Hírek

June 22, 2023

A Play'n GO a Three Rogue Raccoons-t követi a Rascal Riches nyerőgépben

Ádám Kovács
WriterÁdám KovácsWriter
ResearcherSamuel AdeoyeResearcher

2023. június 22-én a Play'n GO, a legjobb beszállítója online nyerőgépekvad dühvel mutatta be legújabb állat-témájú nyerőgépét, a Rascal Riches-t. A játék a szabványos 5x3 formátumot használja, legfeljebb 20 tétvonallal. Egy huncut mosómedve-hármast követ, akik hamis bajuszú, hosszú kabátba bújnak. A céljuk? Tervezze meg az évszázad rablását úgy, hogy ellop egy Arany Szemeteskukát.

A Play'n GO a Three Rogue Raccoons-t követi a Rascal Riches nyerőgépben

Ebben a játékban a játékosok úgy hozhatnak létre normál nyereményt, hogy legalább három szimbólumot összegyűjtenek bármelyik tétvonalon. A fizető szimbólumok közé tartozik a lakat, a markoló kampó, a csavarhúzó, a fogó vagy a zseblámpa.

A komikusan álcázott szélhámos trió a játék vadjai, bármelyik pörgetésnél felbukkannak a jobb oldalról, és bármelyik tárcsán landolhatnak. Felfedi a három mosómedvét a kabátban, megmutatva egyedi képességeiket, ha leszállnak. Ezek a készségek a rablást a második szakaszba vihetik.

  • Az első szélhámos a szorzó funkcióval érkezik, amely 2x, 3x vagy 5x növeli a kifizetéseket. Ez az összeg kiterjedhet a többi mosómedvére is, kiterjesztve a nagy kifizetés lehetőségét a kaszinóban.
  • Eközben a második mosómedve rejtélyes szimbólumokat adhat a tárcsákhoz, felfedve a megfelelő magas/kevés fizetésű szimbólumokat. Vegye figyelembe, hogy több mosómedve is hozzájárulhat a rejtélyes szimbólumokhoz, ami még tovább fokozza a szórakozást.
  • Ahogy ez folytatódik, 3+ Arany Szemeteskukát érhetsz el a megnyitáshoz Ingyenes pörgetések mód. Ebben a módban az alapjáték során összegyűjtött összes funkció elérhető, ami azt jelenti, hogy a mosómedvék megnövelték a Junkyard Jackpot begyűjtésének lehetőségeit.

Az utolsó ingyenes pörgetés előtt a Golden Trashcan bemutathatja a 20-szoros, 30-szoros, 50-szeres vagy 100-szoros végső pörgetési szorzót. A játékosok extra szorzókat is nyerhetnek, amelyek a korábbi szorzókkal kombinálva növelik a nagy pontszám lehetőségét.

Azok a játékosok, akik értékelik az állati témájú nyerőgépeket, szintén méltó játéknak találhatják a 2020-as Feline Fury-t új online kaszinó oldalak. Játszhat a 2022-es Rocco Gallo és a kémalapú 2019-es Mission Cash.

George Olekszy, a Play'n GO játékmegtartásért felelős vezetője a játékot kommentálva kijelentette:

"Rascal Riches az eddigi legmerészebb rablásunk. Ez a nyerőgép megtestesíti mindazt, amivel foglalkozunk Play'n GO. Ez a cím roppant akciót, részletes animációt és szórakoztató történetet tartalmaz, amely a szűk nyílásmechanika köré épül. A széles körű Final Spin Multiplier és az alacsony fizetésű szimbólumok, amelyek a mosómedve kütyüjeként is funkcionálnak, nagyszerű példái annak, hogy ez a nyerőgép mennyire magával ragadó."

About the author
Ádám Kovács
Ádám Kovács
About

Ádám, aki Szegeden született és Budapesten csiszolódott, a modern magyar online kaszinó rajongók úttörője. Ötvözi a hagyományos játékokat a digitális pezsgéssel, így hidat ver a magyar szerencsejáték múltja és jelene között.

Send email
More posts by Ádám Kovács
undefined is not available in your country. Please try:

Legújabb hírek

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén
2024-05-16

A CogniPlay új korszakot mutat be az online nyereményjátékok és a közösségi játékplatformok terén

Hírek