Hírek

March 22, 2023

A Pragmatic Play új Rabbit Garden nyerőgépet mutat be

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Pragmatikus játékA legnépszerűbb online nyerőgép-szállító a tavasz kezdete alkalmából kiadta a Rabbit Garden nyerőgépet. Ez egy izgalmas nyerőgép sárgarépával, érmékkel és fürtökkel a tárcsákon. 

A Pragmatic Play új Rabbit Garden nyerőgépet mutat be

A Rabbit Garden egy 7×7-es rácsjáték nyulak, rókák és talicskák elbűvölően illusztrált szimbólumaival. A játék vizuálisan tetszetős, gyönyörűen animált kerti háttérrel, amely kiemeli a tavaszi hangulatot. 

A bukó funkció akkor aktiválódik, ha legalább öt szimbólum összegyűlik a képernyőn. Cserébe ez nyerést biztosít a játékosoknak, és törli a szimbólumokat a játékból. Ezután új szimbólumok lavina árad be, ami további nyereményeket eredményezhet. 

A nyúl a rács jobb oldalára is ugorhat, hogy sárgarépát kapjon, így akár 12 szorzóérme is megjelenhet véletlenszerűen. Ha a nyeremény az érmékhez kapcsolódik, érménként akár 1000-szeres jutalmat kapnak!

Még jobb, ha a játékosok, akik négy vagy több scattert kapnak, aktiválják az ingyenes pörgetéses játékot, öt pörgetéssel kezdve. A bónusz körök során a nyerő szimbólumok és érmék pontokat adnak egy méterhez; egy szimbólumnak és három érmének. Amikor a játékosok 30 pontot gyűjtenek, a játék 2-szeres szorzóval indul újra. A játékosok öt szinten haladhatnak tovább, az utolsó szint pedig 10-szeres szorzót kínál.

Ráadásul a sokak által kedvelt klaszterszerelő visszatért a Pragmatic Play legújabb ajánlatába, a Rabbit Gardenbe, és csatlakozik a többi sikeres játékhoz, mint például a Mochimon és a többszörösen díjnyertes Sugar Rush.

Irina Cornides, a Pragmatic Play operatív igazgatója kijelentette, hogy a Rabbit Garden a beszállító egyik jellegzetes helye, beleértve a nagy szorzókkal rendelkező klaszterszerelőt. Hozzátette, hogy az élénk látvány és a tavaszi motívum miatt a Rabbit Garden kiváló kiegészítője a Pragmatic Play klaszterkollekciójának. Cornides azt mondta, a Pragmatic Play biztos játékosok legjobb online kaszinók élvezni fogja a játék gyors ütemű mechanikáját és a többszintű ingyenes pörgetéseket.

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek