Hírek

June 26, 2023

A Pragmatic Play és a Salsa Technology megállapodás aláírása Latin-Amerikában

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Pragmatic Play, a díjnyertesek elismert szállítója online kaszinó játékok, bejelentette vadonatúj megállapodását a Salsa Technology-val Latin-Amerikában. A cég reméli, hogy a gyorsan növekvő iGaming megoldások szolgáltatójával kötött megállapodás tovább erősíti jelenlétét a LatAm régióban, ahol az utóbbi időben a Pragmatic Play aktív.

A Pragmatic Play és a Salsa Technology megállapodás aláírása Latin-Amerikában

Az üzlet lehetővé teszi, hogy a Pragmatic Play kiterjedt játékportfóliója még több játékoshoz jusson el a régióban. A piacra kerülő játékok egy része a cég által ünnepelt játékokat is tartalmazza online nyerőgépek, mint:

A latin-amerikai játékosok ezen a mérföldkőnek számító megállapodáson keresztül a Pragmatic Play élő kaszinójátékaihoz is hozzáférhetnek. A rajongók kedvenc játékaival fognak játszani, mint például a Live Sweet Bonanza CandyLand és a PowerUP Roulette. A fejlesztő a hagyományos asztali játékait is felsorakoztatta érdekes pörgetésekkel a régió játékosai számára.

Végül a Salsa Technology korlátlan hozzáférést kap a Pragmatic Play Virtual Sports könyvtárához. Ez az innovatív kollekció olyan tevékenységek részletes 3D-s megjelenítését tartalmazza, mint a ló- és agárverseny, a futball és a motorsport.

Nem is olyan régen, Pragmatikus játék jelentős megállapodásokat kötött szabályozott új kaszinóoldalak Latin-Amerikában. A cég részt vett a közelmúltban lezárult brazil iGaming Summit és a SiGMA Americas rendezvényen is, három jelentős díjat nyert.

Victor Arias, a Pragmatic Play latin-amerikai műveletekért felelős alelnöke az új együttműködést kommentálva kijelentette:

"Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy a Salsa Technology-val partnerségre léphetünk annak érdekében, hogy a Pragmatic Play tartalmát több latin-amerikai játékoshoz eljuttassuk, mint valaha. Eddig exponenciális növekedést, díjnyerteseket és folyamatos sikereket tapasztaltunk a LatAm-ben, és ez a lépés lehetővé teszi hogy fantasztikus játékainkat a Salsa könnyen használható megoldásaival még több üzemeltetőhöz juttathassuk el. Biztosak vagyunk benne, hogy az eredmények lenyűgözőek lesznek!"

Eliane Nunes, a Salsa Technology marketing és értékesítési vezetője megjegyezte:

"A Pragmatic Play vitathatatlanul az egyik legelismertebb és legmegbecsültebb szolgáltató Latin-Amerikában, ezért nem gond integrálni kiváló kínálatát platformunkra. Azon dolgozunk, hogy az iparág legjobb játékait hozzuk a LatAm régióba, és Megtiszteltetés számunkra, hogy most szállíthatjuk a Pragmatic Play kiadásait. Erős és sikeres partnerség elé nézünk."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek