Hírek

May 7, 2023

A Spinomenal kihirdeti a Golden Era bajnokság 1. és 2. fordulójának győzteseit

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A Spinomenal, az iGaming tartalom vezető szállítója, bejelentette, hogy 2023. április 27-én kezdődik az Univerzum ihletésű eseménye, a The Golden Era Tournament. Ez az exkluzív esemény végigfut új kaszinó játékok a Spinomenal Univerzumból, miközben a kihívók küzdenek a 150 000 eurós nyereményalapból való részesedésért!

A Spinomenal kihirdeti a Golden Era bajnokság 1. és 2. fordulójának győzteseit

Spinomenal szerint az ókori görög mitológia ihlette ezt az online nyerőgépes versenyt. A legenda szerint Athéné istennőt az emberiség szenvedésének és igazságtalanságának tanújaként ihlette vissza az aranykor. A játékosok csatlakoznak Athénéhez a Spinomenal Univerzumban való utazásához, ahol mindenkit megajándékoz a kegyeivel és bőségével.

A versenyek a Spinomenal Network esemény részét képezik, ahol a játékosok bónuszpontokat szereznek azzal, hogy speciális online kaszinójátékokban és minikörekben vesznek részt a verseny különböző szakaszaiban. Néhány bónuszkör a következőket tartalmazza:

  • Az istenek szerencséje
  • Medúza kincse
  • A vikingek nyara

Szabályozott kaszinó oldalak a Spinomenal Operátori Hálózaton versenyeszközöket és átfogó tevékenységcsomagot kapnak, hogy lelkesedést keltsenek közösségeikben a kampány során. A tagoknak rengeteg közül választhatnak, a verseny több mint 190 Spinomenal Universe játékban érhető el.

Az indulás során Nir Ronen, a Spinomenal COO-ja megjegyezte:

"A Golden Era verseny egy csodálatosan megnyerő koncepciót kínál, amely beleszőtt Univerzumunk koncepciójának narratívájába. A játékosok több címet is élvezhetnek a portfóliónkból, amelyek mindegyike a megagyőzelem esélyére épít."

1/2. forduló szerencsés nyertesei

Nem telt el sok idő, míg a Spinomenal kihirdette az első és a második kör szerencsés nyerteseit. Május 1-jén az online nyerőgép-fejlesztő bejelentette az első kör végét, ahol 120 játékos osztozott a 10 000 eurós nyereményalapban. Az első játékos a India nyert 1400 eurót, majd egy 1000 eurós nyertes következett Ukrajna. A 102. helyezett játékosok fejenként 20 eurót kaptak. 

Ezek a játékosok játszották a Spinomenal legjobb teljesítményét online nyerőgépek, beleértve:

  • Mesebeli szépségek
  • Baba Yaga mesék
  • Aphrodité könyve

Ezzel egyidőben a Spinomenal bejelentette a 2. forduló kezdetét, amely március 3-án ért véget. Ebben a körben a játékosok a 10 000 eurós nyereményalapból való részesedésért küzdöttek, és olyan top nyerőgépeken játszottak, mint a Kitsune – Sakura Fortune, a Werewolf – Darkest Flame és az Athena's. Glory – Az aranykorszak. Ismét 120 játékos vett részt a tornán, a legtöbb gólt szerző győztes Indiából érkezett. Folyamatban van a Golden Era Tournament harmadik fordulója, amely 2023. május 10-én ér véget.

About the author
Chloe O'Sullivan
Chloe O'Sullivan

Chloe "LuckyLass" O'Sullivan, ír bájjával, elképesztő képességgel rendelkezik, hogy észrevegye a kaszinó-univerzum feltörekvő csillagait. A NewCasinoRank fő írójaként mélyrehatóan foglalkozik az új platformokkal, így biztosítva, hogy az olvasók még ma kaphassanak első pillantást a holnap legjobb kaszinóira.

Send email
More posts by Chloe O'Sullivan

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek