Hírek

March 20, 2023

A Relax Gaming elindítja a Beellionaires Dream Drop-ot 10 000-szeres kifizetéssel

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A jackpot-hajszolók a Relax Gaming legújabb Dream Drop jackpot játékával játszva megtapasztalhatják a potenciálisan nagy nyeremények megnyerésének izgalmát. A népszerű online kaszinótartalom-gyűjtő nemrégiben debütált a Beellionaires Dream Drop-val, amely szintén nagy nyereményekkel járt.

A Relax Gaming elindítja a Beellionaires Dream Drop-ot 10 000-szeres kifizetéssel

Ebben az új slotban a játékosok a legjobb online kaszinók akár 10 000-szeres tétet is nyerhet az 1024 nyerési módnak és a viszonylag magas volatilitásnak köszönhetően. A 94%-os RTP azonban viszonylag alacsony.

Miközben a nagylelkű királyi méhekkel érintkeznek, akik érmék halmokkal ajándékozzák meg őket, a játékosok a tét akár 0,5-szeresét is elnyerhetik. Csak legalább öt alacsonyan fizető szimbólumra van szükségük, hogy megfeleljenek a tárcsáknak. A kifizetés a tét 25-szörösére nőhet, ha a szimbólumok jól fizetőek.

A játékosok az ingyenes pörgetéseket is kihasználhatják, ha három vagy több szétszórt szimbólum jelenik meg. Ezenkívül a jutalmazó méhek összegyűlhetnek a kaptárban, hogy királyi újrapörgetést indítsanak el. Ez a játék érme-összeadókat, frissítőket és a fejlesztő híres Dream Drop főnyereményét tartalmazza.

Ha már a Dream Drop jackpotról beszélünk, ez a játék csak az elmúlt tíz hónapban hét milliomos nyertest hozott. Ez a forradalmi funkció több mint 2 millió egyéni jackpot-nyertesnek fizetett a különböző Relax Gaming nyerőgépeken megjátszott öt jackpoton keresztül. Méhkirálynőnek és Prince Bee-nek ugyanabban a kombinációban kell lennie, hogy aktiválja a nagylelkű jutalmakat. Ha elegendő szimbólum gyűlt össze, a megfelelő főnyeremény megosztásra kerül.

Shelley Hannah, a kaszinótermékek igazgatója kommentálta a Beellionaires Dream Drop megjelenését Relax Gaming, mondta a játék egy teljesen új élményt nyújt a játékosoknak, amely magában foglalja szeretett Dream Drop jackpotjukat. A tisztviselő hozzátette, hogy közeledik a tavaszi szezon, amely megfelelő környezetet biztosít a játékosoknak, hogy jól érezzék magukat ezzel az új ajánlattal, és kolosszális győzelmeket szerezzenek.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek