Hírek

May 4, 2023

A Playson felvillanyozó tapasztalattal debütál a Coin Strike: Hold and Win segítségével

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

Playson, a híres szállítója online kaszinó játékok, bejelentette egy káprázatos új nyerőgépét, a Coin Strike-ot. A video slot a cég legújabb kiadásainak nyomdokaiba lép, folytatva a híres Hold and Win sorozatot. 

A Playson felvillanyozó tapasztalattal debütál a Coin Strike: Hold and Win segítségével

Közvetlenül a játék elindítása után érezni fogod a felvillanyozó hangulatot a rockgitár hangsávjának és az animált villámló háttérnek köszönhetően. Ez egy 3x3-as játék, amely a legtöbb ihletet a cég Royal Coins 2-jéből meríti. Természetesen a Coin Strike Feature a fő attrakció.

  • A játék alacsony értékű szimbólumai a cseresznye, a citrom, a narancs és a szilva. Jutalmazhatják a játékosokat a legjobb online kaszinók akár 4-szeres téttel is, amelyek közül legalább hármat egyetlen pörgetésre ér. A szőlő, a görögdinnye, a harangok és a rudak a prémium ikonok, amelyek 16-30-szoros téttel jutalmazzák a játékosokat.
  • A vad szerencsés hetesek a bónuszérméken kívül minden más ikont helyettesíthetnek. Ha a játékosok begyűjtenek három vad szimbólumot, a tét 50-szeres jutalommal vár.

Amikor az arany bónuszérmék megjelennek az első és harmadik tárcsán, pénzjutalmat kínálnak. És ha a speciális ütési érméket a középső tárcsára helyezi, a Hold and Win bónuszjáték akkor aktiválódik, amikor az arany bónuszérme egyszerre kerül mindhárom tárcsára.

A Hold és Win módban a tárcsák üresen maradnak, kivéve az aktiváló szimbólumokat, így csak bónusz érmék csatlakozhatnak a játékhoz. A speciális sztrájk szimbólum a teljes bónuszjáték alatt zárolva marad a középső tárcsán, és begyűjti a bónuszérmékkel járó nyereményt. 

Minden alkalommal, amikor megjelenik egy extra bónusz érme, a pörgetések száma háromra áll vissza. A bónusz érmék jackpot jutalmakat kínálhatnak, beleértve a mini (25x), minor (50x), major (150x) és grand (1000x) jutalmakat.

Amit Playson mondott

A játékot kommentálja Kusztos Tamás, CCO at Playson, megjegyezte:

„Nagyon örülünk, hogy bejelenthetjük a megjelenést Coin Strike: Tartsd és nyerj - egy továbbfejlesztett nyerőgép, amely néhány legnépszerűbb játékunkon alapul. A Hold and Win mechanika egy klasszikus, és a vadonatúj Strike Bonus funkcióval a felhasználók intenzívebb, bódítóbb élményt ígérnek, még több esélyt a nagy nyerésre."

A Playson terméktulajdonosa, Anton Ivannikov így folytatta: 

"Örömmel mutatjuk be partnereinknek és játékosainknak a Coin Strike-ot – amely klasszikus és teljesen új funkciókat is kínál. A Playson folyamatosan keresi a játékosok bevonásának új módjait, ezért örömmel árulhatom el, hogy visszatértek szerette a Hold and Win szerelőt – ezúttal izgalmas világítási grafika és elektromos gitárzene kíséri az új Strike Bonushoz illően."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek