Hírek

September 11, 2023

A Red Rake Gaming engedélyt ad a működés elindítására Pennsylvaniában

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A Red Rake Gaming, az online nyerőgépek vezető szállítója örömmel jelenti be, hogy elindítja tevékenységét az Egyesült Államokban, Pennsylvaniában. Ez azután történt, hogy a céget a Pennsylvania Gaming Control Board (PGCB) ellenőrizte és jóváhagyta, hogy Keystone államban mutassa be játékosközpontú, nagy teljesítményű tartalmait.

A Red Rake Gaming engedélyt ad a működés elindítására Pennsylvaniában

Az akkreditációt követően a Red Rake Gaming először indítja el kaszinójátékait az országban. A cég azt is közölte, hogy közel áll ahhoz, hogy több más észak-amerikai joghatóságban is licencet szerezzen.

A jóváhagyás több év elteltével érkezik meg Red Rake Gaming közösségi kaszinójátékokat kínál országszerte. Jelenleg a cég nyereményjátékai a kaszinó számos joghatóságában elérhetők Egyesült Államok.

A Red Rake Gaming ezentúl számos nagy teljesítményű játéktípust és funkciót kínál a gyűjteményében. A cég azt tervezi, hogy a legjobb teljesítményt nyújtja online nyerőgépek és más játékok, köztük a Super Series és a Million Mays to Win műfajok.

A szoftverfejlesztő az utóbbi időben aktívan bővíti jelenlétét a szabályozott piacokon, ügyleteket kötve új online kaszinó üzemeltetők. Az USA-beli jóváhagyás azt jelenti, hogy a tartalma már több mint 20 országban elérhető, köztük Bulgáriában, Svájcban és Litvániában.

Nemrég a prémium kaszinójátékok máltai beszállítója aláírta a üzlet a StarCasino-val hogy erősítse belgiumi jelenlétét. A cég is kiadta Millió Vegas, egy izgalmas video slot, amely egyenesen Las Vegasba teleportálja a játékosokat.

Nick Barr, a Red Rake Gaming ügyvezető igazgatója (Málta) megjegyezte:

"Nem is lehetnénk nagyobb izgalomban, amiért jóváhagyták a PA-ban való működésünket, és máris hatalmas keresletet tapasztaltunk a szolgáltatók részéről a tartalmaink iránt az egész államban. Ugyanilyen nagy öröm számunkra, hogy most olyan játékosokat kínálhatunk, akik élvezték közösségi játékainkat. az évek során, hogy valódi pénzzel játszhassunk Pennsylvaniában. Rendkívül magabiztosak vagyunk az Egyesült Államokkal kapcsolatban, és abban, hogy ez szerves szerepet fog játszani a Red Rake Gaming folyamatos növekedésében."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek