Hírek

August 28, 2023

A Stakelogic bemutatja új slot felhasználói felületét

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Stakelogic, a kaszinójátékok vezető szállítója bejelentette, hogy több mint 250 nyerőgépes játékához megújult felhasználói felületet (UI) kínál. A cég 2023. november 9-én mutatja be az új megjelenést, amely a játékélményt a szórakoztatás és jutalom egy teljesen új szintjére emeli.

A Stakelogic bemutatja új slot felhasználói felületét

Ez az élvonalbeli fejlesztés azt jelenti Stakelogic újabb lépést tett felhasználói felületének és általános lejátszó élményének javítása érdekében. A cég hivatalos közleménye szerint ezek a fejlesztések garantálják a zökkenőmentes utazást a játékban.

A szoftverfejlesztő hozzátette, hogy a felhasználói felület frissítése rendkívül előnyös lesz a játékosok számára. Amikor a vállalat díjnyertes mobil nyerőgépeivel kommunikálnak, a játékosok felhasználóbarátabb és látványosabb élményben részesülnek.

Egységes játékélmény az egész fórumon

Stakelogic elmondta, hogy az új megjelenés rugalmas kialakítású lesz, a játékosok igényeihez igazodva a különböző eszközökön. Játékosok a legjobb új online kaszinók készüléktől függetlenül egységes játékfelületet élvez majd.

Ezenkívül a cég teljesen újratervezte a felkapott Super Stake és Buy Bonus funkciókat, amelyek a játékosok kedvenceinek bizonyultak. Ez a módosítás vadonatúj megjelenést és problémamentes élményt biztosít, lehetővé téve a játékosok számára, hogy másként fedezzék fel a játékon belüli elemeket.

Végül, azok a fogadók, akik inkább mobiltelefonon játszanak, örülni fognak, hogy a felhasználói felületet a mobileszközökön való egyszerű használatra optimalizálták. A felhasználóbarát kialakítás csúcsminőségű játékélményt biztosít számukra, akár útközben, akár otthon pihennek. 

A Stakelogic az utóbbi időben újraképezte tartalomkönyvtárát, hogy vezető szerepet töltsön be az iGaming szcénában. E bejelentés előtt a cég kiadta a vadonatúj élő kaszinó előcsarnoka, modern és továbbfejlesztett élményeket nyújtva.

Stephan van den Oetelaar, a Stakelogic vezérigazgatója megjegyezte:

"A frissített felhasználói felülettel a Stakelogic új mércét állít fel az interaktív és magával ragadó játékélmény terén. Ez a fejlesztés tükrözi elkötelezettségünket, hogy innovációt és kiválóságot biztosítsunk a játékosoknak és partnereknek egyaránt. Alig várjuk, hogy megmutassuk, mit tartogatunk novemberben. egy olyan funkció, amelyen keményen dolgozunk, hogy ügyfeleink és játékosaink körében egyaránt visszhangra találjon! Biztosan felrázza az ipart!"

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek