Hírek

March 22, 2023

A Pragmatic Play új Rabbit Garden nyerőgépet mutat be

Chloe O'Sullivan
WriterChloe O'SullivanWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher
LocaliserÁdám KovácsLocaliser

Pragmatikus játékA legnépszerűbb online nyerőgép-szállító a tavasz kezdete alkalmából kiadta a Rabbit Garden nyerőgépet. Ez egy izgalmas nyerőgép sárgarépával, érmékkel és fürtökkel a tárcsákon. 

A Pragmatic Play új Rabbit Garden nyerőgépet mutat be

A Rabbit Garden egy 7×7-es rácsjáték nyulak, rókák és talicskák elbűvölően illusztrált szimbólumaival. A játék vizuálisan tetszetős, gyönyörűen animált kerti háttérrel, amely kiemeli a tavaszi hangulatot. 

A bukó funkció akkor aktiválódik, ha legalább öt szimbólum összegyűlik a képernyőn. Cserébe ez nyerést biztosít a játékosoknak, és törli a szimbólumokat a játékból. Ezután új szimbólumok lavina árad be, ami további nyereményeket eredményezhet. 

A nyúl a rács jobb oldalára is ugorhat, hogy sárgarépát kapjon, így akár 12 szorzóérme is megjelenhet véletlenszerűen. Ha a nyeremény az érmékhez kapcsolódik, érménként akár 1000-szeres jutalmat kapnak!

Még jobb, ha a játékosok, akik négy vagy több scattert kapnak, aktiválják az ingyenes pörgetéses játékot, öt pörgetéssel kezdve. A bónusz körök során a nyerő szimbólumok és érmék pontokat adnak egy méterhez; egy szimbólumnak és három érmének. Amikor a játékosok 30 pontot gyűjtenek, a játék 2-szeres szorzóval indul újra. A játékosok öt szinten haladhatnak tovább, az utolsó szint pedig 10-szeres szorzót kínál.

Ráadásul a sokak által kedvelt klaszterszerelő visszatért a Pragmatic Play legújabb ajánlatába, a Rabbit Gardenbe, és csatlakozik a többi sikeres játékhoz, mint például a Mochimon és a többszörösen díjnyertes Sugar Rush.

Irina Cornides, a Pragmatic Play operatív igazgatója kijelentette, hogy a Rabbit Garden a beszállító egyik jellegzetes helye, beleértve a nagy szorzókkal rendelkező klaszterszerelőt. Hozzátette, hogy az élénk látvány és a tavaszi motívum miatt a Rabbit Garden kiváló kiegészítője a Pragmatic Play klaszterkollekciójának. Cornides azt mondta, a Pragmatic Play biztos játékosok legjobb online kaszinók élvezni fogja a játék gyors ütemű mechanikáját és a többszintű ingyenes pörgetéseket.

About the author
Chloe O'Sullivan
Chloe O'Sullivan

Chloe "LuckyLass" O'Sullivan, ír bájjával, elképesztő képességgel rendelkezik, hogy észrevegye a kaszinó-univerzum feltörekvő csillagait. A NewCasinoRank fő írójaként mélyrehatóan foglalkozik az új platformokkal, így biztosítva, hogy az olvasók még ma kaphassanak első pillantást a holnap legjobb kaszinóira.

Send email
More posts by Chloe O'Sullivan

Legújabb hírek

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count
2023-10-26

A Wizard Games új Spooky címet ad ki a Treasures of the Count

Hírek