Hírek

September 28, 2023

A Pragmatic Play bemutatja a Big Bass Crash-t a népszerű nyerőgép-sorozata alapján

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

A Pragmatic Play, a díjnyertes kaszinójátékok szállítója bejelentette a Big Bass Crash elindítását. A játékosok körében már népszerű Big Bass nyerőgép új csavart kap ebben a vadonatúj összeomló játékban.

A Pragmatic Play bemutatja a Big Bass Crash-t a népszerű nyerőgép-sorozata alapján

Az új verzió izgalmas élményt nyújt, miközben megtartja a szeretett horgásztémát az eredeti slotban. A Big Bass Crash egy pörgős játék, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy gyors döntéseket hozzanak, miközben a nagy fogást keresik.

Mint az eredetiben online nyerőgépek, a halász a főszereplő ebben az összeomlásos játékban. Az óceán mélyére dobja a horgászzsinórt, amely bármikor elpattanhat. A játékosok minden kör előtt fogadást tesznek, abban a reményben, hogy még a sor szakadása előtt megkapják a kifizetést. Ha a damil elpattan, a kör véget ér.

Pragmatikus játék azt mondja, hogy a játék 50%-os kifizetési funkcióval rendelkezik, így a játékosok nyereményük 50%-át kivehetik. A másik felét arra fogják használni, hogy tovább játsszanak, hogy még jelentősebb jutalmakat szerezhessenek.

A Big Bass Crash egy közösségi kaszinójáték is. Arra ösztönzi a játékosokat, hogy vegyenek részt egymással az élő chaten, miközben figyelik a ranglistán elfoglalt pozíciójukat. A játékosok nyomon követhetik fogadási rekordjaikat is. A játék bizonyíthatóan igazságos dinamikája és mélyreható statisztikái lehetővé teszik a játékosoknak, hogy egyedülálló nyerési stratégiákat dolgozzanak ki, növelve ezzel a játék megtartási arányát új kaszinó oldalak.

A Big Bass sorozat új szórakozási módot kínál egy népszerű téma és a Crash műfaj kombinálásával. A szoftverfejlesztő szerint ezt a címet a legjobban teljesítő Crash játék ihlette, Űrhajós, 2022-ben indult. Ez a bevezetés következik 8 Golden Dragon Challenge, egy 5x3-as slot, amely a kínai mitológiai vadállatokkal való találkozásra viszi a játékosokat.

Apropó a kaszinó játék, Irina Cornides, a Pragmatic Play operatív igazgatója kijelentette:

"A Big Bass Crash teljesen új szintre emeli a Pragmatic Play Big Bass franchise-ját – ezúttal a Crash mechanika által hozott izgalmakkal, hogy a Big Bass rajongóknak egyedülálló új élményt kínálhassanak kedvenc halászunkkal.

"A visszatérő 50%-os kifizetési funkció a közösségi elemekkel együtt ösztönzi az interaktivitást, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a fogadási stílusuknak megfelelő módon személyre szabják tapasztalataikat. A gyors eredmények és a rendkívül közösségi légkör miatt nagyon várjuk, hogy a játékosok élvezhessék a Crash játékportfóliónk legújabb címe."

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek