Hírek

May 18, 2023

A Play'n GO hajófosztó harcba viszi a játékosokat a Glum kapitány: Pirate Hunterben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

A kalóz témájú nyerőgépek népszerűek az online kaszinó játékosok körében, és a Play'n GO imádja ezt a témát. A híres iGaming tartalomszolgáltató sikereket ért el a legjobban teljesítő kalóz témájú nyerőgépekkel, köztük a 2017-es Sea Hunter és a 2016-os Sails of Gold játékokkal.

A Play'n GO hajófosztó harcba viszi a játékosokat a Glum kapitány: Pirate Hunterben

Play'n GO újabb méltó kiegészítést jelentett be kalóz témájú nyerőgép-gyűjteményébe a Captain Glum: Pirate Hunter debütálása után. Cselekvéssel teli pénzbedobós automata, kalandos utazásra viszi a szerencsejátékosokat hajókincsek kifosztására. 

Az 5 tárcsán és 3-5 soron álló cselekmény tiszta kék vízen történik pálmafákkal és rajzfilmfigurákkal. Glum kapitány és hűséges tengerészei az elsődleges szereplők, akik áthajóznak a Koponya-sziget veszélyes vizein, hogy megtalálják és megküzdjenek a rettegett Kalózkirálynő Hadseregével. 

A győzelem garantált, ha a szomszédos tárcsákon 3+ egyező fahajót találsz, és a játék akár 243 nyerési módot kínál, ami elegendő a nyerő ikonok párosításához.

A hajóvadok minden pörgetés során egy véletlenszerű pozícióba hajóznak a játéktáblán, így Glum kapitány nyerő kombinációkat hozhat létre. Amikor leszáll, a Golden Flagship Pirate Ship wild vad szimbólummá válik a tárcsákon, segítve a játékosokat nyerővonalak és értékes zsákmány biztosításában. 

Eközben a játékosok a szabályozott új szerencsejáték-oldalak legalább két scatter kifosztása után meg tudja nyitni a Kapitány kötelessége funkciót. De vegye figyelembe, hogy az esélyei meglehetősen korlátozottak, 20 pörgetésenként 1. A Captain's Due funkció során lebegő vadakat fogsz látni. Ha ez megtörténik, horgonyozd le a horgodat a vízbe, hogy életre szóló fogást kapj. 

Play'n GO is hozzáteszi a Ingyenes pörgetések funkció Ebben a játékban a játékosoknak csak három koponyaszóróra van szükségük a bónuszjátékok aktiválásához. A kalózok és kalózok összecsapása 10 ingyenes pörgetést biztosít a játékosoknak, és a játékosok elsüllyeszthetik az ellenséges hajókat a Multiplying Mortar segítségével, hogy pontokat szerezzenek. A legmagasabb pontszámot elért játékosok elindítják a Multiplying Chest funkciót akár 10-szeres szorzókkal.

Glum kapitány kommentárja: Pirate Hunter, a Play'n GO vadmegtartási vezetője, George Olekszy a következőket mondta: 

"Nagyon jól éreztük magunkat a tengeri és horgászhelyek létrehozásán, így most itt az ideje egy új kalózkalandnak. Glum kapitány: Pirate Hunter rengeteg nagyszerű funkcióval rendelkezik. A Connecting és Permanent Wilds a rendelkezésre álló eszközök széles skáláját szimulálja a Glum kapitány hajóján. A Pirates vs Pirates harci mód szintén magasabb szintre emeli a dolgokat – fokozva a játékos élményét."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek