Hírek

May 15, 2023

A Relax Gaming hozzáadja a Trigger Studiost a Silver Bullet tartalomprogramjához

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A Relax Gaming továbbfejlesztette Silver Bullet portfólióját, miután összeállt a Trigger Studiosszal, egy gyorsan növekvő tartalomfejlesztővel. Ez az együttműködés azt jelenti, hogy a Trigger Studios kaszinójátékai elérhetőek lesznek a Relax Silver Bullet platformján.

A Relax Gaming hozzáadja a Trigger Studiost a Silver Bullet tartalomprogramjához

2022-es alapítása óta a Trigger Studios elkötelezett a kézművesség mellett online kaszinó játékok amelyekkel a játékosok átérezhetik az izgalmat, miközben törekednek arra, hogy vizuálisan lenyűgöző nyerőgépeket készítsenek, amelyek egyedi és úttörő mechanikával rendelkeznek. 

Kiváló példa erre a Phoenix Up Cash, egy nyüzsgő látványvilággal és magával ragadó esztétikával rendelkező nyerőgép, amely minden fordulattal fokozott izgalmat kelt. A játékosok elköteleződésének és szórakoztatásának megőrzése érdekében a Phoenix Up Cash egy egyedi elemet tartalmaz, amely ingyenes köröket biztosít számukra, amikor megjelenik a tárcsákon, és ez kiváltója a további játékoknak ingyenes pörgetéseket.

A Trigger Studios és a Relax között nemrég aláírt megállapodás lehetővé teszi a Trigger számára, hogy a legtöbbet hozza ki a Relax lenyűgöző készletéből új online kaszinók premierje. A partnerség azt is lehetővé teszi a stúdió számára, hogy új kaszinójátékok elindítása után gyorsan elérje széles közönségét a különböző joghatóságokban.

Amit Ők Mondtak

Shelley Hannah, a Relax Gaming kaszinótermékekért felelős igazgatója a Trigger Studios iparági sikeréről beszélt, megjegyezve:

"A Trigger Studios hírnevet szerzett azáltal, hogy olyan egyedi címeket hoz létre, amelyek nagymértékben lekötik a játékosokat, és gyorsan úttörő szerepet töltenek be az iparágban. Ha felvehetjük őket legújabb Silver Bullet partnerünkké, az nagyszerű puccs, és tudjuk, hogy az üzemeltetők örömmel fogják bemutatni őket. játékportfóliójukat."

A részükről Job Spiero, a Trigger Studio társalapítója kijelentette, hogy megtiszteltetés, hogy a Silver Bullet tartalomprogram részesévé választottak. Megjegyezte, hogy a Trigger Studios ennek örül Relax Gaming elismerték a játékai mögött meghúzódó kreatív matematikát és ötleteket, és programjukba bevonták a stúdiót.

Spiero folytatta:

"A Triggernél azon dolgozunk, hogy felkeltsék a játékosokat, hogy egy pillanatra se unatkozzanak, új helyekre vigyük őket a játékélmény részeként. Ehhez olyan kihívásokkal teli matematikát hoztunk létre, amely javítja a tartalmat, és leköti a játékosokat, miközben várnak. a játék következő eseményére számítva."

A Relax Gaming vitathatatlan vezető szerepet tölt be a B2B piacon. A céget szabályozza és tanúsítja az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága, és a kiválóság iránti elkötelezettségét számos rangos díjjal ismerték el, mint például a legjobb mobiljáték-szoftver-szolgáltató az EGR B2B Awards-on és az év kaszinó-/ nyerőgép-fejlesztője az SBC Awards-on. 

A Relax Gaming birtokolja a Dream Drop Jackpotot is, megkoronázta nyolcadik milliomosát a hónap elején. A jackpot szinte minden nyerőgépben elérhető a játékfejlesztőtől és stúdiópartnereitől.

About the author
Chloe O'Sullivan
Chloe O'Sullivan

Chloe "LuckyLass" O'Sullivan, ír bájjával, elképesztő képességgel rendelkezik, hogy észrevegye a kaszinó-univerzum feltörekvő csillagait. A NewCasinoRank fő írójaként mélyrehatóan foglalkozik az új platformokkal, így biztosítva, hogy az olvasók még ma kaphassanak első pillantást a holnap legjobb kaszinóira.

Send email
More posts by Chloe O'Sullivan

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek