Hírek

September 21, 2023

A Playn GO megtámadja a malacperselyt, hogy érméket szerezzen a Piggy Blitz nyerőgépben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

2023. szeptember 21-én a Play'n GO, a lenyűgöző nyerőgépek vezető fejlesztője felfedte, hogy a malacok is képesek repülni legújabb nyerőgépében, a Piggy Blitzben. Ez a cím a 2013-ban kiadott Flying Pigs nyerőgép folytatása. A legutóbbi részben azonban a disznók intelligensebbek lettek azáltal, hogy megtanultak gyűjteni érméket.

A Playn GO megtámadja a malacperselyt, hogy érméket szerezzen a Piggy Blitz nyerőgépben

A Play'n GO mindig is erősen támogatta az iGaming környezet diverzifikálását és korlátlan játéklehetőségek biztosítását a játékosoknak. Ezek közé tartoznak az élvezetes asztali játékok, a lebilincselő Grid Slots és az egyszerű Animal Slots.

Piggy Blitz sem kivétel. Az élénk, játékshow-szerű hátteret kínáló játék akár 4096 nyereményt és akár 5000-szeres nyerési lehetőséget ad a játékosoknak. A végső cél ebben az állati témájú nyerőgépben az, hogy összegyűjtsd az összes érmét az elvarázsolt malacperselyből.

Az új online kaszinók szokásos győzelméhez a játékosoknak három vagy több disznó, kocka, levél, gyémánt zseton és érme szimbólum kombinációját kell megtalálniuk. A játék előrehaladtával három fix jackpotot találhatnak, valamint egy Bonus Cash Collection szimbólumot, amely lehetővé teszi számukra, hogy több érmét gyűjtsenek. A cég ugyanazt a szerelőt használta a Cash Pumpban (2019).

Eközben a Play'n GO azt mondja, hogy azok a játékosok, akik három Scattert szereznek, kiváltják az ingyenes pörgetési bónuszt. A bónuszkörök során a játékosok csak garantált nyereménypörgetéseket és készpénzgyűjtési szimbólumokat szerezhetnek. Ez egy előnyös forgatókönyv, amely biztosítja, hogy a Malacpersely nagy értékű jutalmakkal kirobbanjon.

A játékosok 5, 10 és 25 ingyenes pörgetést kaphatnak, miután összegyűjtenek 3, 4 vagy 5 Scattert. Ha egy játékos hat scattert szerezhet, egy főnyereményt és 50 ingyenes pörgetést kap. Ez magával ragadóvá és kifizetődővé teszi a játékmenetet.

A szoftverfejlesztő hozzáteszi, hogy ennek az új online nyerőgépnek a játékasztalát különféle Piggy Bank szimbólumok díszítik, ami növeli a nyereményszerzés lehetőségét. Ezenkívül kétszer annyi aranyérme van, ami lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy maximalizálják nyerési esélyeiket.

A Piggy Bank a Play'n GO folyamatosan bővülő kaszinójáték-kínálatának legújabb tagja. A játék a Temple Prosperity-t követi, egy kínai témájú nyerőgépet, amely a "gazdagság istenével" való találkozásra viszi a játékosokat. Ezek az új játékok már élnek a fejlesztő joghatóságain belül, beleértve az egyesült államokbeli Nyugat-Virginiát is.

George Olekszy a Play'n GO játékmegtartási részlegének vezetője megjegyezte:

"A Piggy Blitz az azonnali akcióról szól. A garantált nyereménypörgetések, valamint a szokásos Cash Collection szimbólumok mindenütt nagyon szórakoztatóvá teszik ezt a címet – úgy gondoljuk, hogy a rajongók igazán élvezni fogják. Nem is beszélve az 5000-szeres győzelem lehetőségéről és a rajzfilm, a játék show látványvilága is örömet okoz. A Piggy Blitz egy újabb klasszikus számunkra, és egy újabb tökéletes kiegészítője a Play'n GO nyerőgép-portfóliójának."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek