Hírek

May 25, 2023

A Relax Gaming New Yorkba repíti a játékosokat a Fly Cats nyerőgépen

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Relax Gaming, a legjobban teljesítő nyerőgépek fejlesztője bejelentette a Fly Cats megjelenését. Ahogy az várható volt, ez új kaszinó játék a Relax Gaming Dream Drop főnyereményének ad otthont, amely nemrégiben, május 3-án hozta létre nyolcadik milliomosát, kevesebb mint egy éve indulása óta. 

A Relax Gaming New Yorkba repíti a játékosokat a Fly Cats nyerőgépen
  • A nyerőgép az egyesült államokbeli New York Citybe viszi a játékosokat, ahol találkoznak a vad macskafélékkel, hogy nagy jutalmakat nyerjenek. 
  • Ez egy nagy volatilitású nyerőgép 5 tárcsán, 40 tétvonallal. 
  • Csak egyezzen meg legalább három szimbólumot bármelyik tétvonalon, hogy a tét akár 15-szörösét is elérje.

Amellett, hogy Brooklynban találkoznak a jutalmazó utcabölcs macskafélékkel, a játékosok megtalálhatják a vad szimbólumot is, amely az összes többi ikont helyettesíti, kivéve a bónuszszórást, amikor megjelenik. Ez a szimbólum egy saját nyereményt is tartalmaz, 2x, 5x vagy 15x jutalmazza a játékosokat 3, 4 vagy 5-ért. Ne feledje, a vadnak nem feltétlenül kell egy fogadási vonalra esnie.

Ez az állati témájú nyerőgép izgalmas Sticky Wild ingyenes pörgetéseket és Mystery Wildokat is kínál a játékosok elköteleződésének fokozása érdekében. Az összes funkció együtt növeli az esélyét, hogy megnyerje az 5000-szeres legjobb nyereményt. 

Játékosok a új kaszinó oldalak véletlenszerűen aktiválhatja a Dream Drop bónuszt, ha a kosárlabda beleesik a karikába az alapjáték során. A funkció elindítása után 15 aranyszínű spray-dobozt fog látni. Ezután válasszuk ki egyenként a dobozokat, amíg három egyforma jackpot meg nem jelenik. 

Amellett, hogy az alapítás évében 8 milliomost hozott létre, ez a progresszív jackpot több mint 100 fő nyertesnek juttatott legalább 50 000 eurót. Emiatt a Dream Drop az egyik legkívánatosabb nyerőgép az iGaming szcénában.

Shelley Hannah, a kaszinótermékek igazgatója Relax Gaming, örömét fejezte ki az indulással kapcsolatban, mondván:

"Dream Drop játékaink kínálata folyamatosan bővül, és a Fly Cats fantasztikusan kiegészíti portfóliónkat. A Relax Gaming az innovációjáról és a játékosok számára nyújtott élvonalbeli tartalmakról híres. Rengeteg funkcióval és lehetőséggel Még több milliomos, biztosak vagyunk benne, hogy a játékosok elköteleződnek ezzel a legújabb Dream Drop címmel."

A Fly Cats Dream Drop a játékfejlesztő második kiadása májusban. A hónap elején, a cég bejelentette a Mega Heist-et, egy krimi témájú nyerőgép, ahol a játékosok megszökhetnek a 15 000-szeres zsákmánnyal.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás
2024-04-12

A hét legjobb új online nyerőgépei: 2024. április 12-i kiadás

Hírek