejáték-eszközök létfontosságúak a bizalom és a játékosok megtartása szempontjából. A személyre szabott, releváns üzenetek a preferált kommunikációs csatornákon elengedhetetlenek a marketing fáradtságának elkerülése érdekében."

A legfrissebbek szerint Az USA szerencsejáték-statisztikái, az aktív szerencsejátékosok száma 57 millió, a régióban 2000 kaszinó működik. A legtöbb állam továbbra is szabályozza az online sportfogadást és szerencsejátékot Kentucky lévén a legfrissebb piac, amely a Egyesült Államok.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás
2024-04-12

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás

Hírek