Hírek

July 20, 2023

A Stakelogic horgászexpedícióra hívja a játékosokat Eric nagy fogásában

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

2023. július 20-án a Stakelogic, a díjnyertes online nyerőgépek vezető fejlesztője bejelentette Eric's Big Catch debütálását. Ez egy felvillanyozó hal témájú online nyerőgép, amely arra kéri a játékosokat, hogy dobják ki hálóikat a tárcsákba, abban a reményben, hogy nagy nyereményeket szerezhetnek!

A Stakelogic horgászexpedícióra hívja a játékosokat Eric nagy fogásában

A játékosoknak nem kell képzettnek lenniük ahhoz, hogy élvezzék ezt a kirándulást. Ennek az az oka, hogy Eric, a halász egy olyan felszerelés-dobozt kapott, amely extra eszközökkel van ellátva, hogy segítsen a nagy fogás kiakasztásában.

A horgászat egy 5×3-as orsón történik, akár 20 aktív nyerővonallal. A játékosoknak a bal szélső tárcsától kezdve kell megegyezniük a szimbólumokkal. Az orsók tele vannak különféle horgászfelszerelésekkel, mint pl

  • Horgok
  • Hálók
  • Horgászbotok

Stakelogic megalkotta a játék látványvilágát, hogy életre keltse a horgászkalandot, Eric csónakjával a főszerepben, amely egy tó orsóin lebeg. Játékosok bekapcsolva új online kaszinó oldalak csatlakozhat hozzá egy éjszakai utazásra, miközben a játék nappalról éjszakára vált, amikor a Ingyenes pörgetések bónusz aktiválja.

Eközben a Golden Fish Scatter szimbólum az egyik legértékesebb hal az óceánban. Ha ebből hármat szerez meg, hat ingyenes pörgetést kap. Ez nyolcra vagy tízre nőhet, ha négy vagy öt Golden Fish Scattert kap. Ne feledje, hogy a játékban négy másik hal szimbólum is található, mindegyik saját méretszorzóval.

A bónuszkörök során Eric beléphet a játékba Walking Wild szimbólumként. Egy újrapörgetés aktiválódik, amikor megjelenik, és a Wild minden pörgetésnél egy pontot balra tol. Ezek az újrapörgetések addig folytatódnak, amíg Eric el nem éri a bal szélső orsót, mielőtt eltűnne a rácsról.

Valószínűleg egyszerre több Walking Wild is megérkezik, ami fantasztikus nyerési esélyeket eredményezhet! Továbbá minden alkalommal, amikor a Wilds mozog, megnövelik a szorzókat.

Eric's Big Catch kiválóan kiegészíti a Stakelogic bővülő gyűjteményét online nyerőgépek. A megjelenés előtt a cég bejelentette, hogy kirándulást tesz a Bison Blocks vad síkságára. Még májusban a cég elindította a Money Track 2-t 50 000-szeres felső kifizetéssel.

Andrew Fraser, a Stakelogic terméktulajdonosa megjegyezte: 

"A horgász témájú nyerőgépek nagy sikert aratnak a játékosok körében, és alig várjuk, hogy a játékosok vízre szálljanak Eric-kel és bónuszfunkcióival. Az Eric's Big Catch a horgászat témájú bónuszok, a nyerési potenciál és az innovatív játékmenet tökéletes kombinációja. Fantasztikus kiegészítője növekvő online nyerőgép-portfóliónknak, és alig várjuk, hogy lássuk, hogyan reagálnak a játékosok."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek